FK Partizan [2013/14]
- Tokelara
- World Class Manager
- Поруке: 7828
- Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
- Место: SU/NS
- Status: Није на вези
marinci picke najvece, smradovi, do pre godinu dana nisu smeli da mrdnu do centra grada, imali su svoj deo grada i to je to, a sad misle da su neki k***c u ovom gradu...
Последње учитавање од Tokelara дана 26 Мај 2013, 20:24, учитано 1 пут укупно.
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
Auuu koja zurka na stadionu brukaaa ... video sam te Joco,imao si neke crvene patike cini mi se
da oni marinci pedercine nenormalne nisu gadjale tamo koga su stigli i pri tome pogodili nekog klinca u facu bilo bi jos bolje,al bar ih je ispendrecila murija pa nek se kurce kuci mami i tati ... Grupa JNA oduvala.
da oni marinci pedercine nenormalne nisu gadjale tamo koga su stigli i pri tome pogodili nekog klinca u facu bilo bi jos bolje,al bar ih je ispendrecila murija pa nek se kurce kuci mami i tati ... Grupa JNA oduvala.- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
- fanst[E]
- Manager
- Поруке: 1365
- Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
- Место: svud' po malo
To se zahvali decku iz JF loznica koji je par sutnuo na jug xDJoca пише:Jedva izvukoh zivu glavu posle utakmice, jos me trener namerno poslao da skupljam lopte na Jugu
Sloba bio na utakmici,ocekivao sam ga da krene na sever.
Izgleda da su neki igraci zarko zeleli da se oproste sa pobedom i da nam ostanu u dobrom secanju.Scepa napokon odigrao normalno,doduse ceo tim je igrao lepo.Mogli smo cak dati i vise golova,verovatno i njihova napadacka opredeljenost je doprinela tome jer smo ih ubili po krilima.Golman nam nije potreban za sledecu sezonu,treba dati sansu Zivkovicu koji je sigurno branio,da vidimo taj potencijal sa prethodnih fm.Nisam nesto siguran da je Aleksic toliko bolji od njega.Jedan plej,jedan stoper i to je to...
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
zvao sam te u jednom momentu kad si bio blizu ali nisi čuo, ja sam bio na ogradi gdje je zastava južni front...Joca пише:Jedva izvukoh zivu glavu posle utakmice, jos me trener namerno poslao da skupljam lopte na Jugu
a što se tiče svega ovog noćas, oduševljen sam kakva je žurka bila
onda skakali po bini i pjevali sa ovim momcima iz grupe JNA... sve u svemu, zaista veče za pamćenje, za čitav život ps. a o marincima, šta reći, ovo u životu nisam vidjeo da neko gađa bakljama ljude na zapadu, posle toga su proveli nekog klinca ispod juga i držao se za oči, samo se nadam da se malom nije desilo nešto ozbiljno
И душа и тело, све је црно бело...
- fanst[E]
- Manager
- Поруке: 1365
- Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
- Место: svud' po malo
Mislim da su ga na samom kraju pogodili stolicom,trebali su vec kada je ubacen topovski udar da isprazne tribinu.Kako su par marinaca lepo ugazili, do kraja zivota ce pamtiti pendrek.Gledaj ovog @markohn22 sto se kurci da je bio na ogradi xD,sreca pa nisi prosao kao YB,o kojima se definitivno moze snimati spanska sapunica..
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
- Keyser Söze