KK Partizan [2013/14]
- Игор
- Manager
- Поруке: 2163
- Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
- Место: Панчево
- Контакт:
- Status: Није на вези
Као прво, да није било АБА лиге ви Ф4 Евролиге не би видели још дуго година.
Друго, Човић прича шта хоће, мења тезе, спинује. Зашто ? Зато што је политичар, политика му је остала у крви и колико год ви мислили да он лупа глупости, не зна шта прича, верујте ми да јако добро зна шта ради и да сваку изјаву коју је дао је дао а да је добро промислио.
Много је он зајебанији играч од Мирка Павловића, Жике Паука и осталих, много зајебанији.
Немојте ви мислити да је он мени идол, да га ја обожавам, да му се клањам, не, ја га поштујем за оно што је урадио са Зведом за ове две године. Било је или он или катанац и ја сам му дао подршку као појединац пошто нисам у никаквој групи нити ћу то икад бити, а и ако будем сам себи креирам мишљење и већина односно маса не може то да уради уместо мене, довољно сам одрастао да могу чисто и јасно да размишљам.

Друго, Човић прича шта хоће, мења тезе, спинује. Зашто ? Зато што је политичар, политика му је остала у крви и колико год ви мислили да он лупа глупости, не зна шта прича, верујте ми да јако добро зна шта ради и да сваку изјаву коју је дао је дао а да је добро промислио.
Много је он зајебанији играч од Мирка Павловића, Жике Паука и осталих, много зајебанији.
Немојте ви мислити да је он мени идол, да га ја обожавам, да му се клањам, не, ја га поштујем за оно што је урадио са Зведом за ове две године. Било је или он или катанац и ја сам му дао подршку као појединац пошто нисам у никаквој групи нити ћу то икад бити, а и ако будем сам себи креирам мишљење и већина односно маса не може то да уради уместо мене, довољно сам одрастао да могу чисто и јасно да размишљам.
Последње учитавање од Игор дана 29 Сеп 2012, 00:27, учитано 2 пута укупно.
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
- Игор
- Manager
- Контакт:
АБА лига је била неминовност, лиге су кренуле буквално да се распадају, без спонзора, тв права, прихода, навијача ... и онда је дошла Гудијер лига и одједном ти имаш 7000 људи у Пиониру против једне тада прејаке Цибоне, Задра, Макабија итд.
Ова лига колико је однела кошарци у Србији толико јој је и донела, ако не и више пошто као што сам рекао, да није било Јадранске лиге Партизан би дуго чекао још на тај Ф4 Евролиге пошто никако не могу да се пореде дуели против Цибоне, Цедевите, Олимпије, Широким, Будућност итд. са на пр. Слогом, Металцем, Раднички Београд и сл.
Два различита света и то се најбоље види када дође Куп Србије са којом лакоћом АБА лигаши побеђују КЛС лигаше.

Ова лига колико је однела кошарци у Србији толико јој је и донела, ако не и више пошто као што сам рекао, да није било Јадранске лиге Партизан би дуго чекао још на тај Ф4 Евролиге пошто никако не могу да се пореде дуели против Цибоне, Цедевите, Олимпије, Широким, Будућност итд. са на пр. Слогом, Металцем, Раднички Београд и сл.
Два различита света и то се најбоље види када дође Куп Србије са којом лакоћом АБА лигаши побеђују КЛС лигаше.
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
Cekaj,objasni mi ovo,a samo da ti kazem,zar ne mislis da je taj isti Covic zajebao i Zvezdu,i da je sve to promisljeno uradio,a videcemo kraj fuzije,no evo ajde necu sad o tome nebitno je,bitno je da je zaista bolesno da se izmisljaju takve lazi,nije mi jasno kako ljudi nemaju postovanja,kad neki navijac Zvezde napise za Duleta da je krmaca,da je kreten zar je to normalno?Zar je normalno da neko kaze da Partizan namesta domace utakmice,a kako to?Da mozda ne namesta i meceve sa Barselonom,PAO-m,Efesom?Da mozda slucajno nisu Tadic i Dacic kupovali meceve u Evroligi?E vidis to me jako nervira,i gadim se takvih ljudi!Narod je lakoveran i prima se i pali na to,pa pa tako Vujosevic,Todoric i Danilovic postaju lopovi,kriminalci,lazovi!A sve to zbog propalog politicara!Као прво, да није било Евролиге ви Ф4 Евролиге не би видели још дуго година.
Evo ja cu da ti objasnim,zasto je Covic unistitelj srpske kosarke:
Kada je stovorena Goodyear liga,nije ju igrao Partizan,koji se zalagao za jaku domacu ligu,medjutim,predvodjeni Covicevom idejom,Zvezda i Reflex(prvobitni naziv FMP-a) ulaze u tu ligu,kojoj se Partizan kasnije pridruzio,jer je bio ucenjivan izbacivanjem u trecu ligu,uzimanjem prava na igranje u EL od strane saveza,e vidis od tog trena kada su Zvezda i Reflex usli u tu ligu,tada je zakopana nasa domaca jaka liga!Zato je sad repreznetacija u 6. sesiru!
