FK Partizan [2013/14]
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
ja sam zvezdas, ali sam planirao da idem, zato sto zivim u Borci, kad kita. J***m ti nasu ligu. Treba lepo da igramo od druge polovine marta do novembra, bez letnje pauze, kao belorusi i cao.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
Код: Изаберите све
http://www.mondo.rs/s279983/Sport/Fudbal/Tehniko_BSK-a-_Problem_je_kisa_ne_teren.htmlZele je li ta Borča toliko daleko od centra da nam se klimatski uslovi potpuno razlikuju? Jer ako je padalo isto kao i ovdje a on to računa kao preobimne padavine onda nemam riječi...
И душа и тело, све је црно бело...
- Velja93
- Manager
- Поруке: 2692
- Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
- Место: Beograd
- Been thanked: 2 times
A kisa kao ne pada u drugim zemljama?Strasno jos kao razlog navode kisu.Pa sta?neki igraju na snegu a kod nas ne moze po obicnoj kisi.Stvarno sramota.
Ona njiva u borci je sa najvisim standardima?kako ga nije sramota to da izjavi,kad je ovaj teren uz njivu u Ivanjici,i u Smederevu ubedljivo najgori.
Ona njiva u borci je sa najvisim standardima?kako ga nije sramota to da izjavi,kad je ovaj teren uz njivu u Ivanjici,i u Smederevu ubedljivo najgori.
Последње учитавање од Velja93 дана 26 Феб 2013, 13:24, учитано 1 пут укупно.
Um caruje, snaga dobro dodje.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
ovde nije padala obicna kisa nego monsunska, tako bar ispada po njihovim recima.
PS.Ispred moje zgrade nema drenaze na travnjaku pa opet nije bara kao kod njih.
PS.Ispred moje zgrade nema drenaze na travnjaku pa opet nije bara kao kod njih.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
http://www.mozzartsport.com/vesti/odlozena-utakmica-bska-i-partizana- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
Ono u Smederevu makar licni na stadion,ima dosta velike tribine za nase uslove,a za travu ne znam,i inace sramota da se zbog ovoga odlozi utakmica,WELCOME TO СРБИЈА!Velja93 пише:A kisa kao ne pada u drugim zemljama?Strasno jos kao razlog navode kisu.Pa sta?neki igraju na snegu a kod nas ne moze po obicnoj kisi.Stvarno sramota.
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
-
kiba
- World Class Manager
- Поруке: 3915
- Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
- Место: Pirot
Dragan Đurić: Toletova ideja je sramotna, neka ruši po Staroj Pazovi!
Crno-beli okrenuli leđa doskorašnjem predsedniku, danas prvom čoveku FSS.Pukla ljubav! Predsednik Partizana Dragan Đurić oštro se ustremio na prvog čoveka Fubalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića, koji ga je, barem je takvo uvreženo mišljenje, i postavio u fotelju u Humskoj. Povod za svađu je Karadžićeva ideja da se prodajom imovine Partizana i Crvene zvezde finansira izgradnja Nacionalnog stadiona na kojem bi igrali i crno i crveno-beli, kao i reprezentacija Srbije........
Nastavak:
Crno-beli okrenuli leđa doskorašnjem predsedniku, danas prvom čoveku FSS.Pukla ljubav! Predsednik Partizana Dragan Đurić oštro se ustremio na prvog čoveka Fubalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića, koji ga je, barem je takvo uvreženo mišljenje, i postavio u fotelju u Humskoj. Povod za svađu je Karadžićeva ideja da se prodajom imovine Partizana i Crvene zvezde finansira izgradnja Nacionalnog stadiona na kojem bi igrali i crno i crveno-beli, kao i reprezentacija Srbije........
Nastavak:
http://www.mozzartsport.com/vesti/dragan-uric-toletova-ideja-je-sramotna-neka-rusi-po-staroj-pazovi
Последње учитавање од kiba дана 01 Мар 2013, 21:25, учитано 1 пут укупно.
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
http://www.alo.rs/sport/fudbal/rajkard-preuzima-partizan/12310Daj bre,ko im dozvoli da pisu ovako nesto?

- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
- hostile_bg
- Manager
- fanst[E]
- Manager
- Поруке: 1365
- Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
- Место: svud' po malo
Ako se secas imali smo mi trenera koji je dosao do finala LS.Trener se nista ne pita.Sa ovakvim parama koji su usli u nas klub u poslednjih godina morali smo biti bolji u Evropi,a u domacem prvenstvu da uzimamo lagano titule i da uspostavimo dominacije kao Oly i Shakhtar.Meni nije problem prodati 1 mladog igraca kao Savica,pa ajde i 2 ako ode Lazar,nego ocekujem dostojne zamene,a ne strance koji su tavorili u Javoru 5 sezona.Koliko sam se odvikao od fudbala zaboravio sam da igramo trenutno sa Sremom..
- hostile_bg
- Manager
- Pedja26
- First Team Coach
- Поруке: 410
- Придружен: 20 Сеп 2011, 16:22
- Место: Vrsac
Brasanac mi se svidja,rutinski igra,okretan je,moze da doda u prostor.Stankovic jako ispada u odbrani,Luka maksimalno borben,ali dosta slab u duelu,Pajovic ponekad suvise komplikuje,Pauljevic nit smrdi nit mirise,a Kojic bas nista nije pokazao.Sve u svemu,solidna ekipica za nasu ligu,ali u Evropi nece imati sta da traze.