p.s. Uz to mecevi se ne igraju na Banjici nego na smrdljivom Vracaru, a ovaj mec je jos na JNA, to je kec kao kuca, Ranko Stojic je covek Partizana
FK Partizan [2013/14]
- Tik'al
- World Class Manager
- Поруке: 13282
- Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
- Место: Petén
- Been thanked: 5 times
- Status: Није на вези
Rad je 75% losija ekipa nego kada je u prvoj turi bio Marko, sada su 50% losiji nego na jesen, jer su prodali brdo igraca 
p.s. Uz to mecevi se ne igraju na Banjici nego na smrdljivom Vracaru, a ovaj mec je jos na JNA, to je kec kao kuca, Ranko Stojic je covek Partizana
Последње учитавање од Tik'al дана 17 Апр 2013, 18:02, учитано 1 пут укупно.
Jusqu'ici tout va bien…
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
- Karna
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 1156
- Придружен: 13 Окт 2011, 22:13
- Место: Beograd
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 37 times
Kako nemaju za sta da se bore? Pogledaj tabelu posle ove zaostale utakmice. Evropa im je tu.Tik'al пише:Dobro ja znam sta se desava u Radu, naravno da ima talentovane dece, jer u poslednjih 20 godina izbacuju dosta dobrih igraca, ali jednostavno nemaju kvalitet, a i vlasnik kluba je Partizanov covek, uz to nemaju za sta da se bore za plasman u ligi.
- Tik'al
- World Class Manager
- Поруке: 13282
- Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
- Место: Petén
- Been thanked: 5 times
Ne mogu jednostavno, jer su imali mnogo kikseva, oni moraju da osvoje vise bodova od Vojvodine, sto je jako tesko, trenutno im je -8, a imaju meceve upravo sa Vosom, ali na Karadjordju, moraju u Novi Pazar, moraju u Kulu s ekipo koja se bori sa opstanak, docekuju nezgodno Uzice, Javor i Nis, tako da to je zapravo nemoguca misija. Jedino da pobede Vosu u Novom Sadu, Vojvodina daje bodove ciganima poslednje kolo i to je -6, ali opet stoje ta dva boda prednosti, takodje Rad veceras gubi, te su im sanse u promilima. Naravno tu je i Jagodina, koja ima 2 boda prednosti nad Radom. Da nisu prodali pola tima zimus imali bi neke sanse, ovako Marko Nikolic nije Helenio Herera, i naravno Ranko Stojic je unazadio klub smenom istog coveka u prvom mandatu.
Jusqu'ici tout va bien…
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
Lagano Partizan dobio! Imam utisak da je Kojic pun pogodak, Luka se bori kao nekad Raca Petrovic! Odavno nisam video da se neko toliko bori! Ninkovic cini mi se odlicno odigrao imao je 3-4 suta na gol rezonski, Pajovic i Ivanov za 10,Lola u nikada boljoj formi,Volkov daje znake zivota, Miljkovic me nervira, ILIC KAPITENSKI, Scepovic mlako ali asistencija za gol ga vadi... sad u Novi Pazar po TITULU ako to dobijemo titula je nasa! Nema te sanse da ce neko jos da nam uzme bodove! 
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
samo polako, ali u odnosu na prethodne meceve ove je bilo sasvim ok, pristojno... najzadovoljniji sam stoperskim tandemom danas, bas su odigrali doktorski i ne znam stvarno sto je on morao da gura malog Ostojića cim se bio oporavio kad je Pajovic konstantno dobar u paru sa Ivanom 
И душа и тело, све је црно бело...
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic