KK Partizan [2013/14]
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- Status: Није на вези
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=E9UZtlY8Bhc[/youtube]
SVE STO ZELIM U OVOM TRENUTKU PARTIZANE IGRAJ I POBEDI!
SVE STO ZELIM U OVOM TRENUTKU PARTIZANE IGRAJ I POBEDI!
Последње учитавање од -MiX- дана 13 Дец 2012, 20:19, учитано 1 пут укупно.
“I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”
― Michael Jordan

― Michael Jordan

- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
ajde bre grobari! Ajde bre! Jace, snaznije, preciznije, hrabrije!
Kita lastina i da preokrenete Sulejmanovi potomci pustaju litvace.
Kita lastina i da preokrenete Sulejmanovi potomci pustaju litvace.
Последње учитавање од zele дана 13 Дец 2012, 21:38, учитано 1 пут укупно.
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- Tokelara
- World Class Manager
- Поруке: 7828
- Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
- Место: SU/NS
Najbolje bi bilo posle ovoga da Milosavljevic ode iz Partizana... Koliko me uzjebao to je nevidjeno... On ce da sutira tu neke trojke u produzetku u najvaznije momentu, ceo zivot igra kosarku ne moze da pogodi slobodno bacanje, usro se ko picka 
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
Ajde banuj se sam glupi cigane!Stefan пише:Lucic u ovoj sezoni preteruje sa floppingom,zbog toga mu par puta nisu svirali ocigledne faulove.Sad je dobio zasluzenu tehnicku,covek se baca kroz blok,a kontakta ni na vidiku.Lepo ucio od Kecmana i neprevazidjenog floppera Teodosica u reprezentaciji.
Ako je ono bilo za tehnicku,a za isto to sa druge strane,napad pre toga faul u napadu,znaci ja ne znam,isto i za nesportsku,kad ju je Vesterman dobio,a napad posle toga Gordon lezi,i ovaj povuce Lucica i nista,sudije su nas UNAKAZILE,ALI UNAKAZILE!A i Gagi debilčina najveća,da onako promašuje bacanja ja ne verujem,gde su ti muda kretenčino?!?
Jebi ga,sreca nije nas saveznik ali apsolutno,sad smo izgubili bar jedno 1,5 evra,od utakmica u Areni koje bi se igrale u Top16,ali jbg,bice bolje,ova ekipa ce karati celu Evropu videcete!
- fanst[E]
- Manager
- Поруке: 1365
- Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
- Место: svud' po malo
Da,Milosavljevicu mars iz Partizana,evo ovde imamo 2 igraca koja su bolja od tebe.Do pre 7 dana najbolji igrac sad odjednom ne valja.Odlucite se vec jednom ili ne valja ili je dobar..Sreca nas ove godine nije htela.Nadam se da ce bar tim ostati isti.Sad je najvaznije da dobro odigramo u gostima sledeca 3 kola..
Ja nisam bolji od njega za Sinketa ne znam, ali ja tog Milosavljevica nikada nisam voleo od kad je dosao u Partizan jos dok je Jovanovic bio, u poslednje vreme je igrao dobro i smanjio mi se malo animozitet prema njemu, ali sada ga jos vise ne volim, ja mogu da kazem da je dobro odigrao ali ne i da ga volim!
I J***m ti tu srecu vise, pa lakse bi mi bilo da smo izgubili 30 razlike nego ovako!
I J***m ti tu srecu vise, pa lakse bi mi bilo da smo izgubili 30 razlike nego ovako!
- Clint Eastwood
- Manager
- Поруке: 1183
- Придружен: 13 Нов 2010, 21:38
- Место: Kragujevac
- Klub koji vodite: Brighton
- Mood:
Sto je Milosavljevic kriv sto im je Vesterman poklonio najvazniju loptu u toku meca?Sto je Milosavljevic kriv sto mi nemamo igru u produzetku?Sto je Milosavljevic kriv sto mi nemamo centre,nego nam Gordon skace i u napadu i odbrani?Gordic i Gagic ne bi smeli ni na klupi da budu.Ovo je nasa realnost.Necemo biti prvi u regularnom delu ABA lige,a necemo je ni osvojti.Adio Evroligo,lepo smo se druzili.S verom u neke bolje dane,SAMO TEBI VERNI SAMO TEBI ODANI!
Последње учитавање од Clint Eastwood дана 13 Дец 2012, 23:34, учитано 1 пут укупно.
- Tokelara
- World Class Manager
- Поруке: 7828
- Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
- Место: SU/NS
Dobro mozda sam ja malo preterao uvek se ovako uzjebem, ali za mene je Milosavljevic k***c... Jeste on odigrao dobro nekoliko utakmica, cak mislim da sam ga i hvalio u ovoj temi (iako moje misljenje ne znaci nista)... Centri su posebna prica, a Leo ne moze da se krivi ni za sta, jer da nema njega, ni ovo malo igre sto imamo, ne bi imali 
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.