Premier League 15/16
- C.RONALDO7
- Manager
- Поруке: 2135
- Придружен: 31 Јан 2011, 23:43
- Место: SRB (SD) - ITA
- Status: Није на вези
Trle moram da vam se umešam u temu, pošto bih ja bio presrećan kad bi Snajder došao u Junajted, a sad čujem od tebe prvi put da se povezuje s Liverpulom, bilo bi mi krivo da dođe kod vas, ali bi to za Liverpul bilo idealno rešenje, bio bi prvo pravo pojačanje u poslednjih par godina, nije on baš tako sklon povredama, a ne može ni da se poredi sa onom trojicom koje si naveo, on je bolji od cele sredine zajedno izuzimajući Džerara, njih dvojica bi pravili haos na sredini mada bi opet falio jedan pozadi da ih pokriva, neko tipa Ćabi Alonso. 
- dramit
- Manager
- Поруке: 1483
- Придружен: 28 Авг 2011, 10:57
- Место: Beograd
- Been thanked: 3 times
Moze Snajder, ja ne bih imao nista protiv..
Jedino da ne prolazi kao Robben, vise u cekaonici nego na terenu.
Raduje me dobra igra odbrane u poslednjoj utakmici.. vrlo nam je bitna jaka odbrana, a ne kao protiv A.Vile da gruvaju kako stignu.
Jedino da ne prolazi kao Robben, vise u cekaonici nego na terenu.
Raduje me dobra igra odbrane u poslednjoj utakmici.. vrlo nam je bitna jaka odbrana, a ne kao protiv A.Vile da gruvaju kako stignu.
YOU'LL NEVER WALK ALONE 6*
1977. (Rome, Italy) 1978. (London, England) 1981. (Paris, France) 1984. (Rome, Italy) 2005. (Istanbul, Turkey) 2019. (Madrid, Spain)
1977. (Rome, Italy) 1978. (London, England) 1981. (Paris, France) 1984. (Rome, Italy) 2005. (Istanbul, Turkey) 2019. (Madrid, Spain)
Ronaldo, ja ne kazem da je los igrac, daleko od togaa on je klasa, samo kazem da 3 meseca u Interu nije igrao a realno je da se povredjujee mnogo a svi znamo kakva je Engleska ligaa, nemaa mekih startova. A to sam procitao na blicu za transfer evo linka
a i na skoro svim Liverpulovim stranicama na fejsu se pominje ovaj transfer.
Код: Изаберите све
http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/225802/Snajder-zaobilazi-Totenhem-i-ide-u-Liverpul- C.RONALDO7
- Manager
Ma brate on i sa jednom nogom da igra bolji je od cele sredine Liverpula, kao što rekoh ne računam Džerara, a to što nije igrao 3 meseca je zbog nesuglasica oko finansija a ne zbog povrede koliko sam ja razumeo, a kad je mogao onaj pikavac Modrić da zapali Englesku, onda bi i Snajder bez problema učinio isto. Nadam se da Fergi čita Blic
ne mogu više da gledam onog Kleverlija kako se muči, jeste solidan ali nije klasa.
- TheBlues
- Manager
- Поруке: 2419
- Придружен: 21 Сеп 2011, 12:07
- Formacija: 4-3-3
- Been thanked: 5 times
Frenk ima taj osecaj da se ubaci iz drugog plana i bude na pravom mestu, ali godine cine svoje. Previse je spor za premijer ligu, a cenim da bi recimo u Italiji komotno jos par sezona igrao na visokom nivou.
"Football is simple. But the hardest thing is to play football in a simple way." Johan Cruyff
- C.RONALDO7
- Manager