KK Crvena zvezda [2013/14]
- Игор
- Manager
- Поруке: 2163
- Придружен: 28 Јун 2012, 02:19
- Место: Панчево
- Контакт:
- Status: Није на вези
Добро је што је кратка пауза, треба им и то се види.
Одлична полусезона после свега! Скот и Браун под хитно да се тргну пошто су катастрофални последњих 5-6 утакмица.
Ракоч капитенски, колико енергије у том човеку, врх!
10-5, други смо, БРАВО ЗВЕЗДО!
Било би лепо да киксну сутра Цедевита и у понедељак Игокеа а играју против Радничког односно Будућности.
5. јануара се наставља АБА лига, гостујемо Олимпији па онда 8. или 9. јануара гостујемо Улму.
Гостујући сектор одавно распродат, очекује се између 700 и 1000 Делија.
Одлична полусезона после свега! Скот и Браун под хитно да се тргну пошто су катастрофални последњих 5-6 утакмица.
Ракоч капитенски, колико енергије у том човеку, врх!
10-5, други смо, БРАВО ЗВЕЗДО!
Било би лепо да киксну сутра Цедевита и у понедељак Игокеа а играју против Радничког односно Будућности.
5. јануара се наставља АБА лига, гостујемо Олимпији па онда 8. или 9. јануара гостујемо Улму.
Гостујући сектор одавно распродат, очекује се између 700 и 1000 Делија.
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
- Игор
- Manager
- Контакт:
Да, Еврокуп се прати.
Ако сутра Будућност рокне Игокеицу табела изгледа овако:
Игокеа 10-3
Црвена звезда 10-5
Партизан 10-5
Цедевита 9-6
------------------
МЗТ 9-6
Раднички 8-7
Олимпија 8-7
Будућност 8-7
Цибона 6-9
Задар 6-9
Сплит 6-9
Крка 5-10
Широки 4-11
Солнок 4-11
Јако ми је драго што смо прегрмели гостовање МЗТ-у, почели су као бесни да играју. Игокеа мора да падне сутра и онда нам до краја преостаје пакао и кидање.
Већ 5. јануара идемо Олимпији, ако их добијемо мислим да је ф4 практично обезбеђен а исто то коло Игокеа игра против Радничког, Партизан против захуктале Цибоне.
МОРА СЕ ИСКОРИСТИТИ ОВА СЕЗОНА МАКСИМАЛНО.
Очекујем сигурно једно појачање у ове две недеље паузе.
Ако сутра Будућност рокне Игокеицу табела изгледа овако:
Игокеа 10-3
Црвена звезда 10-5
Партизан 10-5
Цедевита 9-6
------------------
МЗТ 9-6
Раднички 8-7
Олимпија 8-7
Будућност 8-7
Цибона 6-9
Задар 6-9
Сплит 6-9
Крка 5-10
Широки 4-11
Солнок 4-11
Јако ми је драго што смо прегрмели гостовање МЗТ-у, почели су као бесни да играју. Игокеа мора да падне сутра и онда нам до краја преостаје пакао и кидање.
Већ 5. јануара идемо Олимпији, ако их добијемо мислим да је ф4 практично обезбеђен а исто то коло Игокеа игра против Радничког, Партизан против захуктале Цибоне.
МОРА СЕ ИСКОРИСТИТИ ОВА СЕЗОНА МАКСИМАЛНО.
Очекујем сигурно једно појачање у ове две недеље паузе.
“A man will, like, steal your car or burn your house down or beat the shit out of you, but a woman will ruin your fuckin’ life. Do you see the difference? Like, a man will cut your arm off and throw it in a river, but he’ll leave you as a human being intact. He won’t fuck with who you are. Women are nonviolent, but they will shit inside of your heart.” ― Louis C.K.
- Игор
- Manager
- Контакт:
Забунио сам се ја нешто око Игокеиног скора. Неће Браун нигде да иде.
- Игор
- Manager
- Контакт:
Али Траоре нови центар Звезде! 
- Vul3
- World Class Manager
- Поруке: 3033
- Придружен: 13 Апр 2011, 12:09
- Место: Trst
Po meni je vise bio potreban bek suter na poziciji 2 ili 3, mada mi se ovaj cini kao strasan igrac. Uh, Andjusic bi legao lepo.
Последње учитавање од Vul3 дана 27 Дец 2012, 16:30, учитано 1 пут укупно.
- RASMC
- Assistant Manager
- Поруке: 698
- Придружен: 09 Апр 2012, 14:57
- Место: Niš
- Been thanked: 1 time
Mislim da ćemo učiniti sebi medveđu uslugu ako Traore ipak prođe lekarski pregled.
Neće Mitrović da ide u RFMP, to je Vukoičić rekao.
Neće Mitrović da ide u RFMP, to je Vukoičić rekao.
Последње учитавање од RASMC дана 27 Дец 2012, 19:06, учитано 1 пут укупно.
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
Код: Изаберите све
http://www.sportal.rs/news.php?news=89913- RASMC
- Assistant Manager
- Поруке: 698
- Придружен: 09 Апр 2012, 14:57
- Место: Niš
- Been thanked: 1 time
Ni ja ne volim previše Čovića, ali mislim da niko u našem sportu nije izašao u javnost sa ovako jasnim i preciznim podacima:
Код: Изаберите све
http://www.mojacrvenazvezda.net/51431/2012/12/28/covic-kk-crvena-zvezda-uspostavlja-trend-transparentnog-poslovanja/