EDIT:Evo sad videh taj tvoj post,a sta mislis,abaligasi lagano dobijaju timove iz KLS,pa zato nam i jeste propala liga,a inace koliko ja znam vi bojkotujete ABA ligu otkad znam za nju tako na ne verujem da je dolazilo 7000 ljudi u Pionir
Последње учитавање од Sinke дана 29 Сеп 2012, 00:46, учитано 1 пут укупно.
- Игор
- Manager
- Контакт:
Имам мало више година сигурно од тебе па сам и сам био сведок тих мечева између Звезде и Цибоне, Задра итд. и да, било је 7к људи сваку утакмицу и атмосфера је била, хм ... не знам како да је опишем а да се Евролигашки навијачи Партизана не увреде.
Ко то каже да је Партизану прећено избацивањем у трећу лигу? По ком основу и праву? Ја то сад први пут чујем у свом животу, а да је тако сигуран сам да би Тегелтија о томе разглабао у својим монолозима на СОС-у.
Немогуће је имати јаку лигу са 8-10-12 јаких клубова, посебно није могуће у земљи као што је Србија. Нико нема толико квалитетну лигу осим Шпанаца који имају паклен систем и финансирања и такмичења и свега, милион светлосних година су испред свих, и можда Руси који живе од гаса, али они имају да кажемо 3-4 клуба који су баш јаки, ово остало је просек.
Што се тиче репрензетације, она је ту зато што играју играчи који до пре 10 година не би могли да присмрде клупи а камоли да буду стартери и гле чуда, велика већина играча су од Ражнатовића. Чудно, зар не ?
Ко то каже да је Партизану прећено избацивањем у трећу лигу? По ком основу и праву? Ја то сад први пут чујем у свом животу, а да је тако сигуран сам да би Тегелтија о томе разглабао у својим монолозима на СОС-у.
Немогуће је имати јаку лигу са 8-10-12 јаких клубова, посебно није могуће у земљи као што је Србија. Нико нема толико квалитетну лигу осим Шпанаца који имају паклен систем и финансирања и такмичења и свега, милион светлосних година су испред свих, и можда Руси који живе од гаса, али они имају да кажемо 3-4 клуба који су баш јаки, ово остало је просек.
Што се тиче репрензетације, она је ту зато што играју играчи који до пре 10 година не би могли да присмрде клупи а камоли да буду стартери и гле чуда, велика већина играча су од Ражнатовића. Чудно, зар не ?
Последње учитавање од Игор дана 29 Сеп 2012, 00:58, учитано 1 пут укупно.
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- fanst[E]
- Manager
- Поруке: 1365
- Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
- Место: svud' po malo
Alo,bre nemojte da vredjate Covica ipak je najzasluzniji za osvajanje medalja 90-tih.
A sad malo o utakmici,verovatno je kod igraca velika zelja za uspehom ali zato i veliki pritisak,a oni ipak mladi i pitanje koliko ce oni to izdrazati.Velika mogucnost da se dese neki porazi za koje se nismo nadali.Evo sad ovu utakmici Leo se nije video,a Tomas dobro odigrao i to ce biti vrlina jer imamo 10 slicnih igraca po kvalitetu i u svakom trenutku drugi igrac moze da iskoci.Dule je svesno napravio tehnicke greske ali ono unosenje u facu mu stvarno nije trebalo.A sta tek reci o ovim iz Zadra kao poceli da beze u svlacionicu,a pre par sezona su poceli utakmicu bez one zastite kod klupe.
Posle ovih odlazaka nam se otvorilo mesto u rosteru nadam se da ce da padne neko pojacanje..
A sad malo o utakmici,verovatno je kod igraca velika zelja za uspehom ali zato i veliki pritisak,a oni ipak mladi i pitanje koliko ce oni to izdrazati.Velika mogucnost da se dese neki porazi za koje se nismo nadali.Evo sad ovu utakmici Leo se nije video,a Tomas dobro odigrao i to ce biti vrlina jer imamo 10 slicnih igraca po kvalitetu i u svakom trenutku drugi igrac moze da iskoci.Dule je svesno napravio tehnicke greske ali ono unosenje u facu mu stvarno nije trebalo.A sta tek reci o ovim iz Zadra kao poceli da beze u svlacionicu,a pre par sezona su poceli utakmicu bez one zastite kod klupe.
Posle ovih odlazaka nam se otvorilo mesto u rosteru nadam se da ce da padne neko pojacanje..
