FK Crvena zvezda [2013/14]
- Velja93
- Manager
- Поруке: 2692
- Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
- Место: Beograd
- Been thanked: 2 times
- Status: Није на вези
Micko je verovatno vec prodat.Ne vidim onda razlog dovodjenja Garida na pozajmicu.Ako Micko nije prodat,onda smo napravili veliku gresku jer Micko stagnira i plus mu pada cena.Dok smo samo izreklamirali Garida koji nije nas i od koga necemo zaraditi ni dinara,a uzece ga neki klub iz evrope sigurno.Da je Micko igrao ovu celu polusezonu mogli bi da ga uvalimo za 2,3 miliona,ali mislim da on vec ima klub i da je iz tog razloga sklonjen.
Um caruje, snaga dobro dodje.
- Velja93
- Manager
- Поруке: 2692
- Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
- Been thanked: 2 times
Ma koja buducnost.Kod nas su svi na prodaju.Vidim da razmisljaju i Spajica da prodaju za nekih milion evra.Slabo radimo.Vidim da se prica da ima opet velikih problema u klubu i da Kokeza hoce da preuzme klub i da tera Pinta i Stojadinovica,al dobro to su sam glasine,uglavnom raspad sistema.Ne gine nam cetvrta liga kao Rendzersu.
Um caruje, snaga dobro dodje.
- arseNal-serbia
- Manager
- Поруке: 1063
- Придружен: 15 Мај 2012, 17:51
- Место: Smederevo
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
Čitam da oće Daudin menadžer da vas tuži jer nije dobio ni 10% para do sad, kao što ulazite u posao kad nemate sa čime da platite, i dobro vam i kaže realno, ne kontam dovođenje igrača kad znaš unaprijed da nećeš imati odakle da ih isplatiš pa će da te tuže i povećaju ti dugovanja... bolje neke klince da ste forsirali 
И душа и тело, све је црно бело...
- Orthodox
- Ćale s' Bagdale
- Поруке: 18983
- Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
- Место: Kruševac
- Klub koji vodite: Napredak
- Formacija: 5-4-1 WB
- Steam: OrthodoxSFM
- Has thanked: 250 times
- Been thanked: 263 times
- Контакт:
More svi da idu. Kakav Dauda , Garido i ostali šalabajzeri. I sanjima i bez njih bre nemamo titulu i tačka. Pisao sam već gore, treba sve to prodati sta moze da se proda, smanjiti neka dugovanja i ubaciti svu decu i koja vrede i koja ne vrede u prvi tim, izaci u javnost na pocetku sezone i reci: Nemamo tim, imamo klince, boricemo se da ne ispadnemo ali cemo za 3, 4 godine imati dobre temelje sta nam u ekipi treba i izgradicemo klince da mogu da se bore za titulu. To je jedini i pravi ispravni put.
Sta vise da nam pricaju svake godine, koga da dovode kad para nema. Navijači traze titulu? Pa da, trazimo i lazu nas 6 godina vec kako imamo neki vajan tim. Nemamo mi nista. Jel AEK ispao u Grckoj, jeste. Što ne bi mogla i Zvezda ako ne vredi...naravno da moze. Niko nece prestati da navija za nju, a kad bi ubacili ovu decu isto bi navijaci dolazili da ih bodre.
Kazu imamo najmladji sastav, skupp tim, sve reprezentativci. Pa sve na gomilu da ih prodamo ne mozemo da pokrijemo samo klopu jer od svakog igraca koji je u Zvezdi, 50% bivsem klubu, 20 posto menadzeru, 10 posto njemu i Zvezdi 20 posto. Kakve su im trzisne cene, tih 20% bice dovoljno da kupe kanap i da se obese svi zajedno.
300 godina kukakmo na Toleta, na neregularno prvenstvo, a necemo da pogledamo istini u oci - glodari nas biju gde i kako nas vide i za nas su trenutno institucija. Zasto? Pa zato sto imaju 8 igraca u prvih 11 koji su njihova skola. I prodaju jednog ovog Markovica za 7,8,9,10 mil eura i kupe jednog Clea koga mi oteramo da pravi 11 uz ove njihove decake , malo igraju evropu, uzmu neke pare od toga, gurnu Cleu tutoring Mitrovica, naprave novog Clea mladog, ovog prodaju za dobre pare u Kinesku prodavnicu, svi srecni, pare u dzepu, titula u vitrinama, Evropa umereno do mestimicno ali je tu skoro svake godine, deca se igraju, iskoci opet neki dobar i tako u krug...svake godine. A mi vracamo Petkovica 60ti put a doveli smo onog mucenog Mladenovica. Kupismo Daudu da Mudri sedi na klupi. Umesto da Mudri igra, a Mihajlovic da sedi njemu na klupi i Ozegovic, mi dovodimo samo da bi doveli, a korist nigde.
