Samo da vam kazem da ne idete mojim stopama. Od cetiri i po predmeta prosle godine prvog semestra prve godine(engleski je dvosemestralni), ja nista nisam dao. Konta Uco polozice to u aprilu, tu je jos i jun, jul, septembar i oktobar za nesto. Tri od ta 4 normalna sam dao po 50% ili vise, racunam na prakticne pa mi ostane teorija ili obrnuto. Tako sam se ja zezao, ode malo Uco u kafanu, ode malo tamo, malo vamo. I propadne mi to sve, kakav avgust, kakve lazi. Poceo drugi semestar odavno, ja ganjam te iz prvog i sjebem se jer nisam ove iz drugog polozio preko kolokvijuma ili makar nesto rijesio da mi bude lakse ti preostali rokovi da se rijesim. Napravio sam veliku gresku. Ucio sam sve po malo i od toga na kraju nista nije izaslo pozitivno za mene.
Hocu da vam kazem, ako imate priliku da polozite nesto preko kolokvijuma, polazite, ostanite 3-4 dana sedmicno kuci, strebajte, preostale dane sedmice uzivajte zezajte se. Lakse je dosta, tek sad to vidim kada sam obnovio prvu godinu i kada sam uzeo par predmeta sa druge godine.
Upisao sam faks 2011., godinu dana sam provodio u kafanama, sa drustvom i mogu slobodno reci da sam proveo jedan dio zivota koji nikada necu zaboraviti. To jeste sve lijepo za cuti i sve to, ali opet, sa druge strane polozio sam samo jedan ispit u prvoj godini. Od 9 ispita prve godoine, 5 ispita, mozda 6, necu da slazem, sam dao po nekih 40-50%. Ili mi je ostala teorija ili prakticni dijelovi.
Hocu da kazem da ne shvatite nista prelako i da tih "50%" sto ste polozili nije bukvalno nista ako ne sjednete pa ne naucite/nastrebate i tih ostalih nekih 50%.
Zelim vam svu najbolju srecu, znanje, sta vec ide na fakultetima i da ih zavrsite sto prije.