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
Prvo ovako Sinke Igor ima pravo! F4 Evrolige mi ne bi videli bez ABA Lige, ali ima jos nesto u cemu se ne slazem sa njim! Igore to sto radi "vrhunski politicar" je ono sto je radio svojevremeno Goran Vesic pa i sam znas kako se to zavrsilo, nije Partizan nista povlasceniji od Zvezde i nije nista vise dobio! Ja sam siguran da Partizan nikada nije imao veci budzet od onog Zvezdinog sa Gurovicem to je bila klasicna pljacka naroda od strane nekih funkcionera DS-a da pred izbore odobrovolje crveno bele pristalice i na kraju desava se slucaj Juras i gepekovanje onda svi znamo sta je bilo, umalo nije izbio rat izmedju grobara i delija, sve ovo mene podseca na to! Samo se nadam da ce sad vasi navijaci krenuti u taj rat i jednom zasvagda da zavrsimo sa tom pricom da vas ugase kao sto je trebalo! Onakvo saopstenje Covica na 7 strana i prozivanje Tadica i raznih politicara kao i to da Partizan namesta utakmice ABA lige! Daj molim te svestan si da Barcelonu u BG nije pobedio Tadic nego SLAVKO VRANES i BO MCCALLEB i da su ostali velikani padali zbog huka pionira a ne zbog politicara! I mislm da je sramota da se na ovaj nacin uzburkavaju strasti pred sezonu i da se prica kako Partizan krade a ostali svi naivni!
Pricam o ovome:
to je budalastina prve vrste i ugrozavanje zivota jednog coveka... a zatim i opste sigurnosti jednog dela navijaca ove zemlje! TO JE SRAMOTA sta se objavljuje! Kakve to ima veze sa svim ovim i sta Covic potencira i sta zeli sa ovim da uradi ostavljam vama da procenite...
Ja cu opet iz velikog postovanja prema svim delijama na ovom forumu da postavim klip od pre 6 godina a vi ga poslusajte i dobro uporedite sa ovim sada...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=39q5IrMy ... re=related[/youtube]
DULE VUJOSEVIC SHA LA LA, DULE VUJOSEVIC SHA LA LA 
Pricam o ovome:
Код: Изаберите све
http://www.telegraf.rs/sport/357323-prepiska-navijac-citaces-posmrtni-govor-vujosevicu-tegeltija-covic-ucestvovao-u-ubistvu-premijeraJa cu opet iz velikog postovanja prema svim delijama na ovom forumu da postavim klip od pre 6 godina a vi ga poslusajte i dobro uporedite sa ovim sada...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=39q5IrMy ... re=related[/youtube]
Последње учитавање од Alexandar_81 дана 29 Сеп 2012, 12:19, учитано 1 пут укупно.
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
Da je bio neko zdravije pameti da se bori za KLS a ne ABA ligu,danas bi imali dva Evroligasa iz KLS,ne bi nam se KLS igrala cisto zbog prestiza,bez ikakvog znacaja !
Al jebiga,ne moze vreme unazad da se vrati,nego,zaobidjimo se te teme,jer ni vi ni ja ni niko od nas sa foruma,nit moze da utice na klubove,ni na savez,nastavimo,normalnu raspravu o KKP,jedva cekam EL,nadan se i uveren sam u jos boljeg Tomasa kroz vreme,odgledah sad nesto snimaka od sinoc,mislim da je Dule pravi trener za Muslija,i da ce napraviti zver od njega kroz godinu-dve!
Al jebiga,ne moze vreme unazad da se vrati,nego,zaobidjimo se te teme,jer ni vi ni ja ni niko od nas sa foruma,nit moze da utice na klubove,ni na savez,nastavimo,normalnu raspravu o KKP,jedva cekam EL,nadan se i uveren sam u jos boljeg Tomasa kroz vreme,odgledah sad nesto snimaka od sinoc,mislim da je Dule pravi trener za Muslija,i da ce napraviti zver od njega kroz godinu-dve!
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Bice jos ovakvih kazni, Dule je tip koji ne moze a da ne sizi na sudjenje, a opet oni misle da ga mogu obuzdati.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
Stvara kontraefekat
Mislim da su sudije same trazile ali dobro, kriterijum nije odgovarao nama, a bio je isti! Sta je on hteo onim ne znam! Utakmicu je dobio Musli i odbrana ekipe! Sad dalje cemo videti...
Mislim da su sudije same trazile ali dobro, kriterijum nije odgovarao nama, a bio je isti! Sta je on hteo onim ne znam! Utakmicu je dobio Musli i odbrana ekipe! Sad dalje cemo videti...▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
- fanst[E]
- Manager
- Поруке: 1365
- Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
- Место: svud' po malo
Alexandar_81 пише:Stvara kontraefekatMislim da su sudije same trazile ali dobro, kriterijum nije odgovarao nama, a bio je isti! Sta je on hteo onim ne znam! Utakmicu je dobio Musli i odbrana ekipe! Sad dalje cemo videti...
Uradio bi da malo razdrma igrace,donekle i navijace.Tek posle te tehnicke greske navijaci su poceli da ucestvuju konstantno u igri,i da zagrme kao na EL uktamicama.On je uradio dobar posao u pravo vreme je pokrenuo ekipu,sto se ne bi moglo reci za njegovog kolegu koji je na slican nacin pokusao da preokrene mec protiv Olimpije.Kazes odbrana dobila utakmicu,a kako je odigrala pre toga??Poceli su da je igraju tek posle tehnicke,ovi iz Zadra jedva su prelazi pola za ograniceno vreme...