Stojke, Miljkon, Volkov, Ivanov, Pajović, Lola, Džigi, Sale Ilić, Markec, Mitar, Šćepa ili event. da Luka počne umesto Šćepe a Markec i Mitar da budu najistureniji, ali mislim da je ovo prvo realnije.
FK Partizan [2013/14]
- Velja93
- Manager
- Поруке: 2692
- Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
- Место: Beograd
- Been thanked: 2 times
- Status: Није на вези
A x u Kragujevcu nije bio samo iz razloga sto je Bsk borca izgubila kuci.Inace da je pobedila u Kragujevcu ne bi bio ni x vec 1 na radnicki.Sve je moguce cak i da Zvezda pobedi Partizan i onda da izgubi protiv Vojvodine i Partizan bude sampion.Mi se kao hvalimo peta pobeda zaredom u derbiju,a vi osvojite prvenstvo.Nista nije iskljuceno u ovoj nasoj smrdljivoj ligi.A inace ovako mislim da ce biti neki rezultat tipa 3:2 i kao neka dobra i zanimljiva utakmica,samo zato sto dolaze menadzeri da gledaju ove nase balvane od igraca.
Последње учитавање од Velja93 дана 18 Мај 2013, 10:42, учитано 1 пут укупно.
Um caruje, snaga dobro dodje.
- Velja93
- Manager
Aj Slobo ti si kao obavesten,odnosno imas sve informacije cak znas da Pajovic ima iphone 5,ono tipa blejis s njima svaki dan.Pa reci onda sta prognoziras?I nemoj ti meni kao nesto da stavljas ona xD..Nesto ti kao smesno..Necu da te uvredim samo iz razloga sto necu da popijem ban..al da znas da te psujem u sebi. 
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Nisam ih ja video, neki moji drugovi.. nekoliko njih su cesto u Borci pa zato. 
Elem, znam rezultat onaj namesteni a to je otprilike pobeda od tri ili cetiri gola razlike za zvezdu, ali verujem da ce igraci probati da se otrgnu svemu tome i pobede. Verujem u nasih 2 0, ali realno tesko, ali ne zato jer nemamo taj kvalitet.. ako osvojimo titulu, tj ako se igraci drznu danas dozivecemo u narednim godinama pravi pad, jer ce te tek videti onda sta znaci rasprodaja igrackog kadra itd. ne pita se Djura tu nista...
JA VERUJEM! NAPRED PARTIZAN !
Elem, znam rezultat onaj namesteni a to je otprilike pobeda od tri ili cetiri gola razlike za zvezdu, ali verujem da ce igraci probati da se otrgnu svemu tome i pobede. Verujem u nasih 2 0, ali realno tesko, ali ne zato jer nemamo taj kvalitet.. ako osvojimo titulu, tj ako se igraci drznu danas dozivecemo u narednim godinama pravi pad, jer ce te tek videti onda sta znaci rasprodaja igrackog kadra itd. ne pita se Djura tu nista...
JA VERUJEM! NAPRED PARTIZAN !
Последње учитавање од Sloba дана 18 Мај 2013, 10:53, учитано 1 пут укупно.
- Velja93
- Manager
Necu brt.Ja sam uzoran gradjanin,a ne kao ovaj Sloba huligan sa tribine. 
SlobaGrobar, Ti stvarno verujes da ce Partizan da pusti Zvezdu da je obrukaju na jna.Pa zar nije realno ako je vec namesteno da Partizan izgubi 1:0,2:1..A ne da se obruka na svom stadionu.

SlobaGrobar, Ti stvarno verujes da ce Partizan da pusti Zvezdu da je obrukaju na jna.Pa zar nije realno ako je vec namesteno da Partizan izgubi 1:0,2:1..A ne da se obruka na svom stadionu.
Последње учитавање од Velja93 дана 18 Мај 2013, 10:56, учитано 1 пут укупно.
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт: