KK Crvena zvezda [2013/14]

Корисников грб
Sinke
World Class Manager
Поруке: 4357
Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
Место: Zemun
Status: Није на вези

Порука од Sinke »

Sto bi isla cak u Krusevac,kad moze u i predgradje Beograda-Zeleznik?
Корисников грб
Velja93
Manager
Поруке: 2692
Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
Место: Beograd
Been thanked: 2 times

Порука од Velja93 »

Sinke, Pa to je deo Beograda,i ne sme.Zvezda ce u Krusevac,a Partizan ce ostati u Beogradu.
Um caruje, snaga dobro dodje.
Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager
Поруке: 8508
Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
Место: Užice / Novi Sad

Порука од bubi.ue »

Искрено мислим да већу будалаштину одавно нисам чуо.. Где си то видео? Шта ће радити клубови из Загреба, њих има 3 чак, Цибона, Цедевита, Загреб (додуше тренутно нису у АБА лиги, али ће вероватно ускоро поново бити)? Нема од тога ништа сигурно..
Последње учитавање од bubi.ue дана 02 Дец 2012, 01:14, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Velja93
Manager

Порука од Velja93 »

citao sam negde,ne mogu da se setim,al to se jos nije odlucilo,ne zna se dal ce biti 1 ili 2 maksimum po gradu..
Корисников грб
Игор
Manager
Поруке: 2163
Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
Место: Панчево
Контакт:

Порука од Игор »

Није "можда" него сигурно неће моћи више од два клуба из истог града по правилима АБА лиге.
Не знам који ће то трећи клуб бити у АБА лиги а да је из Београда да би неко морао да се сели ван града ? Који је то клуб већи од Партизана и Звезде да би му се учинила та услуга ? Нема га, тако да размисли мало пре него што напишеш.
А у Крушевцу ће играти Мега Визура, и то ће играти Супер лигу када буде кренула, ако буду играли АБА лигу исто ће је играти у Крушевцу али ће та хала морати да се реновира, односно да се реновира паркет.
Последње учитавање од Игор дана 02 Дец 2012, 01:46, учитано 1 пут укупно.
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
Корисников грб
Velja93
Manager

Порука од Velja93 »

Игор пише:Није "можда" него сигурно неће моћи више од два клуба из истог града по правилима АБА лиге.
Не знам који ће то трећи клуб бити у АБА лиги а да је из Београда да би неко морао да се сели ван града ? Који је то клуб већи од Партизана и Звезде да би му се учинила та услуга ? Нема га, тако да размисли мало пре него што напишеш.
А у Крушевцу ће играти Мега Визура, и то ће играти Супер лигу када буде кренула, ако буду играли АБА лигу исто ће је играти у Крушевцу али ће та хала морати да се реновира, односно да се реновира паркет.
Sto bi razmislio?ja sam samo napisao ono sto sam procitao,a dal je izvor tacan?to ja ne znam.Pa procitao sam na nekoj grupi na fb za neke sportske vesti.Kao da sam ko zna sta uradio,a ne napisao post obican,odnsno pogresio.I ne moras tako bahato da se ponasas,znam da si admin i stvarno korektno obavljas posao,ali da mi kao napises prvo razmisli malo pre nego sto napises?pa sta ja ima da razmisljam kad sam to procitao,jer treba slucajno da odem i da proverim informaciju?ne znam zbog cega ovakva reakcija..
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Поруке: 7064
Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
Место: Jabucki Rit
Klub koji vodite: Frankfurt
Formacija: 3-5-2
Mood:
Has thanked: 1 time

Порука од Dule93 »

I sta dobijaju sa tim? Ili ce da uniste kvalitet lige ako neko nema npr. za preseljenje ili ce opet da prave finansijski problem klubovima koji su i ovako u problemima..
Корисников грб
RASMC
Assistant Manager
Поруке: 698
Придружен: 09 Апр 2012, 14:57
Место: Niš
Been thanked: 1 time

Порука од RASMC »

Čisto sumnjam da je ta informacija tačna. Nema ni trunke logike u njoj.
kiba
World Class Manager
Поруке: 3915
Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
Место: Pirot

