Serije
- Socivar
- World Class Manager
- Поруке: 4235
- Придружен: 08 Јун 2012, 21:47
- Место: Beograd
- Status: Није на вези
Ja se nesto ne secam da je matori izginuo, a pregledah seriju do kraja... Jeste bilo odavno, ali ipak...Gagi пише:U Frindžu Volter umire u pretposlednjoj epizodi.
Nego, prati li ko od vas Shameless, ovu americku verziju?? Bre serija ubija kako je dobra...
Takodje ako volite mix krimi drame i komedije, pogledajte Psych ili Castle, pa cak i White Collar. Elementary nije los ali tek je poceo, nije ni prva sezona zavrsena. Person of Interest je isto jako dobra serija, imaju i Isusa, dosta akcije, borbi... Supernatural posle 2 smorne sezone konacno pocinje da podseca na stare dobre dane, Nikita je odlicna takodje. Justified se juce zavrsio, 4. sezona, bice jos, kvalitet price i dijaloga je na vrhunskom nivou. Timoti Olifant i Gogins kidaju. Sta jos...??
Da, Doctor Who... Britanska sci-fi serija, odlicna, ali nije za svakoga, pomalo cudni specijalni efekti, ali prica je odlicna, narocito poslednjih par sezona, zna malo biti i konfuzna, pa ko nece da lupa glavu tokom gledanja neka preskoci ovo. Gledam i jos krs serija, ali dosta njih je vec nabrojano.
I ja se posle cudim zasto sam pao proslu godinu na faksu...

Trust me, i'm the Doctor
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 5943
- Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
- Место: Arandjelovac
- Has thanked: 2 times
Nikolicev bezobrazluk odavno nema meru.
Odgledah i ja Fringe do krja pre neki dan, rutinski... Jebi je, nisam odusevljen, ali je serija u redu generalno. Na momente sam i bio potpuno odusevljen njome, u prvim sezonama, i na tome imam zahvaliti D.N.(28), koji mi je preporucio seriju i uveo me u svet Fringe eventsa. To dok je jos postojala trunka ljudskosti u njemu, sada je to potpuno druga osoba u ljusturi ljudskog bica.
Poceo sam i The Walking Dead da gledim, trecu sezonu, sad kad je completto. Vidim, definitivno su se opredelili da uspore seriju do jaja, a meni ovi likovi nisu bog zna koliko interesantni, mogli su i da stradaju odavno, ne bih zalio. Videcemo, prva sezona je bila totalno kul, dinamicna, drugu su usrali na onaoj farmi i poceli da se proseravaju i pretvaraju u spansku seriju, nadam se da necu isto gledati i u trecoj. Da ne zaboravim da zahvalim N.J.(19) na preporuci za ovu seriju. On je mlado momce, ali pod mentorstvom gore pomenutog entiteta ce se brzo iskvariti.
Odgledah i ja Fringe do krja pre neki dan, rutinski... Jebi je, nisam odusevljen, ali je serija u redu generalno. Na momente sam i bio potpuno odusevljen njome, u prvim sezonama, i na tome imam zahvaliti D.N.(28), koji mi je preporucio seriju i uveo me u svet Fringe eventsa. To dok je jos postojala trunka ljudskosti u njemu, sada je to potpuno druga osoba u ljusturi ljudskog bica.
Poceo sam i The Walking Dead da gledim, trecu sezonu, sad kad je completto. Vidim, definitivno su se opredelili da uspore seriju do jaja, a meni ovi likovi nisu bog zna koliko interesantni, mogli su i da stradaju odavno, ne bih zalio. Videcemo, prva sezona je bila totalno kul, dinamicna, drugu su usrali na onaoj farmi i poceli da se proseravaju i pretvaraju u spansku seriju, nadam se da necu isto gledati i u trecoj. Da ne zaboravim da zahvalim N.J.(19) na preporuci za ovu seriju. On je mlado momce, ali pod mentorstvom gore pomenutog entiteta ce se brzo iskvariti.
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- westlife92
- World Class Manager
- Поруке: 3952
- Придружен: 26 Мај 2011, 17:59
- Место: Nis
- fanst[E]
- Manager
- Поруке: 1365
- Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
- Место: svud' po malo
Kada sam poceo da gledam seriju delovala mi je zanimljivo jer su borili protiv "setaca",a kako serija odmice sve se vise odmicu od borbe protiv setaca,i postaje mi odbojna.Nisam citao strip pa ne znam da li je u nastavku isto ili se fokusirao na istrebljenje setaca.Sto se tice stripa video sam da je darkwood poceo sa prodajom istog...
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 12107
- Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
- Место: Heimaey
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
nemoj da čitaš, ja to uspešno (za sada) izbegavam
ljudi, postoji komanda za spoiler
ljudi, postoji komanda za spoiler
Последње учитавање од Gagi дана 05 Апр 2013, 15:09, учитано 1 пут укупно.
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Keyser Söze
- World Class Manager
- C0a1209
- First Team Coach
- Поруке: 283
- Придружен: 26 Мар 2012, 22:31
- Место: Pirot
Ja sam se tolko navuko na Who-a da sam tacno znao u odredjenim situacijama sta ce da kaze.Keyser Söze пише:ahahahahahahah koji trip ... u prvoj epizodi druge sezone kad se ovi kriju od zombija i sad oni prekrivaju usta rukama a ja blenem u monitor i prekrio i ja usta .... ahahahahahhahahah jos uvek se smejem sam sebi
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
Krecem da citam ovo: "u prvoj epizodi druge sezone", i iskljucim tab da ne bih procitao spojler, i onda shvatim da sam idiot jer sam odgledao sve epizode serije.Keyser Söze пише:ahahahahahahah koji trip ... u prvoj epizodi druge sezone kad se ovi kriju od zombija i sad oni prekrivaju usta rukama a ja blenem u monitor i prekrio i ja usta .... ahahahahahhahahah jos uvek se smejem sam sebi
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
Ja znam kako Simic izgleda.
- Keyser Söze
- World Class Manager