Premier League 15/16

Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame
Поруке: 5943
Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
Место: Arandjelovac
Has thanked: 2 times
Status: Није на вези

Порука од Vladar »

Prva slika je trenutak nakon dodavanja, momenat pre je Persi bio blizi liniji sa odbrambenim igracem, tako da je zaista bilo blizu i jedne i druge odluke. Bitno je da je to u akciji u kojoj je postignut gol, a ne kod samog gola, nakon toga je lopta otisla na levu strane pa tek ubacena onda za autogol Ramosa.

Druga situacija je zaista cista, ja ovaj ugao nisam video u prenosu i cinilo mi se da je igrao glavom. Crveni karton ide cu ovim situacijama. Ipak, to je nakon crvenog kartona Naniju, koji je u potpunosti promenio tok meca, tako da mozemo da govorimo i kako do toga ne bi ni doslo da nije prethodno sudija napravio gresku.

Takodje, propustena je prilika da se dosudi penal Junajtedu u finisu, ocigledan faul Ramosa na 15 metara, obaranje ne znam koga tacno, zaboravih.

Samo da ne ispadne kako je Madrid ostecen.
Последње учитавање од Vladar дана 06 Мар 2013, 01:19, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
neme93
World Class Manager
Поруке: 11002
Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
Место: Valjevo/Beograd

Порука од neme93 »

Jebite me u bulju ako Velbek u ovom dvomecu nije izgubio bukvalno 20 lopti.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Ja znam kako Simic izgleda.
salel
SFM Hall Of Fame
Поруке: 10649
Придружен: 15 Нов 2010, 16:00
Место: Subotica

Порука од salel »

Svejedno Vladar da je tada sviran ofsajd lopta ne bi bila na drugoj strani samim tim bi se ta akcija zavrsila i ko zna sta bi kasnije bilo.
Корисников грб
Velja93
Manager
Поруке: 2692
Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
Место: Beograd
Been thanked: 2 times

Порука од Velja93 »

Meni je samo krivo sto je sudija unistio utakmicu zbog onog crvenog.Inace iskreno jebe mi se i za Junajted i Real,ne simpatisem ni jedan ni drugi klub,ja navijam za Zvezdu.Ali sam iskreno ocekivao prolaz Real Madrida.Ne znam zasto ali nekako je jednostavno Real morao da prodje,makar i na silu,a tako ce biti i sa Barsom.Pogurace ih sudije malo ako bude trebalo.
Um caruje, snaga dobro dodje.
Корисников грб
Velja93
Manager

Порука од Velja93 »

neme93 пише:Turcinu zelim sve najgore u zivotu, dabogda mu deca pomrla.
Jako mi je zao, nisam iznerviran, ali nismo zasluzili ono ljudi, nismo zasluzili... Zasluzili smo prolazak, ne samo prikazanim u ovoj tekmi, vec i u prosloj.
A ovo sto si napisao ispao si veliki jadnik.Bas me briga sto si admin,necu da ti se uvlacim u bulju kao ostali,mozes i da me banujes,ali da ovako nesto pozelis coveku nije u redu,ma ko god to bio.
Корисников грб
neme93
World Class Manager

Порука од neme93 »

Prvo, nisam admin, i nemam nikakvu moc da banujem i sl, moja nadleznost pocinje i zavrsava se u fantazi ligi. Drugo, zaboravih da napomenem, dabogda mu otpala kita, i u tom trenutku mu prisla Jena Jameson.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Корисников грб
Olja
World Class Manager
Поруке: 3197
Придружен: 28 Окт 2010, 23:21
Место: Obrenovac

Порука од Olja »

jeste jebote, saće još ispasti da je real madrid oštećen :xD:
a gde je penal nad rafaelom u prvom poluvremenu :nasty:
I used to go missing a lot... Miss Canada, Miss United Kingdom, Miss World...
Корисников грб
TheBlues
Manager
Поруке: 2419
Придружен: 21 Сеп 2011, 12:07
Formacija: 4-3-3
Been thanked: 5 times

Порука од TheBlues »

Crveni karton cist ko suza.
"Football is simple. But the hardest thing is to play football in a simple way." Johan Cruyff
Корисников грб
neme93
World Class Manager

Порука од neme93 »

TheBlues пише:Crveni karton cist ko suza.
Prebicu te.

