Fantasy League - diskusija

Корисников грб
Olja
World Class Manager
Поруке: 3197
Придружен: 28 Окт 2010, 23:21
Место: Obrenovac
Status: Није на вези

Порука од Olja »

gde se to daje? :cheers:
I used to go missing a lot... Miss Canada, Miss United Kingdom, Miss World...
Корисников грб
Andrej
SFM Hall Of Fame
Поруке: 8212
Придружен: 10 Јун 2011, 20:49
Место: Kotor , Crna Gora

Порука од Andrej »

na post koji sam napisao
Корисников грб
neme93
World Class Manager
Поруке: 11002
Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
Место: Valjevo/Beograd

Порука од neme93 »

Cisto da se zna, ja sam jako protiv ovoga, jer krsi pravila lige, ali Andrej mi je slao po 5 poruka na dan da dopustim trejd, i ne da mi da zivim na msn-u, pa nisam mogao da izdrzim vise.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Ja znam kako Simic izgleda.
Корисников грб
Olja
World Class Manager

Порука од Olja »

pa jes malo van duha igre, ali ako ne brane zvanična pravila igre nemam ništa protiv.
A da andrej zna da uduši na četu to se slažem :rugalica:
Корисников грб
neme93
World Class Manager

Порука од neme93 »

Olja пише:ali ako ne brane zvanična pravila igre nemam ništa protiv.
To je i problem, jer jasno pise u pravilima:

Tim ni u jednom trenutku ne moze ostati bez zvezde tima, moze je trejdovati, ali samo za drugu zvezdu.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Корисников грб
Olja
World Class Manager

Порука од Olja »

pa ne daj onda, nisam ja znao da su to pravila :banned:
Корисников грб
uros
Manager
Поруке: 1783
Придружен: 28 Окт 2012, 22:45
Место: Novi Sad

Порука од uros »

Ali trebalo bi da je okej :) Svojom voljom pusta zvezdu tima.
We'll keep the Red flag flyin' high!
Корисников грб
Olja
World Class Manager

Порука од Olja »

i ja kažem, ali mora malo da se modifikuje to. ovo je dobro što je neme sad smislio, ko se složimo mi ostali. to može da bude pravilo i za ubuduće možda :banned:
Корисников грб
dramit
Manager
Поруке: 1483
Придружен: 28 Авг 2011, 10:57
Место: Beograd
Been thanked: 3 times

Порука од dramit »

andrej2311 пише:Ljudi hocu da trejdujem svoju zvezdu tima za vise igraca koji ce mi biti korisniji nego jedan. Ja i Urosh imamo dogovoren dil ali nam treba da 12 vas potvrdi pivom da se slaze sa ovim trejdom. Znaci ukoliko ste za molim vas dajte pivo.

Hvala
Za ovakvu vrstu trejda, morao bi malo vise informacija da nam das.. Tipa ko ti je zvezda tima (jer ja nemam nameru da idem na super draft pa da trazim koga si uzeo) i za koje igrace ih menjas.. sa sve imenima, pozicijama i njihovim CA.
Tek tad mogu da donesem svoju odluku.
YOU'LL NEVER WALK ALONE 6*
1977. (Rome, Italy) 1978. (London, England) 1981. (Paris, France) 1984. (Rome, Italy) 2005. (Istanbul, Turkey) 2019. (Madrid, Spain)
Корисников грб
Andrej
SFM Hall Of Fame

Порука од Andrej »

dramit пише:Za ovakvu vrstu trejda, morao bi malo vise informacija da nam das.. Tipa ko ti je zvezda tima (jer ja nemam nameru da idem na super draft pa da trazim koga si uzeo) i za koje igrace ih menjas.. sa sve imenima, pozicijama i njihovim CA.
Menjam fabregasa mc 175 i de geu gk 154 za scesnog gk 164 jonesa dc 164 lukakua st 164 i skolsa mc 158

Evo svih informacija.

Sto se tice superdrafta igrac kojeg ja menjam sigurno nece biti na njemu pa tako to i nema neko znacenje ali evo informacija o kompletnom trejdu pa ako si voljan daj pivo.
Корисников грб
neme93
World Class Manager

Порука од neme93 »

Cim si zamenio igraca sa super drafta za Fabregasa na swapu, Fabregas ti automatski postaje zvezda tima.

Корисников грб
Andrej
SFM Hall Of Fame

Порука од Andrej »

Znam Nemanja. Ja radije u timu zelim vise dobrih nego jednog odlicnog igraca jer smatram da tako imam bolji tim i zato sam se odlucio za ovaj potez. Ovo sam samo odgovorio Dramit-u jer mi je to trazio.
Корисников грб
Olja
World Class Manager

Порука од Olja »

ja ne kontam otkud njemu toliko dobrih igrača. ili je onaj ko je vodio hertu pre mene ujebo tim totalno ili ja nešto propustio :xD:
Корисников грб
GrSv89
First Team Coach
Поруке: 221
Придружен: 11 Нов 2012, 19:35
Место: Свилајнац
Контакт:

Порука од GrSv89 »

