Premier League 15/16
- C.RONALDO7
- Manager
- Поруке: 2135
- Придружен: 31 Јан 2011, 23:43
- Место: SRB (SD) - ITA
- Status: Није на вези
- TheBlues
- Manager
- Поруке: 2419
- Придружен: 21 Сеп 2011, 12:07
- Formacija: 4-3-3
- Been thanked: 5 times
Benitezov teror se nastavlja... jedva 2:2 protiv Brentforda :argh:
Последње учитавање од TheBlues дана 27 Јан 2013, 17:51, учитано 1 пут укупно.
"Football is simple. But the hardest thing is to play football in a simple way." Johan Cruyff
- dramit
- Manager
- Поруке: 1483
- Придружен: 28 Авг 2011, 10:57
- Место: Beograd
- Been thanked: 3 times
Eldin96 пише:Znaci,Oldham,znaci.![]()
Tacno se vidi da imate kompleks komsija zvani "prece mi kako je odigrao nas rival nego moj tim"TheBlues пише:Znaci kvarna ova stara sunka
Ajde gledajte vase dvoriste i manite se naseg posla..
i ne nisam ljut/kompleks jednostavno ljudi smaraju sa tim glupim prozivanjem...
Postujte rivala, postovace i on vas..
you're doing it wrong!
Последње учитавање од dramit дана 27 Јан 2013, 22:22, учитано 1 пут укупно.
YOU'LL NEVER WALK ALONE 6*
1977. (Rome, Italy) 1978. (London, England) 1981. (Paris, France) 1984. (Rome, Italy) 2005. (Istanbul, Turkey) 2019. (Madrid, Spain)
1977. (Rome, Italy) 1978. (London, England) 1981. (Paris, France) 1984. (Rome, Italy) 2005. (Istanbul, Turkey) 2019. (Madrid, Spain)
Nije mi krivo sto smo ispali iz kupa, koliko mi je krivo da ovakva postava ne moze da dobije treceligasa. Staridz, Vizdom, Robinson, Alen (bez obzira na gol) su ocajno odigrali. Bolje da je BR pustio neke klince pa da ispadnemo casno, nego se blamiramo sa timom od 7 prvotimaca.
“I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”
― Michael Jordan

― Michael Jordan

I zvanicno, Koutinjo u Liverpulu. Dobrodosao. YNWA
Последње учитавање од -MiX- дана 29 Јан 2013, 18:45, учитано 1 пут укупно.
“I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”
― Michael Jordan

― Michael Jordan

Dobrodosao...
Mada moram da priznam da sam malo skeptican oko ovog poteza uprave, opstepoznato je da retko koji Brazilac je uspeo u Engleskoj, npr Anderson, Robinjo, Denilson, a Koutinjo mi je staklen nekako i mnogo vuce loptu a to stoperi ne prastaju pogotovu igraci tipa Soukros, Ketermol, i mislim da ce on vise biti u ambulanti nego na terenu... Nadam se iskreno da gresim, ali sumnjam.
Mada moram da priznam da sam malo skeptican oko ovog poteza uprave, opstepoznato je da retko koji Brazilac je uspeo u Engleskoj, npr Anderson, Robinjo, Denilson, a Koutinjo mi je staklen nekako i mnogo vuce loptu a to stoperi ne prastaju pogotovu igraci tipa Soukros, Ketermol, i mislim da ce on vise biti u ambulanti nego na terenu... Nadam se iskreno da gresim, ali sumnjam.