Корисников грб
Velja93
Manager

Порука од Velja93 »

Ne moze nikako da bude cist ko suza.A to je iz razloga sto Nani uopste nije video igraca Real Madrida.Mozda moze da mu da zuti i nista vise.U ovoj utakmici je Mancester debelo ostecen,i do 60-og minuta je zgazio Real,ali ne prolazi uvek bolji nego onaj srecniji i mocniji. :cheers:
Корисников грб
Olja
World Class Manager
Поруке: 3197
Придружен: 28 Окт 2010, 23:21
Место: Obrenovac

Порука од Olja »

a taj moćniji je uvek real ili barselona. ako, čekaj kad merkelova popizdi što hans i fric nemaju da plate porez jer se umesto u nemačka mala i srednja preduzeća pare ulažu u primera ligu :yesko:
Последње учитавање од Olja дана 06 Мар 2013, 13:58, учитано 1 пут укупно.
I used to go missing a lot... Miss Canada, Miss United Kingdom, Miss World...
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Поруке: 7064
Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
Место: Jabucki Rit
Klub koji vodite: Frankfurt
Formacija: 3-5-2
Mood:
Has thanked: 1 time

Порука од Dule93 »

Jbt pa sta ako ga nije video. Sta sad, ako ne vidis nekog mozes da ga ubijes i da ne odgovaras. :xD:
Корисников грб
Keyser Söze
World Class Manager
Поруке: 3053
Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
Место: Bogatic

Порука од Keyser Söze »

na tu foru se pistorijus izvlaci ... ali nisam je video :D
Trle
Manager
Поруке: 2729
Придружен: 19 Феб 2011, 23:54
Место: Bojnik

Порука од Trle »

Ma ajmo bree idemooo jebadaa! Siluj Totenhem! Dr. Suarez. Uslismo u opasnu formu.
Jebote Dauning poceo redovno dobro da igra, plasim se smaka sveta. :xD:
Корисников грб
Sinke
World Class Manager
Поруке: 4357
Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
Место: Zemun

Порука од Sinke »

Karaj Krotenhem,da odigraju najbolje sto mogu ovih 9 kola do kraja,iako je nerealna razlika izmedju nas i 4. Celzija,ja se nadam da ako ne ove onda sledece sezone medju Top4 i u LS :cheers:
Корисников грб
TheBlues
Manager
Поруке: 2419
Придружен: 21 Сеп 2011, 12:07
Formacija: 4-3-3
Been thanked: 5 times

Порука од TheBlues »

Azar dao lep gol danas, steta sto ovaj debil prednost daje Mozesu
"Football is simple. But the hardest thing is to play football in a simple way." Johan Cruyff
Корисников грб
dramit
Manager
Поруке: 1483
Придружен: 28 Авг 2011, 10:57
Been thanked: 3 times

Порука од dramit »

Sinke пише:da odigraju najbolje sto mogu ovih 9 kola do kraja,iako je nerealna razlika izmedju nas i 4. Celzija,ja se nadam da ako ne ove onda sledece sezone medju Top4 i u LS :cheers:
Ma bitno je da oni skapiraju da mogu i sa drugima, sa "velikanima". Ovako je posojao rizik da skapiraju da su osrednja ekipa, i da su im to max granice.. ovako samo da bustaju sebi moral.. a sledece sezone da odigraju na nivou.
YOU'LL NEVER WALK ALONE 6*
1977. (Rome, Italy) 1978. (London, England) 1981. (Paris, France) 1984. (Rome, Italy) 2005. (Istanbul, Turkey) 2019. (Madrid, Spain)
Trle
Manager
Поруке: 2729
Придружен: 19 Феб 2011, 23:54
Место: Bojnik

Порука од Trle »

Sta Sinke knerealna 7 odn. mogucih 10 bodova a Celzi ne igra nikako u poslednje vreme, ja se nadam svejedno, moze to da se stigne.
Корисников грб
-MiX-
Manager
Поруке: 1380
Придружен: 21 Нов 2010, 23:05
Место: Leskovac

Порука од -MiX- »

Samo da vas podsetim da Liverpul igra kuci sa Celzijem, dok Celzi jos ima utakmicu sa Totenhemom i gostovanje na Old trafordu. Jeste daleko, ali LS mora biti cilj do kraja sezone.
“I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”
― Michael Jordan
Слика
Корисников грб
Velja93
Manager

Порука од Velja93 »

Nece Celzi izdrzati do kraja.Sad ce jos malo trenera da menja Abramovic slepac.Liverpul je u velikom naletu.Ja sam ovo i ocekivao od njih kad su ih svi otpisali.Jos malo da se skocka ekipa za sledecu sezonu,za ligu sampiona.Sigurno ce biti Liverpul medju 4.Ima delimicno lak raspored.A sto se tice ove utakmice juce Kutinjo objasnio po meni.Kakve je paseve imao i onu asistenciju svaka mu cast.Veliko pojacanje za Liverpul.Samo da Liverpul zadrzi ove mlade igrace,i da dovede jos nekoliko kvalitetnih igraca,eto njih u borbi za titulu,naravno samo u slucaju da ne prodaju Suareza.
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”