Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Olja, sto se tice Kasalice, Cupinjo kad ga je uzeo jer je njemu u Zvezdi u nekoj daljoj sezoni davao golova haos pa je mislio da ce i ovdje.
Moj jedini minus u ovom trejdu ce biti Jones, i mozda Scesni, mada ja gledam i njega i De Geu kao podjednako dobre golmane tako da je i to okej. A i ovaj transfer se vrti jos od samog pocetka lige.
Kao sto Andrej rece, kako god da ovo prodje, hvala vam sto ste razmatrali ovaj nas prijedlog. Ne bih da dizemo neku veliku frku oko toga. Posjecujte msn fantazi grupu jer tamo se dosta toga prica i dogovara oko svega.
GrSv89 пише:Odigravanje utakmica:
Svakog ponedeljka ce vam biti postavljan sejv za odigravanje utakmica i raspored za 3 kola, koja ce morati da se odigraju do kraja nedelje, tacnije 23:59. U slucaju neodigranih utakmica, pisace se sluzbeni rezultati, ako ni jedan ni drugi takmicar nisu pokusali da odigraju utakmicu, pisace se sluzbeni 0:0, i takmicarima nece biti dodeljeni bodovi.
Kako ej moguce da su ove dve utakmice igrane u ponedeljak prihvacene?Kad pravilo jasno kaze.Ako ce da igramo po pravilu,onda neka vazi za sve,a ako necemo,necu bezveze da se cimam!!!
Nemojte tamo u temi da spamujete, sve to ide ovde. U sustini, ideja je bila cela nedelja, tj sedam dana fore za odigravanje, ali bilo je odlaganja za vreme praznika, pa smo krenuli sredinom nedelje, i kad god da se izbaci nova 3 kola, igraju se 7 dana.
Drustvo,hteo bih da vam se zahvalim na odvojenom vremenu da razmotrite moj zahtev. Takodje hvala vam sto ste se stavili na moje mesto i razumeli zbog cega je ovaj trejd bio vazan. Izuzetno mi je drago sto vas je toliko podrzalo moj zahtev i ne marim sto je odbijen.
Delboy, nadao sam se da ces se izjasniti pa makar i protiv mog zahteva, ali nema ljutnje, tvoje pravo je bilo da budes neutralan. Hvala i tebi sto si odvojio vreme i razmotrio moj zahtev.
A sada u dalje borbe pa nakon nekoliko swapova mozda ovaj trejd bude bio validan