Порука од kiba »

i meni je to malo bezveze, samo ce unistiti ligu

p.s. veceras ce biti 10 pobeda u nizu :D
Корисников грб
Velja93
Manager

Порука од Velja93 »

Mi bi to trebali da uradimo sa nasom ligom i da izadjemo iz jadranske lige,to jesto da bude najvise dva kluba po gradu,i onda bi se kosarka igrala i u nisu,krusevcu,novom sadu,subotici,vranju..i suguran sam da bi bile pune dvorane.. :cheers:
kiba
World Class Manager

Порука од kiba »

odlicna pobeda, rakocevic slabo odigrao samo 2 poena, ali zato su savovic, braun i skot doneli pobedu :D
Корисников грб
Игор
Manager
Контакт:

Порука од Игор »

Не треба да провериш веродостојност информације али требаш да мућнеш главом, имаш 19 година и довољоно си зрео да размислиш о нечему пре него што напишеш и тако шириш дезинформацију. Знам да је добра намера била да се информишу људи али стварно је вест била као да долази из "Трећег ока". Свако добро.

Од изласка из АБА лиге нема ништа и неће га ни бити. Јадран је наша прошлост и наша будућност и враћати се јединственој лиги Србије би уништило квалитет који поседујемо сада, како ми тако и Раднички и Партизан.

Што се тиче утакмице, рутински, без неких битних играча ово је било класично отаљавање посла, очекујем исто тако и против Орлеана а онда ударити свим снагама Будућност.
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
Корисников грб
Velja93
Manager

Порука од Velja93 »

Игор, Znam razumem sta oces da kazes,ali ostetio sam se kao da me napadas,moja greska,znao sam i ja da informacija nije pouzdana,zato sto je sa fejsa,a t osam napisao vise da bi video dal je to tacno,i da vidim dal jos neko zna za to.. :cheers:
Корисников грб
Игор
Manager
Контакт:

Порука од Игор »

Добијен и Орлеан, имамо прилику за 100 % у Еврокупу против Кахасола.
Сутра у 19:00 против Будућности. Утакмица која се мора победити и онда три домаћинства - Раднички, Сплит и Задар.
Корисников грб
RASMC
Assistant Manager

Порука од RASMC »

Teško ćemo da pobedimo Budućnost. Nismo ih tamo dobili već osam godina.
Корисников грб
Velja93
Manager

Порука од Velja93 »

RASMC, Pa nekad cemo morati da ih dobijemo.Negativne tradicije su tu da se ruse.Kad cemo ako necemo sad? :cheers:
Корисников грб
Игор
Manager
Контакт:

Порука од Игор »

RASMC пише:Teško ćemo da pobedimo Budućnost. Nismo ih tamo dobili već osam godina.
Нисмо ни Цибону 10 па ето видиш како смо лако изашли на крај са њима.
Корисников грб
RASMC
Assistant Manager

Порука од RASMC »

Ja ne isključujem mogućnost da ćemo ih pobediti, nego da će biti jako teško.
kiba
World Class Manager

Порука од kiba »

Tesko da ce nas neko zaustaviti, mislim da Buducnost nece, sledeci poraz ce nam biti u Euro Cupu od Uniksa,Galate ili tako nekog jaceg kluba na strani. Ovi iz ABA lige su komedija za nas :D
Корисников грб
Игор
Manager
Контакт:

Порука од Игор »

Звезда од овога не може горе да одигра утакмицу. Ништа али апсолутно ништа није хтело да уђе у кош, центарска линија слаба. Како би нам легао Миличић, то је незамисливо.
Радивојевић одиграо као да је почетник, 5 пута улази у рекет, улаз леђима ? Мислим да је патентирао тај потез вечерас и пет пута промашај.
Сименуовићу може лагано да се припреми отказ пошто је дечко катастрофално лош, не знам који проблем има али овако не може више.
Савовић и Ракоч стандардно добри. Пораз који боли али некако је и очекиван, није се могло побеђивати 150 пута за редом.
Будућност боља и заслужена победа. Сад следи три утакмице кући и то мора да се добије.
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”