KK Crvena zvezda [2013/14]
- Vul3
- World Class Manager
- Поруке: 3033
- Придружен: 13 Апр 2011, 12:09
- Место: Trst
- Status: Није на вези
Zasluzeno smo izgubili, nema sta..cestitao bi grobarima da nema previse maloumnika u njihovoj temi, tako da evo ovde...
Jbg, najkvalitetniji skauting u Evropi, najbolji sistem napravljen, nije samo nabacivanje igraca kao u nasem slucaju, bez ikakvog koncepta, ja ne mogu da verujem da niko nema muda osim lepog Raleta...Igoru hvala za sve ali kad god je potrebno on zakaze, jbg.
Odo sad da utopim tuguu i boll
Jbg, najkvalitetniji skauting u Evropi, najbolji sistem napravljen, nije samo nabacivanje igraca kao u nasem slucaju, bez ikakvog koncepta, ja ne mogu da verujem da niko nema muda osim lepog Raleta...Igoru hvala za sve ali kad god je potrebno on zakaze, jbg.
Odo sad da utopim tuguu i boll
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
ja mislim da ste napravili veliku grešku smjenom Vukoičića, ali razlika u godinama timova je stvarno velika i ovaj vaš tim isto tako nema neku perspektivu i talenat, već samo iskustvo koje vam opet nije bilo dovoljno da dobijete ove klince... moraćete mnogo toga da promijenite do EL 
И душа и тело, све је црно бело...
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
Код: Изаберите све
http://www.alo.rs/sport/kosarka/covicev-odgovor-vujosevicu-sto-se-tice-prstenja-ja-ih-imam-dva/18200Pa kako te bre nije stramota,gade,olosu bre jedan neopevani,zgadio si mi se vise,ko si bre ti,da nekoga nazivas,manipulatorom,guruom,Ateljeom 212?Govoris o postenju,a posten si kao kurva,lepo je davno Seselj govorio,najveca greska ikad je bila sto si ti stavljen na mesto predsednika Koordinacionog tela za KiM...Pa ti si bre najveci manipulator,FMP si sagradio sigurno posteno sa svojih 10 prstiju,pozivas se na drzavu,stavljas na isti nivo vaskrsli klub koji ne zna kako se zove,i jednu INSTITUCIJU,poredis Borisa Tadica(da jeste,bio je u Areni 2010,jer je po ugledu na zapad(klasican dupelizac zapadu) dosao da gleda mec,samo da bi bio slikan,vidjen,jer je to moderno,a jednostvano,ugled u Evropi ti raste,jer je Partizan tada,a i sada,najveci sprski kosarkaski klub,a tada je bio i medju 4 najbolja u Evropi,on je bio poput mnogih,koji su se grebali o ime INSTITUCIJE,i koji su obecavali kule i gradove maltene(citaj Ministarka sporta 2010 obecala trening salu,a danas nema ni jedan jedini kamen od te sale),a onda dodju ljudi,koje ti branis,nova ministarka sporta,koja kaze od toga nema nista,i ako bude to nece biti Partizanovo,znaci Partizan kao jedna od retkih svetlih stvari iz ove zemlje,koja nas je vise nego dostojno vec godinama u nazad reprezentovala u Evropi pa i svetu,cela kosarkaska Evropa se divila Grobarima,koreografijama,neverovatnim pobedama(citaj neporazena Barselona dolazi u Pionir,i gubi mec,redom padaju godinama unazad CSKA,PAO,Olimpijakos,Efes i mnogi drugi,koji imaju budzete 10,20,30 puta vece od Partizana)ali ne,takva INSTITUCIJA od ove drzave ne moze da dobije ni jebenu pisljivu salu,i onda dodju razni prekaljeni Cigani,poput Pickoustog,govore o boljoj Srbiji,lazu narod,a kako Matija Beckovic kaze,ni posle tog datuma,nece se bolje ziveti,nece se popraviti medicinski aparati,nece biti hleba za sve,ali dobro,da ne idem siroko,nevoeovatno je sta je ovaj covek rekao,i koliko je lazi spreman da iznese,ali jebiga,zato nekome i jesu legende Danilovic,Vujosevic,Todoric,Paspalj,Divac,Djordjevic,Bozic...a nekome nekakvi Covici,Rakocevici...
Последње учитавање од Sinke дана 07 Мај 2013, 16:24, учитано 1 пут укупно.
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
Jebes ga,ne bi ni ja znao,ali kad ti se takav covek mesa u nesto sto volis,pa evo ja kosarku i Partizan pratim otkad znam za sebe,pa jel sad treba razni Covici i ostali kerovi da dodju i da ovako nesto pricaju pred ovim narodom,a i nije Sinke uvek ovakav,ovaj forum mi je pogodno mesto da iskalim ovaj bes,sto mislis ja ne blejim napolju,ne idem do grada,pa i ja sam k'o i ostali,nego jebi ga,ovo je jaca sila :/
- Velja93
- Manager
- Поруке: 2692
- Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
- Место: Beograd
- Been thanked: 2 times
Sinke, Ni onaj tvoj smrad u Partizanu nije nista bolji.Hoces da kazes da je Vujosevic cist?ili ovi ostali u Partizanu?Svi su oni isti.Osecam da su Covic i Vujosevic najbolji ortaci.Zato nemoj da gledas onog tvog smrada Vujosevica kao da je bog.Partizan je prvi napadao Zvezdu,i to radi vec celu sezonu..drzavni projekat..bla bla..i te price.Gledaj realnije.
Um caruje, snaga dobro dodje.
- Velja93
- Manager
- Поруке: 2692
- Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
- Место: Beograd
- Been thanked: 2 times
Sinke, Samo ti veruj u to.Ista je to klapa.To je jedna manipulatorska druzina.Manipulisu navijacima kako hoce.Ne kazem da je Covic posteniji od Danilovica i ostalih,ali nisu ni ovi vasi neke postenjacine.Sluze se i oni nekim stvarima koje nisu po zakonu.Zato pusti ti njih da se prozivaju.Sve je to namesteno.
Um caruje, snaga dobro dodje.
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Danilović je imao isto problema ako ćemo realno.. tog idiota Čovića ne mogu da smislim, mrzim ga iz dna duše.. ali.. za Todorića ništa ne mogu da kažem, Vujošević realno jedino jer srcem vodi Partizan može samo ovde da uspe, a Danilović je imao problema sa drogom ranije. Sve ovo što sam rekao je 100% sigurno.Sinke пише:Ja mogu da ti dam svoju rec,da su Danilovic,Todoric i Vujosevic,sigurno casniji ljudi od Covica,ne kazem ja da su cvecke,da su savrseni bezgresni,ali da ti jednog Danilovica stavljas u isti kos sa Covicem,to ne ide...Veruj mi nebo i zemlja je razlika izmedju njih!