NBA 2k13
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 12107
- Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
- Место: Heimaey
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
- Status: Није на вези
Puko od NYK 112-104. Nemam klupu. Užas jebeni. Love odličan, 36p, Roy 18p, Rubio 8p, 12as, 6sk, ostali prosečni...
Hteo sam da se šlogiram kad mi je ušao Almundson u igru, a tek onaj rookie centar što se kreće kao Aleksandar Glintić...
Hteo sam da se šlogiram kad mi je ušao Almundson u igru, a tek onaj rookie centar što se kreće kao Aleksandar Glintić...
Последње учитавање од Gagi дана 14 Окт 2012, 23:29, учитано 1 пут укупно.
Mene NYK ubio sa 15 razlike, na Superstar, Anthony sam 40p, doveo sam Flynn-a i Odena sa Free i Wilsona Chandlera lik je zver. Drugu sam isto izgubio od Denvera, iako sam vodio celu tekmu, na kraju uzeo Iguodala loptu i da 10-ak poena nisam mu mogao nista, verovatno cu da trejdujem Love-a ja sa njim nzm da igram, retardiran mi je samo bleji na trojci a ja ne mogu da mu izvalim stil nikako, Rubio kida krade lopte ko lud, Pekovic ne masi ispod kosa.
- TheBlues
- Manager
- Поруке: 2419
- Придружен: 21 Сеп 2011, 12:07
- Formacija: 4-3-3
- Been thanked: 5 times
Uzeh i ja Minesotu, 10 minuta, HOF
Prvu me razbili Kingsi 122:100, definitivno je klupa uzas. Pekmen 20p, 6s: Love 18p, 10s: Roy 11p, 3a: Rubio 17p, 8a, 5 kradji, 4s. Doveden je i Oden, 12p, 6s
Trejdovao sam Love za Amarea i Ronnie Brewera, Dericka Williamsa za Vesely i Seraphine. Sad mi rezervisti lice na nesto, ocekujem napredak vec od sledece utakmice
Prvu me razbili Kingsi 122:100, definitivno je klupa uzas. Pekmen 20p, 6s: Love 18p, 10s: Roy 11p, 3a: Rubio 17p, 8a, 5 kradji, 4s. Doveden je i Oden, 12p, 6s
Trejdovao sam Love za Amarea i Ronnie Brewera, Dericka Williamsa za Vesely i Seraphine. Sad mi rezervisti lice na nesto, ocekujem napredak vec od sledece utakmice
Последње учитавање од TheBlues дана 15 Окт 2012, 14:58, учитано 1 пут укупно.
"Football is simple. But the hardest thing is to play football in a simple way." Johan Cruyff
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Dule93
- World Class Manager
- Поруке: 7064
- Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
- Место: Jabucki Rit
- Klub koji vodite: Frankfurt
- Formacija: 3-5-2
- Mood:
- Has thanked: 1 time
Krenuo je sa Kingsima na HoF, u prvoj sezoni sam napravio mlad tim :
PG Lin,Fredette
SG Evans i izmene Alen i Bel
SF Beasly, Parsons
PF Ibaka, J. Tompson
C Cousins, McGee i neki mali Flowers, draftovo sam kao ga 9-og pika, kuca nije normalan i odlican potencijal ima.
Imao sam i Flyna na pg-u ali je otisao posle jedne sezone.Cousins hoce da testira FA na kraju sezone a McGee mi trazi trejd jer malo igra pa razmisljam da trejdujem Kauzinsa dok jos mogu a McGia da guram u prvu.U prvoj sezoni me svi odvalili, odigrao sam 4,5 tekmi sve izgubio 30 razlike a ostatak simulirao i od ovih se napravise zivotinje koliko su napredovali.Po ocenama imam drugi tim u NBA,najbolji sam u napadu a 2 u odbrani.
PG Lin,Fredette
SG Evans i izmene Alen i Bel
SF Beasly, Parsons
PF Ibaka, J. Tompson
C Cousins, McGee i neki mali Flowers, draftovo sam kao ga 9-og pika, kuca nije normalan i odlican potencijal ima.
Imao sam i Flyna na pg-u ali je otisao posle jedne sezone.Cousins hoce da testira FA na kraju sezone a McGee mi trazi trejd jer malo igra pa razmisljam da trejdujem Kauzinsa dok jos mogu a McGia da guram u prvu.U prvoj sezoni me svi odvalili, odigrao sam 4,5 tekmi sve izgubio 30 razlike a ostatak simulirao i od ovih se napravise zivotinje koliko su napredovali.Po ocenama imam drugi tim u NBA,najbolji sam u napadu a 2 u odbrani.