Predstavite se SFM zajednici
Pozdrav iz Podgorice!!! :)
Pozdrav svima, moje ime je Mišo. Imam 20 godina, student sam Ekonomskog fakulteta u Podgorici. Igram ovu igru još od 2005. godine. Dok je još sjećate se postojala liga državne zajednice, dok smo bili u istoj državi. I od tada pa na ovamo, kroz moje ruke su prošli 05,06,07,08,09,10,11,12 i evo i dalje patim jer nisam uspio da nabavim fm2013. Kad to uradim (nadam se uz Vašu pomoć) da će te mi pomoći i oko patch-a za JSL ligu,kao i grbove i dresova ostalih klubova, i ostalo.
Veliki pozdrav!
p.s. Kako da poručim fm2013. Jos jedna stvar. U petak idem za Beograd, pa bih bio u mogućnosti da tamo uplatim iznos koji je potreban preko neke banke. I ostajem do 3.ili 4.maja. Da li bih bio u mogućnosti da odmah u tom periodu podignem svoj primjerak?
Veliki pozdrav!
p.s. Kako da poručim fm2013. Jos jedna stvar. U petak idem za Beograd, pa bih bio u mogućnosti da tamo uplatim iznos koji je potreban preko neke banke. I ostajem do 3.ili 4.maja. Da li bih bio u mogućnosti da odmah u tom periodu podignem svoj primjerak?
Последње учитавање од Laziomiso дана 24 Апр 2013, 10:49, учитано 2 пута укупно.
Ja ne odlučujem da li ću ići u bitku po tome kolika je sila koja mi preti, nego po tome koliku svetinju branim!
e, ljudi
edeste, ljudi. nikola, beograd, neprivođen, neosuđivan... tu sam ja godinama, pisao sam retko jer sam retko kad imao šta pametno da kažem. s vremena na vreme banem, gubim šifre, naloge, mejlove kad mi dođe tih par meseci ril lajfa ili života van fma i prestanem da rašomonišem ovuda željan znanja i vaših ložačkih priča. evo sad imam i ja jednu, pa ću početi da je pišem, valjda neko od vas zaprati.
pozdrav, dečaci, budite mi živi zdravi, dobri i nastavite da razmišljate o spremanju taktike za sledeću bitnu tekmu pod tušem, na autobuskoj stanici ili dok vas riba smara da gledate film sa dženifer eniston.

pozdrav, dečaci, budite mi živi zdravi, dobri i nastavite da razmišljate o spremanju taktike za sledeću bitnu tekmu pod tušem, na autobuskoj stanici ili dok vas riba smara da gledate film sa dženifer eniston.