FK Crvena zvezda [2013/14]

Ko je najbolji igrač Zvezde?

Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Darko Lazović
3
12%
Dragan Mrđa
6
23%
Miloš Ninković
2
8%
Nejc Pečnik
10
38%
Nikola Mijailović
0
Нема гласова
Nenad Milijaš
0
Нема гласова
Neko drugi
2
8%

Укупно гласова: 26

Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево
Status: Није на вези

Порука од zele »

pitanje je samo da li je ono bilo smesno ili tuzno. Odbrana katastrofa ljudi pogubljeni. Vezni red u haosu, svi bi hteli loptu, ali samo u poziciji za sut. A o napadacima da ne govorim, kasalica promasio sa 5 metara gol. Nadao sam se da cemo bar ovaj kup uzeti, kad ono kita. Sta li mi ocekujemo od prvenstva?!
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Игор
Manager
Поруке: 2163
Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
Место: Панчево
Контакт:

Порука од Игор »

Игра није вредна коментарисања, очигледно им је да им се јебе чим играју овако а могу да одиграју много боље и то су доказали у дербију.
Нема купа, сад фокус само на првенство и да се добију ове две утакмице до краја полусезоне а онда појачања.
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

sve je to ok, ali ako imas -5 u prvenstvu i sansu da osvojis kup, pa sto ne bi uzeo trofej, zar ne? Nije taj kuo bas toliko opterecujuci. Iskreno, ja sam ovu sezonu vec prezalio, a mislim da bi trebali i oni tako da urade, nego lepo mi da se spremimo za sledecu godinu, manje cemo se nervirati... A imam neki osecaj da ni ovu u prvenstvu necemo dobiti, mislim da sam video da gostujemo u Uzicu.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Velja93
Manager
Поруке: 2692
Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
Место: Beograd
Been thanked: 2 times

Порука од Velja93 »

zele, da u nedelju igramo protiv slobode..
Um caruje, snaga dobro dodje.
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame
Поруке: 5943
Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
Место: Arandjelovac
Has thanked: 2 times

Порука од Vladar »

Govorka se po carsiji da pucamo i u Uzicu, i da se menja trener pre zime. Sumnjam u takve price i smatram da je danasnja blamaza dovoljna da se otpusti trener ako vec postoji takva namera, ali dobro, nek se prica. Mislim da je prerano praviti od ove sezone jos jednu praznu godinu, tako da bi trebalo malo da se saberu.
kiba
World Class Manager
Поруке: 3915
Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
Место: Pirot

Порука од kiba »

pobedili Partizan i sad su kao Barsa... ne znam zasto se debilisu i zasto u svaki mec ne ulaze ozbiljno.
Корисников грб
mmladja
World Class Manager
Поруке: 6483
Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
Место: Ваљево
Has thanked: 1 time
Been thanked: 11 times

Порука од mmladja »

Шта ће нам куп? Једину корист од тога има клуб кад штампа оне мајице за 1000-1500 динара.
Корисников грб
Игор
Manager
Поруке: 2163
Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
Место: Панчево
Контакт:

Порука од Игор »

Трофеј је лепо освојити али у овом тррнутку нам куп није битан, морамо се фокусирати на првенство а Европу ћемо и овако и онако изборити.
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
kiba
World Class Manager

Порука од kiba »

to breee :D Mudrinski style
Корисников грб
dramit
Manager
Поруке: 1483
Придружен: 28 Авг 2011, 10:57
Been thanked: 3 times

Порука од dramit »

Kako se mi provukosmo :) Verovatno se Tole smilovao, pa aj kao da ga iskuliramo malo sa pljuvanjem :)
Mudri car.. :P
YOU'LL NEVER WALK ALONE 6*
1977. (Rome, Italy) 1978. (London, England) 1981. (Paris, France) 1984. (Rome, Italy) 2005. (Istanbul, Turkey) 2019. (Madrid, Spain)
Корисников грб
Keyser Söze
World Class Manager
Поруке: 3053
Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
Место: Bogatic

Порука од Keyser Söze »

a da uzmete i majo vujovica u upravu ovo je bilo vise nego ocigledno ... nemojte da mi uzmete za zlo ali kako mozete da se radujete posle ovakve pobede molim vas ... a i onako ce mi biti obrisan post ... vama svako gostovanje dolazi iz 1 u 2 ... ocigledno previse ... sramota na sta je spao nekada najveci klub u jugoslaviji ...
Корисников грб
mmladja
World Class Manager
Поруке: 6483
Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
Место: Ваљево
Has thanked: 1 time
Been thanked: 11 times

