They are running plays, but you have to set playvision to be full, not player calls only.
NBA 2k13
- mmladja
- World Class Manager
- Поруке: 6483
- Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
- Место: Ваљево
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 11 times
- Status: Није на вези
Јесте тешко ући, ја одиграо 12 утакмица (играм сваку, не само кључне утакмице), преко 8 поена и преко 9 асистенција по мечу, играм око 20 минута просечно, улазим са клупе. Обично имам Б или Б-, тренер је као задовољан, али ме нема у првој петорци. Добили смо 7 утакмица, 5 изгубили, скоро све поене дајемо из рекета јер само тако знам да уделим асистенцију.
Ако ме вечерас не убаци у првих 5, тражићу да ме трејдују, па нек им Ирвинг силује лопту до сутра.
- fanst[E]
- Manager
- Поруке: 1365
- Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
- Место: svud' po malo
Svaka tebi cast ako igras 20min,meni ovi pajseri daju 11 minuta.I za to vreme uspem da napravim 8 poena,5 skokova i 3 asistencija.Sad sam se samo tako zeznuo,slucajno odem play key game i posto NOH igra svaku 30 utakmicu protiv rivala preskoci mi 24 utakmice,a meni ukljucen auto-save.Skor nam je 12-18 tako da ne ocekujem play-off...mmladja пише:Јесте тешко ући, ја одиграо 12 утакмица (играм сваку, не само кључне утакмице), преко 8 поена и преко 9 асистенција по мечу, играм око 20 минута просечно, улазим са клупе. Обично имам Б или Б-, тренер је као задовољан, али ме нема у првој петорци. Добили смо 7 утакмица, 5 изгубили, скоро све поене дајемо из рекета јер само тако знам да уделим асистенцију.Ако ме вечерас не убаци у првих 5, тражићу да ме трејдују, па нек им Ирвинг силује лопту до сутра.
- mmladja
- World Class Manager
- Поруке: 6483
- Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
- Место: Ваљево
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 11 times
РАСМЦ, пробај да скинеш поново неку другу верзију. Или питај Токелару или Воју на ПП, можда су они решили проблем.
Иначе, музика је доста лошија него у 2к12, скоро ништа ми се не свиђа. А пиздим кад притискам тастер да украдем лопту, лик је украде, али запамти команду и одмах шутне са скоро целог терена и онда тренер почне нешто да ми кења како ће да ме изведе
Иначе, музика је доста лошија него у 2к12, скоро ништа ми се не свиђа. А пиздим кад притискам тастер да украдем лопту, лик је украде, али запамти команду и одмах шутне са скоро целог терена и онда тренер почне нешто да ми кења како ће да ме изведе

Bilo je A- zbog turnovera, i odbijem 2, 3 i 4 pika i zavrsim u Pistonsima na 9 piku 
Evo sad drugu tekmu imao sam 11p, 7sk, 13as al opet turnovera 4, stavlja me magarac na SF PF sa 188
Evo sad drugu tekmu imao sam 11p, 7sk, 13as al opet turnovera 4, stavlja me magarac na SF PF sa 188
Последње учитавање од voja92 дана 09 Окт 2012, 00:30, учитано 1 пут укупно.
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic