FK Partizan [2013/14]

Da li ste zadovoljni pojacanjima do sad ?

Da
18
69%
Ne
8
31%

Укупно гласова: 26

Trle
Manager
Поруке: 2729
Придружен: 19 Феб 2011, 23:54
Место: Bojnik
Status: Није на вези

Порука од Trle »

Dao bih joj i kucu i okucnicu a i brdo karamela! :yesko:
Корисников грб
Keyser Söze
World Class Manager
Поруке: 3053
Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
Место: Bogatic

Порука од Keyser Söze »

Sloba bacje
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

Sloba je ili oplodio ili se sprema da je oplodi!
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Sloba
Global Moderator
Поруке: 11325
Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
Место: Београд
Has thanked: 215 times
Been thanked: 58 times

Порука од Sloba »

Dobra je, ipak , ništa posebno. Volim mlađe. :D :zelenko:
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

e moj slobo, vidi se da si neiskusan. Pa od stare koke uvek bila dobra supa!
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Keyser Söze
World Class Manager
Поруке: 3053
Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
Место: Bogatic

Порука од Keyser Söze »

Sloba pedofil
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

mislim da je titula definitivno prodata, tako da se dzabe vise nerviramo i cimamo oko kretena... nego mozda i bolje da je mutavi prodao pa da ga ćeramo, ako ostane jos 1 prelazni rok nista od nas ostat nece i ostavice nam klub u dugovima ko zna kolikim...
И душа и тело, све је црно бело...
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Titula nije prodata ! DOKLE ĆE TE DA PRIČATE NEBULOZE?? Ko bi prodao titulu, ko? Jel znate vi kako to ide? Mora da ima saučesnike u igračkom kadru i stručnom štabu ! Vermez je tu mogao da mu pomogne, ali VUK, dete PARTIZANA? NE! :argh:

Od igrača, sve naša deca, Ivanov i Stojković jedino se tu malo razlikuju.. (Luka i Kojić Grobari).. Ivanov koji toliko voli Grobare i Partizan da prodaje utakmice? Stojke ? Što bi rizikovao da ga navijači zamrze? Miljkovć isto nije.. on jednostavno ne zna. Pajović je tu samo sumnjiv onda, naše dete, a veliki zvezdaš.

Sramota da pričate takve gluposti i vi sebe nazivate Grobarima ! Vi ste sramota za Grobarstvo, isto važi i za sve druge klubove tj njihove navijače koji ne veruju u svoj klub. Bruke jedne ! Prodata titula? KOME BRE? Ako izgubimo (a skoro sam siguran da nećemo) sami smo krivi, ali niko drugi (ne računam sudije koje su pomagale zvezdi jer smo mi imali sve u svojim rukama).

Možete vi da kažete za Đurića da je mutav, ali on nije glup, u to budite sigurni. Razočaran sam da vi sebe nazivate Grobarima.. prodata titula.. zašto idete na utakmice onda?

PARTIZAN JE ZA MENE SIGURAN ŠAMPION, OSTALI NEK SE POREĐAJU KAKO IM JE VOLJA! :shy: :winner:
Корисников грб
Dure_ns
First Team Coach
Поруке: 216
Придружен: 09 Мар 2012, 20:38
Место: London

Порука од Dure_ns »

Код: Изаберите све

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/941494_580883265284540_1385498808_n.jpg
Naisao na sliku juce,ako ne znate Rabrenovic je bio funkcioner u FK Vojvodina,pa je smenjen skoro.Sumnjivo u svakom slucaju,i meni se cini kao da su prodali titulu,nadam se da nisam u pravu.Sve u svemu,i ako je istina i ako nije istina moramo upravu oterati sto pre,ovo sto rade je cist kriminal.
D.
First Team Coach
Поруке: 381
Придружен: 09 Авг 2011, 19:40
Место: ...

Порука од D. »

Ето, узели би дуплу круну. Вечити демагози мртви. Ретко огаван клуб.
Корисников грб
TheBlues
Manager
Поруке: 2419
Придружен: 21 Сеп 2011, 12:07
Formacija: 4-3-3
Been thanked: 5 times

Порука од TheBlues »

Da mi ipak sacekamo derbi
"Football is simple. But the hardest thing is to play football in a simple way." Johan Cruyff
Корисников грб
ganso
Youth Team Coach
Поруке: 103
Придружен: 03 Авг 2011, 13:21
Место: Beograd

Порука од ganso »

SlobaGrobar, Zasto Vuka Rasovica dizes u nebesa,vodio je samo jednu utakmicu partizan.To moze da se kaze kad prodje pripreme sa ekipom i pokaze svojim rezultatima.Sto se mene tice Vermezovic je bolji trener, ima mnogo vise iskustva od Rasovica,najbolji vam je bio Tumba ali je postavljen na losu funkciju.
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Vuk ima podršku svih navijača.. ja sam priželjkivao Vuka i kad je Stanoje otišao, ali je došao Grant, a potom Čika Crni.

Vuk je svoj ceo život dao Partizanu. Pravi čovek za trenera. Čak ni novi ugovor nije potpisivao.. ;)

Isti Stanoje, a čovek sa takvom energijom nam treba!

Mora da se isto zna red, rad i disciplina. Kod Vermeza ništa od toga nije bilo, ponašao je se kako je ko hteo i to je to.. treba čvrsta ruka ovim igračima. ;)
Последње учитавање од Sloba дана 05 Мај 2013, 13:21, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
TheBigOneFCB
Manager
Поруке: 2159
Придружен: 02 Мар 2012, 20:16

Порука од TheBigOneFCB »

Slobo slucajno ti dao pivo :xD: Sto se tice titule, moguce je da je prodata, videcemo na kraju.
D.
First Team Coach
Поруке: 381
Придружен: 09 Авг 2011, 19:40
Место: ...

Порука од D. »

Искрено, иако ми је Партизан дражи од Звезде, волео бих да Звезда узме титулу. Партизан не напредује, нема ни мотива за напредак кад се ова смејурија од лиге осваја неколико година у низу, у Европи је већ дуго комедија. Ваљала би нека промена. Ово тренутно баш не води ничему.
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Dure_ns пише:

Код: Изаберите све

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/941494_580883265284540_1385498808_n.jpg
Naisao na sliku juce,ako ne znate Rabrenovic je bio funkcioner u FK Vojvodina,pa je smenjen skoro.Sumnjivo u svakom slucaju,i meni se cini kao da su prodali titulu,nadam se da nisam u pravu.Sve u svemu,i ako je istina i ako nije istina moramo upravu oterati sto pre,ovo sto rade je cist kriminal.
Lažan profil.. ;)
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Место: Leskovac
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

I da nije prodata titula vec je u Zvezdi ovako raspad ekipa ne moze da je osvoji! Mi se mucimo sa Pazarom 90 minuta kao da je Barcelona, Radnicki iz Nisa nam daje gol na JNA i do 77 minuta ima povoljan rezultat onda Markovic Mitrovic na svoju brzinu i njihovo neznanje daju gol za 2-1! Ovi ljudi nikako da shvate DOKLE DA BUDEM PRVI U SELU ako ce u GRADU DA ME GAZI KO STIGNE! HOCU DA BUDEMO KO STEAUA KO DINAMO ZAGREB da se nadam pobedi u EVROPI a ne da gazim po seljackim barama! DJURICU ODLAZI I VODI SVOJE LJUDE SA SOBOM U ZABELU! :banned:
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Malo pre SOS preneo da je Marko Šćepović odbio ponudu Al-Gharaffe vrednu 10 miliona €ura! :D
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

I naravno ti si povereovao u to. :xD:

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager
Поруке: 7828
Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
Место: SU/NS

Порука од Tokelara »

10M eura za petogodisnji ugovor, znaci plata 2M po sezoni :cheers:
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

Слика
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”