Ako je istina ono sto su preneli drugi mediji,Ninkovic je tu zrtva.Nije da ga branim,ali sta bi ti ucinio da nekome kome kazes da te prestanu da udara(ipak je to prijateljski mec) i dobijes odgovor,dodji pi*** sta bi mu ti rekao??Lola пише:stvarno gotivim njega kao igraca, ali sad je preterao stvarnoКод: Изаберите све
http://www.sportal.rs/news.php?news=95446
FK Partizan [2013/14]
- fanst[E]
- Manager
- Поруке: 1365
- Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
- Место: svud' po malo
- Status: Није на вези
- Lola
- Youth Team Coach
- Поруке: 164
- Придружен: 06 Нов 2012, 10:49
- Место: Subotica
sad sam procitao na zurnalu, tamo je malo detaljnije opisano. kad procitas tekst na sportalu i naslov ninkovic jurio fudbalere po terenu, onda stvarno mislis da je kriv, ali ako je to istina da su startovali na njega vise puta pa ga vredjali, onda ga razumem, izmedju ostalog i ja tako prolazim i reagujem po ovim nasim "beton" ligama 
- Velja93
- Manager
- Поруке: 2692
- Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
- Место: Beograd
- Been thanked: 2 times
Decko jeste kriv.Nije mu prvi put da pravi sranje,tako da ne vidim razlog braniti ga.Pa sta i da mu je reko nesto taj igrac?njega ce sad tako namerno da provociraju zato sto znaju kakav je.Ako ovako nastavi nece nikakav igrac biti ni on ni Mitrovic,a ako se izuzmu ova njihova sranja koja prave,veliki su talenti i moze da bude nesto od njih,ali moraju da se promene.Videli Balotelija kako pravi sranja pa hoce i oni.Sto Brasanac nije napravio neko sranje?Ili Jojic?Tako da ne vidim ovde da je on nevin. 
Um caruje, snaga dobro dodje.
- Lola
- Youth Team Coach
- Поруке: 164
- Придружен: 06 Нов 2012, 10:49
- Место: Subotica
Код: Изаберите све
http://www.zurnal.rs/2013/03/08/vermezovic-o-slucaju-ninkovic-pa-necemo-od-njih-da-pravimo-devojcice/index.html- Гледао сам ту утакмицу, нисам видео да је јурцао на играча као против Енглеза, то су више бомбастични наслови у медијима. Он се зна са тим момцима из града и то није ништа озбиљно. То је фудбал, па нећемо од њих да правимо девојчице. Оно што ме радује је његов начин на који се вратио у екипу, а то је добар рад - рекао је Вермезовић.
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Titula je nasa 100%. Uboli smo sa Kojićem i Lukom definitivno. Jako važna pobeda.. idem protiv OFK-a 17-og i ako će to biti malo teže izvodljivo ali kada već imam polusezonsku
(žurku imam 16 og na 17 do 6 ujtru).. 
Verujem da je kod malenih još uvek optimizam prisutan u slab kvalitet NAJBOLJEG srpskog kluba ? xD Ali ne pomaže optimizam.. mi smo najjači i pomirite se sa tim.. PARTIZAN ŠAMPION !
Verujem da je kod malenih još uvek optimizam prisutan u slab kvalitet NAJBOLJEG srpskog kluba ? xD Ali ne pomaže optimizam.. mi smo najjači i pomirite se sa tim.. PARTIZAN ŠAMPION !
- Velja93
- Manager
- Поруке: 2692
- Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
- Been thanked: 2 times
Tesko biti najaci u ovoj nasoj ligi.Niste vi toliko dobri,videce se u evropi.Mozda i udjete u LS,ali to ce vam biti glavni domet,i tamo ce vas guziti svi u grupi.Opet s druge strane ovi moji idioti nisu usli u LS i nisu igrali evropu 5 godina,one kfalifikacije ne racunam.Tako da je ovo uspeh moze se reci.Za nase uslove.I pored ovakve Zvezde i Teleoptik bi osvojio ligu.
Um caruje, snaga dobro dodje.
- Tik'al
- World Class Manager
- Поруке: 13282
- Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
- Место: Petén
- Been thanked: 5 times
Lola пише:samo jos realizaciju da podignemo na visi nivo
Код: Изаберите све
http://int.soccerway.com/national/serbia/super-liga/20122013/regular-season/Imamo slicnu odbranu ko Vojvodina, Jagodina, Rad i Javor, to treba da nas brine, a ne realizacija.
Jusqu'ici tout va bien…