Slazem se sa oljom...Ja sam preuzeo tim sa Kasalicom kao napadacem,i odakle meni kasalica?Trebalo bi da se ogranici trejdovi na jedan po kolu,a u tom jednom nbt koliko zamenis igraca sa drugim,ili da se uvede novac,pa da mogu da kupim igraca,ovako ovaj pre mene prodao napadace,i sad ja nmg da dovedem ni jednog,a da pritom ne oslabim drasticno ekipu
Корисников грб
Andrej
SFM Hall Of Fame

Порука од Andrej »

Generalno su imali bolji raspored na draftu pa otud toliko dobrih igraca. Kasalicu je tvoj prethodnik uzeo kao rezervu. Ja sam na primer usao u draft tek negde od sredine Xavi je birao pre mene pa sam imao cudnu situaciju da sam hteo nesto sasvim drugo od onoga sto je verovatno Xavi zamislio
Корисников грб
Olja
World Class Manager

Порука од Olja »

ne treba da se uvede novac, ova liga je i osmišljena da u njoj nema novca, a baš zbo tga je i glupo davati zvezdu tima. mada je isto tako glupo i da ovaj lik ima šest igrača koji su bolji od mog drugog.

i još pet koji su bolji od mog trećeg. :xD:
Корисников грб
dramit
Manager

Порука од dramit »

Olja пише:ja ne kontam otkud njemu toliko dobrih igrača. ili je onaj ko je vodio hertu pre mene ujebo tim totalno ili ja nešto propustio :xD:
andrej2311 пише:Generalno su imali bolji raspored na draftu pa otud toliko dobrih igraca.
To vodu ne pije, jer se bira po sistemu znaš i sam kojem.. 1 runda jedan igrač i tako u krug. (a izbor je bio velik, 400 igrača je bilo u opticaju)
andrej2311 пише:
dramit пише:Za ovakvu vrstu trejda, morao bi malo vise informacija da nam das.. Tipa ko ti je zvezda tima (jer ja nemam nameru da idem na super draft pa da trazim koga si uzeo) i za koje igrace ih menjas.. sa sve imenima, pozicijama i njihovim CA.
Menjam Fabregasa mc 175 i De Geu gk 154 za Scesnog gk 164 Jonesa dc 164 Lukakua st 164 i skolsa mc 158
Znači ovako, ti daješ sve ukupno 329 CA a za uzvrat dobijaš 650 CA, dobar posao nema šta.
Ne znam kako se ovo Urošu isplati jer ne dobija mnogo sa ovom trampom, može biti samo na gubitku (ali to je njegova odluka, nije moj tim u pitanju) + kosi se sa pravilima Fantasy lige.

Drugo, da su ljudi na vreme imali informacije (a po meni su trebali da imaju) pre nego sto si odgovorio koga za koje trampiš, verovatno bi dobio upola manje "piva". Nego si samo u par crta napisao... Uroš i ja se dogovorili, dal vi to odobravate i ćao.. lično nisam siguran dal ovo vodi nečemu, ali ja svoje "pivo" još uvek nisam spreman da dam.. sačekaću da vidim ostale učesnike kako će izneti svoje mišljenje, pa ću i ja doneti svoj sud.

Toliko o tome od mene.

btw Srećna vam Srpska (Pravoslavna) Nova Godina :)
1977. (Rome, Italy) 1978. (London, England) 1981. (Paris, France) 1984. (Rome, Italy) 2005. (Istanbul, Turkey) 2019. (Madrid, Spain)
Корисников грб
Andrej
SFM Hall Of Fame

Порука од Andrej »

Vidi Dramite vecina ljudi je ovde bila upucena u to o kakvom se trejdu radi, to sto se tice ukupnog ca i tvoje racunice ne pije vodu, jer po tome ti meni das jednog od recimo 150 a ja tebi trojicu od 110 i ti si na dobitku. Verovatno i sam kontas o cemu pricam.
Ja jos jednom kazem ukoliko odlucite da prihvatate ovaj trejd hvala vam, u suprotnom isto hvala vam sto ste uopste razmatrali ovo.
Ja te jedino molim da doneses odluku do utorka do 21:00 kad je zadnji rok da se izjasnite o ovome.

Necu vise da smaram o ovome, sacekacu vasu konacnu odluku i u svakom slucaju cu se sloziti sa njom jer mi to jedino preostaje.

Edit: Jos samo jedna stvar pregovori izmedju igraca u ovoj ligi su uglavnom tajni i jednostavno ne mozes znati sta neko drugi pokusava da dovede u svoj tim. Ovo kazem zbog tvoje izjave da sam trebao tacno da napisem o kakvom se trejdu radi. Odma na startu sam rekao da dajem zvezdu tima za vise igraca i mislim da je to sasvim dovoljna informacija, ali evo sad znate tacno sve o trejdu pa odlucite.
Последње учитавање од Andrej дана 14 Јан 2013, 00:11, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
dramit
Manager

Порука од dramit »

andrej2311 пише:Ja jos jednom kazem ukoliko odlucite da prihvatate ovaj trejd hvala vam, u suprotnom isto hvala vam sto ste uopste razmatrali ovo.
Ja te jedino molim da doneses odluku do utorka do 21:00 kad je zadnji rok da se izjasnite o ovome.
Ok poštujem to.. i naravno do utorka ćeš imati moju odluku.
Корисников грб
Andrej
SFM Hall Of Fame

Порука од Andrej »

Hvala
Пошаљи Одговор

Повратак на “Without Borders 2013”