Dovodimo Pantica metuzalema, a imamo Filipa Stojkovica. Pa zar nismo mogli njega da pustimo da igra kad se Mikic osisa pa pomahnita , nego smo doveli Pantica..zasto?
I od sve muke , sad ne igra ni prvi ni drugi ni treci nego Vesovic, koji centrira tako da svaka lopta zavrsi u mom dvoristu. Dal ia neko da mu kaze, sine...aj ti ostani malo da centriras vazduhu, pa kad vazduh pogodi gol na tvoj centar sut, dacemo ti coveka tamo da imas konkrtno sta da gadjas.
Uglavnom, losa nam politika, los nam je sistem, propadamo kao kroz ambis. Zao mi jedino navijaca sto se nadaju, pa su ista dzisa ko i ja sto se svake godine ponadam...ova je ta. Lazemo sami sebe, lazu nas ovi iz Uprave, lazu nas igraci da mozemo nesto da uradimo...ne ide bre, ne ide.
Mora sve od pocetka.Amin.
Sta vise da nam pricaju svake godine, koga da dovode kad para nema. Navijači traze titulu? Pa da, trazimo i lazu nas 6 godina vec kako imamo neki vajan tim. Nemamo mi nista. Jel AEK ispao u Grckoj, jeste. Što ne bi mogla i Zvezda ako ne vredi...naravno da moze. Niko nece prestati da navija za nju, a kad bi ubacili ovu decu isto bi navijaci dolazili da ih bodre.
Kazu imamo najmladji sastav, skupp tim, sve reprezentativci. Pa sve na gomilu da ih prodamo ne mozemo da pokrijemo samo klopu jer od svakog igraca koji je u Zvezdi, 50% bivsem klubu, 20 posto menadzeru, 10 posto njemu i Zvezdi 20 posto. Kakve su im trzisne cene, tih 20% bice dovoljno da kupe kanap i da se obese svi zajedno.
300 godina kukakmo na Toleta, na neregularno prvenstvo, a necemo da pogledamo istini u oci - glodari nas biju gde i kako nas vide i za nas su trenutno institucija. Zasto? Pa zato sto imaju 8 igraca u prvih 11 koji su njihova skola. I prodaju jednog ovog Markovica za 7,8,9,10 mil eura i kupe jednog Clea koga mi oteramo da pravi 11 uz ove njihove decake , malo igraju evropu, uzmu neke pare od toga, gurnu Cleu tutoring Mitrovica, naprave novog Clea mladog, ovog prodaju za dobre pare u Kinesku prodavnicu, svi srecni, pare u dzepu, titula u vitrinama, Evropa umereno do mestimicno ali je tu skoro svake godine, deca se igraju, iskoci opet neki dobar i tako u krug...svake godine. A mi vracamo Petkovica 60ti put a doveli smo onog mucenog Mladenovica. Kupismo Daudu da Mudri sedi na klupi. Umesto da Mudri igra, a Mihajlovic da sedi njemu na klupi i Ozegovic, mi dovodimo samo da bi doveli, a korist nigde.
Dovodimo Pantica metuzalema, a imamo Filipa Stojkovica. Pa zar nismo mogli njega da pustimo da igra kad se Mikic osisa pa pomahnita , nego smo doveli Pantica..zasto?
I od sve muke , sad ne igra ni prvi ni drugi ni treci nego Vesovic, koji centrira tako da svaka lopta zavrsi u mom dvoristu. Dal ia neko da mu kaze, sine...aj ti ostani malo da centriras vazduhu, pa kad vazduh pogodi gol na tvoj centar sut, dacemo ti coveka tamo da imas konkrtno sta da gadjas.
Uglavnom, losa nam politika, los nam je sistem, propadamo kao kroz ambis. Zao mi jedino navijaca sto se nadaju, pa su ista dzisa ko i ja sto se svake godine ponadam...ova je ta. Lazemo sami sebe, lazu nas ovi iz Uprave, lazu nas igraci da mozemo nesto da uradimo...ne ide bre, ne ide.
Mora sve od pocetka.Amin.
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
Orthodox, slazem se sa Keyser Söze, svaka ti cast! To je to! Nije Partizan jak nego je zvezda u rasulu vecem nego Partizan! Nije kriv Tole i ostali krivi su oni koji rade ovo od srpskog fudbala i lepo je sinoc rekao Covic sinoc kod Andjusa, AKO NE PRAVI RAZLIKU nije mu mesto u Zvezdi ili Partizanu nismo mi Barcelona! I na tome mu skidam kapu! 
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
- arseNal-serbia
- Manager
- Поруке: 1063
- Придружен: 15 Мај 2012, 17:51
- Место: Smederevo