KK Crvena zvezda [2013/14]

Корисников грб
Игор
Manager
Поруке: 2163
Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
Место: Панчево
Контакт:
Status: Није на вези

Порука од Игор »

Таква су екипа, ослањају се на шут споља и то им добро иде, имају 6-2 у јакој Италијанској лиги и зашто мењати нешто што иде добро ?
Мало су се зајебали са нама, нису знали да ако они дају 100 ми можемо 120 :zelenko:
Капацитет и квалитет ове Звездине екипе је невероватан, то мора да се схвати а коначно крећу да играју као тим.
Не смем ни да замислим колика би моћ ове екипе била ако дође и Миличић пошто ако ћемо реално, њега ниједан центар у АБА лиги не може да заустави а таман би лепо покрили блокове и скокове у одбрани пошто то шкрипи а то Дарко одлично ради.
Када би он дошао онда би могли комотно да кажемо да одударамо квалитетом од 95 % екипа у АБА лиги док би у Европи било јако тешко играти против нас.

Што се тиче Еврокупа ево мало занимљивости :

-Погодили смо 38 шутева за два поена. На тај начин смо изједначили скор Лукоила на првом месту вечне листе Еврокупа по броју убачених двојки за једну утакмицу.
-Постигли смо 304 поена на 3 утакмице = 101.3 по мечу
-Индекс 344 = 114.5 по мечу
-Најбољи проценат шута - 59 %
-Највише скокова - 115

Леп почетак сезоне. Сада да нокаутирамо ошамућену Цибону и да одемо на 6-4.
И онда нам долази Широки, па идемо у Подгорицу па нам следују чак три домаћинства > Раднички, Сплит и Задар.
Што се тиче АБА лиге ја бих био задовољан кад би у ових 6 утакмица победили макар 4 пута, 5 би било одлично док је 6 премија :zelenko:
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Поруке: 7064
Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
Место: Jabucki Rit
Klub koji vodite: Frankfurt
Formacija: 3-5-2
Mood:
Has thanked: 1 time

Порука од Dule93 »

Igore vidim da pratis kosarku, ja i nisam nesto upoznat sa evropskom kosarkom pa ako mozes da mi kazes gde stojimo mi u odnosu na Evroligaske timove?
Корисников грб
RASMC
Assistant Manager
Поруке: 698
Придружен: 09 Апр 2012, 14:57
Место: Niš
Been thanked: 1 time

Порука од RASMC »

Mislim da nema ništa od Miličića.

Jako teško je reći gde smo mi u odnosu na evroligaške timove. To jedino može da se proceni kada bi igrali protiv evroligaškog tima.
Корисников грб
Joca
World Class Manager
Поруке: 4764
Придружен: 27 Окт 2010, 21:00
Место: Novi Beograd

Порука од Joca »

Pala i Cibona.
63-71 :cheers:
kiba
World Class Manager
Поруке: 3915
Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
Место: Pirot

Порука од kiba »

mnogo izgubljenih lopti ali i pored toga pobeda :D

Simonovic zakucao Cibonu najboljim potezom

Код: Изаберите све

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8xqgDgrI__k
Корисников грб
Игор
Manager
Контакт:

Порука од Игор »

Добили смо Симона коначно. Лука одиграо лепу ролу.
Ово је добијено али буквално са 40-50 % снаге. Угазили смо их са другом петорком, Симон, Лука, Лазић ...
Савовић опет одличан.
Ајмо сад на брејк у Италији па онда против Широког уз пун Пионир да и Цвеле и Лука добију 15-20 минута и да забележимо још једну победу.
Искрено, онако објективно гледано, да сам неко са стране и да не навијам за Звезду, заиста бих се плашио ове екипе пошто је страшног квалитета. Још ако Миличић дође, биће то велики проблем за све остале екипе у АБА лиги а богами и у Еврокупу иако тамо има јако добрих ростера.
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
Корисников грб
Vul3
World Class Manager
Поруке: 3033
Придружен: 13 Апр 2011, 12:09
Место: Trst

Порука од Vul3 »

Ne znam, meni mnogo, mnogo nerealno deluje ta prica oko Milicica.
Корисников грб
Игор
Manager
Контакт:

Порука од Игор »

Ма и да не дође, стојим иза онога што сам рекао.
kiba
World Class Manager

Порука од kiba »

Mislim da nema nista od Milicica, imamo 2 solidna centra Katica i Browna ... jedino da neko od ove dvojce igra 4... tj Brown da igra poziciju broj 4.