Порука од mmladja »

Хахаах, јеби! :) Најдраже ми због гробара. Имам ортака који је њихов навијач и до дербија је тврдио да је првенство регуларно. Онда су пукли дерби, па каже да је дерби намештен, а потврда за то је и што нас је добио ОФК. Губимо данас од Слободе и он каже да немамо пара да им платимо Касалицу и Максимовића, па морамо да их пустимо. Онда окрећемо и лик мења причу како смо купили судију.
kiba
World Class Manager

Порука од kiba »

radujemo se zato sto smo pobedili ... MRZITE ZVEZDU VISE NEGO STO VOLITE PARTIZAN
Корисников грб
Vul3
World Class Manager
Поруке: 3033
Придружен: 13 Апр 2011, 12:09
Место: Trst

Порука од Vul3 »

E i meni je ovo malo sumnjivo.
Корисников грб
Keyser Söze
World Class Manager

Порука од Keyser Söze »

kao prvo rekao samo sam prokomentarisao mec,zvezdu niko ne mrzi ophodim se prema njoj bar ja kao prema nekom ko moze da ugrozi partizana kao sampiona srbije zato i komentarisem da je jadan i glup nacin na koji dobijate i da je ovo vec 4-5 put ove sezone i da postaje malo smesno ...
Sloba
Global Moderator
Поруке: 11325
Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
Место: Београд
Has thanked: 215 times
Been thanked: 58 times

Порука од Sloba »

Majo Vujović igrač utakmice..
kiba
World Class Manager

Порука од kiba »

a vasi mecevi kao nisu smesni?

pola lige su vam afilijale .... ajde da vidimo kako ce biti veceras -.-

igraci smedereva ce samo trcati po terenu, nece imati ni jedan sut u okvir gola, i pobedicete lagano 5:0

Edit: isto protiv Spartaka dacete nekoliko golova jer je ovaj ALeksic grobar i namerno ce ispustati loptu kao i prosle sezone
Последње учитавање од kiba дана 25 Нов 2012, 15:15, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
dramit
Manager
Поруке: 1483
Придружен: 28 Авг 2011, 10:57
Been thanked: 3 times

Порука од dramit »

Keyser Söze пише: i da postaje malo smesno ...
I jeste smesno, ali smesni su i rezultati partizana.. I kad se to komentarise, okrecete ledja.
Jbga, cinjenice su da je nase prvenstvo jedno od neregularnijih u evropi.. ali ipak gledamo taj fudbal, i nerviramo se losim rezultatima.. a svesni smo manje/vise svega. To samo kod nas funkcionise.
YOU'LL NEVER WALK ALONE 6*
1977. (Rome, Italy) 1978. (London, England) 1981. (Paris, France) 1984. (Rome, Italy) 2005. (Istanbul, Turkey) 2019. (Madrid, Spain)
Sloba
Global Moderator
Поруке: 11325
Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
Место: Београд
Has thanked: 215 times
Been thanked: 58 times

Порука од Sloba »

kiba пише:a vasi mecevi kao nisu smesni?

pola lige su vam afilijale .... ajde da vidimo kako ce biti veceras -.-

igraci smedereva ce samo trcati po terenu, nece imati ni jedan sut u okvir gola, i pobedicete lagano 5:0

Edit: isto protiv Spartaka dacete nekoliko golova jer je ovaj ALeksic grobar i namerno ce ispustati loptu kao i prosle sezone
Ti si bre smešan skroz.. hoćeš da kažeš da ne možemo da pobedimo zadnje na tabeli? Razmisli o nečemu pre nego što kažeš jer sa ovom izjavom ispadaš presmešan..

EDIT: I sve vaše pobede su osim dve sumnjive ove sezone.. kod nas su sumnjive samo dve utakmice, OFK i ne mogu da se setim koja još.. :) Čisto da znaš, argumenata 1000 ako te baš zanima.. :)
Последње учитавање од Sloba дана 25 Нов 2012, 15:22, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Keyser Söze
World Class Manager

Порука од Keyser Söze »

e ali jos je bolje sto je prosle sezone borac bio jedna od nasih mnogobrojnih filijala pa kad nas on izbaci u kupu onda vam borac omiljeni klub ... jbt,hocu u ovom prvenstvu da mi pokazete utakmice prvenstva koje su dobijene na neregularan nacin i gde je sudija direktno uticao svojim pogresnim odlukama na ishod meca ...
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”