FK Partizan [2013/14]
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
- Status: Није на вези
A ti me znaš?
Elem, pobiše se dva retarda sinoć na utakmici baš u delu gde sam ja bio.. jedan naduvan, a drugi verovatno i normalan ali se gurali između sebe dvojica i odu na njega i ovaj nije hteo da ćuti i nekoliko njih ih razdvajalo.. ja se jedva izvukao.. pošto uvek stojim na istom mestu bio sam i sinoć tamo ali nisam očekivao da se nešto tako dogodi..
pojedinci ne dolaze zbog Partizana već zbog nekih sporednih stvari, to sam odavno shvatio .. samo što ti pojedinci i nisu mala grupa..
Elem, pobiše se dva retarda sinoć na utakmici baš u delu gde sam ja bio.. jedan naduvan, a drugi verovatno i normalan ali se gurali između sebe dvojica i odu na njega i ovaj nije hteo da ćuti i nekoliko njih ih razdvajalo.. ja se jedva izvukao.. pošto uvek stojim na istom mestu bio sam i sinoć tamo ali nisam očekivao da se nešto tako dogodi..
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
nije on trol on je covek koji ima jako razvijeno razmisljanje za svoje godine (po recima njegove prof. ),covek koji vise ne voli zvezdu nego sto voli partizan,covek koji je clan SRS-a a ipak se kroz zivot kosi sa svakim nacelom te stranke,covek koji ce jednog dana predvoditi ovu zemlju u nove pobede,covek koji sa jednom nesto kracom nogom pasivno ucestvuje u beogradskom maratonu,covek koji za dzabe jede u meku,covek koji moze da uhakuje ovaj forum,a ja sumnjam da je on izazivao one zastoje u radu ovog foruma,covek koji sledi svoje ideale (koliko god oni glupi bili) jednom recju Slobodan Milovanovic. (ovo je ukratko njegovo postojanje na forumu
)
-
Sloba
- Global Moderator
Ali ne smeš da se javiš.. vidim ja neki čudak (da ne koristim drugi izraz) gleda u mene (možda to nisi bio ti, šta znam) xD
Mislim da ću od sledeće godine prestati da idem na fudbalske utakmice. Zbog zdravlja ne mogu baš da budem stalno prisutan tu.. moram da se više posvetim oporavku itd.. a sa druge strane iću ponekad kao i do sada na rukomet ili košarku..
Za ponašanje..
Nije potpuno odvojeno, ali se razlikuje u mnogome..
Takav sam kakav sam.. nismo svi savršeni.
Mislim da ću od sledeće godine prestati da idem na fudbalske utakmice. Zbog zdravlja ne mogu baš da budem stalno prisutan tu.. moram da se više posvetim oporavku itd.. a sa druge strane iću ponekad kao i do sada na rukomet ili košarku..
Za ponašanje..
Nije potpuno odvojeno, ali se razlikuje u mnogome..
Последње учитавање од Sloba дана 21 Апр 2013, 15:56, учитано 1 пут укупно.
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
Al cemo da puknemo titulu evo videcete
sad imamo novi pazar koji mora da se cupa, pa posle jos i kg i derbi sa ovakvom formom 1 bod na te 3 utakmice PREMIJA!
naravno sve to zbog gospodina Bilmezovica i njegovog gazdu Mutavog i ostale poltroncine onih koji su prodali kosovo!
Последње учитавање од Alexandar_81 дана 21 Апр 2013, 23:36, учитано 1 пут укупно.
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
- Dure_ns
- First Team Coach
- Поруке: 216
- Придружен: 09 Мар 2012, 20:38
- Место: London
Dok je Djuric na celu kluba promenjena su 3 dobra sportska direktora:Tomic,Krstajic i Tumbakovic. I ti sad hoces da kazes da su svi oni losi a da je samo Djuric dobar?SlobaGrobar пише:Ja bih mogao jer sam za Djurica. Jedino me takve dvolicne osobe poput Tumbakovica nerviraju.. on je bio protiv njega, a onda je iznenada pristao da radi sa Djuricem..
-
Sloba
- Global Moderator
Ne. Ja samo kazem da sam za Djurica.. kolko je dobar ili los u to ne ulazim..Dure_ns пише:Dok je Djuric na celu kluba promenjena su 3 dobra sportska direktora:Tomic,Krstajic i Tumbakovic. I ti sad hoces da kazes da su svi oni losi a da je samo Djuric dobar?SlobaGrobar пише:Ja bih mogao jer sam za Djurica. Jedino me takve dvolicne osobe poput Tumbakovica nerviraju.. on je bio protiv njega, a onda je iznenada pristao da radi sa Djuricem..