Milicic ako dodje, mozemo se nadati peharu EK-a.
kiba
World Class Manager

Порука од kiba »

Табела АБА лиге након 10. кола:

1. Игокеа 8/2.
2. Партизан мт:с 8/2.
3. ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ДИВА 6/4.
4. Будућност ВОЛИ 6/4.
5. Цедевита 6/4.
6. Раднички 5/5.
7. Крка 5/5.
8. МЗТ Скопље 5/5.
9. Унион Олимпија 4/6.
10. Широки ВВин 4/6.
11. Цибона 4/6.
12. Сплит 4/6.
13. Задар 3/7.
14. Солнок Олај 2/8.
Корисников грб
-MiX-
Manager
Поруке: 1380
Придружен: 21 Нов 2010, 23:05
Место: Leskovac

Порука од -MiX- »

Realna sansa da na F4 zaigraju 3 tima iz Srbije.
“I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”
― Michael Jordan
Слика
Корисников грб
RASMC
Assistant Manager
Поруке: 698
Придружен: 09 Апр 2012, 14:57
Место: Niš
Been thanked: 1 time

Порука од RASMC »

Nadam se da ćemo sledećeg vikenda nastaviti seriju. Igramo kod kuće protiv Širokog.
Корисников грб
Игор
Manager
Контакт:

Порука од Игор »

Серија се мора наставити.
Како би било лепо да АБА лигу завршимо на првом месту и да аутоматски обезбедимо Евролигу.
Корисников грб
Velja93
Manager
Поруке: 2692
Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
Место: Beograd
Been thanked: 2 times

Порука од Velja93 »

Игор пише:Серија се мора наставити.
Како би било лепо да АБА лигу завршимо на првом месту и да аутоматски обезбедимо Евролигу.
valjda je i drugo mesto automatski u euroligi a trece igra kfalifikacije?
Um caruje, snaga dobro dodje.
Корисников грб
-MiX-
Manager

Порука од -MiX- »

valjda je i drugo mesto automatski u euroligi a trece igra kfalifikacije?
Prvi u regularnom delu, prvi na f4 i jedan u kvalifikacije. E sad ako se pogodi da je prvi u regularnom delu osvojio trofej, onda porazeni u finalu ide direktno u Evroligu.

Pasce Igokea do kraja sezone sigurno, nemaju oni taj kvalitet. Bice borba izmedju nas i vas za prvo mesto.
“I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”
― Michael Jordan
Слика
kiba
World Class Manager

Порука од kiba »

pobedaaaa idemo u top16
Корисников грб
Velja93
Manager

Порука од Velja93 »

nismo smeli da ispustimo onakvu prednost,al vazno da smo dobili i da smo usli u opasnu seriju.. :cheers:
Корисников грб
-MiX-
Manager

Порука од -MiX- »

Primetio sam da Savovic uvek pogodi trojku kad se lomi rezultat, nije mu prvi put ove sezone da pogadja bitnu trojku.
― Michael Jordan
Слика
Корисников грб
Игор
Manager
Контакт:

Порука од Игор »

Уникс је сигурно у нашој групи. Галата или Локомотива Кубан. Шоле или Улм.
То је сигуран састав наше наредне групе. Уникс сам гледао 2 пута ове године и није ми било добро како људи играју, одбрана пакао. Чак Еидсон, Воугиоукас, МекКарти, Четмен, Трушкин, Кајмакоглу = екипа за респект.
Галата је болесно добра исто, изгубе од Кубана у гостима 25 разлике, кући их добију 24 и то ће бити борба до последњег кола за прво место. Домеркант, Дадли, Мачван, Ндонг, Јака Лаковић, Џамонт Гордон = евролигашка екипа.
Кубан би нам можда и највише легао онако играчки али Руси као Руси, ростер им је одличан. Калниетис, Биков, Марић, Калатес.
И можда најслабији које можемо да добијемо су Улм или Шоле.
Искрено бих волео овако јаку групу, са Галатом и Униксом и ето Улмом, да видимо где смо али Динамо Сасари је једна од незгоднијих екипа. Људи су луди тотално, нису дивљаци који шутирају тројке зато што ништа не знају друго него шутирају тројке зато што су свесни свог квалитета шута споља и знају да им то иде и зато дају сваку утакмицу 90+ поена, али јебига, наишли су на неког ко даје сваку утакмицу 100+ поена :zelenko:

Браво Звездо!
Корисников грб
Velja93
Manager

Порука од Velja93 »

Prica se da od sledece sezone nece moci dva kluba iz istog grada da igraju u ligi tako da ce Zvezda da se prebaci u Krusevac da igra utakmice ABA lige..Ne znam dal je to istina al tako se prica..
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”