NBA 2k13
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- Status: Није на вези
evo poceo i ja My Player ... igram PG-a ... visok 6'1" (184 cm) tezak 150 lb (66 kila)
u prvoj utakmici Rookie Showcase-u odigrao vrlo dobro ukupna ocena B poena 27,asistencije 3,stila 3,odigrao ukupno 25 minuta ( 8 minuta cetvrtina) ... proglasen za igraca utakmice ... postavljen kao 10 pik na draftu i tu me je i draftovao Nju Orleans u kom zapocinjem svoju NBA karijeru ...
u prvoj utakmici Rookie Showcase-u odigrao vrlo dobro ukupna ocena B poena 27,asistencije 3,stila 3,odigrao ukupno 25 minuta ( 8 minuta cetvrtina) ... proglasen za igraca utakmice ... postavljen kao 10 pik na draftu i tu me je i draftovao Nju Orleans u kom zapocinjem svoju NBA karijeru ...
- Androsito
- World Class Manager
- Поруке: 3025
- Придружен: 11 Јун 2011, 20:06
- Место: Krusevac
Pazi da bi istrčao kontru kako treba, trebaš da budeš bar 2-3 metra ispred najbližeg protivnika... Ja tražio trade i prešo iz NOH u Bruklin. Fina ekipica... ali još uvek igram malo utakmica. E da izabran sam da se takmičim na all staru u 3pt ali mi je to samo odsimulirao, tj nije mi ni ponudio da učestvujem 
- Bard
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 3355
- Придружен: 25 Окт 2010, 15:15
- Место: Beograd
- Steam: bard_whtid
- Been thanked: 5 times
Ja krenuo Asocijaciju sa NYC, 10 min cetvrtina, lagano pobedio Minesotu 15-20 razlike, sada LAC 7 razlike, a vodio i po 15 tokom utakmice, pa me stigli u 4. cetvrtini.
Ekipica: Felton, Shumpert, Melo, Amar'e, Tyson; Kidd, Brewer, Smith (6. igrac), Vesely, Turiaf, Wright (onaj iz FA) i jos jedan, ne mogu da se setim.
Brewer nezadovoljan, hocu da ga trejdujem, taman da pojacam krilo malo...
Ekipica: Felton, Shumpert, Melo, Amar'e, Tyson; Kidd, Brewer, Smith (6. igrac), Vesely, Turiaf, Wright (onaj iz FA) i jos jedan, ne mogu da se setim.
Brewer nezadovoljan, hocu da ga trejdujem, taman da pojacam krilo malo...
We will remember
Skies may fade
And stars may wane
We won't forget
We will remember
Until the skies will fall
We won't forget
We will remember
We all shall follow doom
Skies may fade
And stars may wane
We won't forget