FK Crvena zvezda [2013/14]

Ko je najbolji igrač Zvezde?

Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Darko Lazović
3
12%
Dragan Mrđa
6
23%
Miloš Ninković
2
8%
Nejc Pečnik
10
38%
Nikola Mijailović
0
Нема гласова
Nenad Milijaš
0
Нема гласова
Neko drugi
2
8%

Укупно гласова: 26

Rossobianco
World Class Manager
Поруке: 3468
Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
Место: Jagodina
Status: Није на вези

Порука од Rossobianco »

markohn22 пише:
Od bivših zvezdaša saradnja ističe Marku Panteliću, Draganu Mrđi (mada on sebe ne smatra previše fudbalerom koji je ponikao u Zvezdi, prim. aut), Jagošu Vukoviću, Saši Stamenkoviću, Ognjenu Koromanu i Aleksandru Jevtiću.
aaaa šta bih dao se da se nosonja vrati kod vas da ga punimo ponovo :fanman:
Vidim razvalili ste ga u LE :poz:

Слика

:blowman:
Последње учитавање од Rossobianco дана 25 Мај 2013, 19:08, учитано 2 пута укупно.
kiba
World Class Manager
Поруке: 3915
Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
Место: Pirot

Порука од kiba »

Verovatno prvo pojacanje Zvezde bice Petar Bojic, vezni igrac Napredka, na 20ak utakmica dao 10 golova. 22 godine, igrao je i za Mladost

Слика

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LxrXN6a3WrI[/youtube]
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

sirotinja kupuje u drugoj ligi. Valjda ce da bude nesto od njega. Barem neki backup. Jel ima neko ss iz fm-a?
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
kiba
World Class Manager

Порука од kiba »

Moramo tako, sva pojacanja koja dolaze ove sezone bice ili free ili neko malo obestecenje, potrebni su nam igraci koji ce igrati fudbal a ne koji ce nositi dres, trckarati po terenu a u glavi mu je nesto sasvim drugo.... tipican primer je Pantic

Seljacina jedna mrzim ga najvise,nek se vrati u Rad grobarstina
Корисников грб
Juvenino86
Manager
Поруке: 1148
Придружен: 20 Нов 2012, 16:53
Место: Srbija
Klub koji vodite: Kyoto Sanga
Has thanked: 5 times
Been thanked: 2 times

Порука од Juvenino86 »

Ništa nije problem, samo treba zaobići klubi i da sponzori direktno uplaćuju ške igračima, rešavanje svih problema odatle počinje.
Um caruje, snaga za svaki slučaj!
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

Maree пише:Vidim razvalili ste ga u LE
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=l8dDegaMwcE[/youtube]

:***
И душа и тело, све је црно бело...
Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Поруке: 18983
Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
Место: Kruševac
Klub koji vodite: Napredak
Formacija: 5-4-1 WB
Steam: OrthodoxSFM
Has thanked: 250 times
Been thanked: 263 times
Контакт:

Порука од Orthodox »

Zele, pisao sam u researchu o celoj ekipi Napretka posto cele sezone gledam kako igraju. Pisao sam takodje da je ovaj igrač BABAROGA i sad kad sam procitao ovu vest mnogo se lepo osecam jer sam ovako nesto i prizeljkivao. Medjutim njega trazi i Salczburg, a i ne znam koliko Miskovic ima trip da daje igrace i rastura ekipu.

Što se tiče samog igrača bolji je nego svi vezni u Zvezdi zajedno. Loptu možeš da mu uzmeš samo ako ga biješ nečim jer je momak jak, stamen, i ima odlicnu kontrolu. Ima problem sto je sebican ponekad ali ubacuje se odlicno, prograva, daje golove i krece se super. Nije nesto brz posebno ali kao sto rekoh, vredi bas vredi. Bice pojacanje ali stvarno pojacanje ako se voo ostvari. :cheers:
kiba
World Class Manager

Порука од kiba »

Mando nagovori ga da odjebe austijance :)
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

Jel Zvezda ima omladinsku skolu ili tako nesto?
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Контакт:

Порука од Orthodox »

Jel Zvezda ima omladinsku skolu ili tako nesto?
Pa jedinu ovu koja je 3.na tabeli omladinske lige Srbije gde ste vi 5ti...ili ovu kadetsku sampionsku...i ovu pionirsku sampionsku gde je Nisic dao gol sad skoro u derbiju al opet ne vredi. Samo te tri selekcije imamo na zalost :yesko:
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

Ove momke sto sam gledao protiv Vose, nisu nista specijalno, da li su se uplasili ili ne znam. Jednostavno ne moze da se izvuce nijedna svetla tacka, neka vam je Bog u pomoci. :yesko:
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Контакт:

Порука од Orthodox »

Nama kako god okrenes nek nam je Bog u pomoci.
Rossobianco
World Class Manager

Порука од Rossobianco »

markohn22 пише:
Maree пише:Vidim razvalili ste ga u LE
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=l8dDegaMwcE[/youtube]

:***
Sta je bilo posle sa kraljem prejakim ?

Evo ti kako treba da izgleda takav gol ;)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hNIhFZZ6P6g[/youtube][/youtube]
srbinho

Порука од srbinho »

Mali zanesen si i ostrascen ;) Poredis gol prosineckog i gol za titulu....i ocekujes da ces biti u pravu ;) hehe
Ajd sad malo objektivno.....sto se tice zvezdine mladosti ovo danas je samo jos jedan ubedljiv dokaz da se u zvezdi katastrofalno radi sa klincima i da zvezda nema na cemu da temelji svoju buducnost...osim na bariju....mada to ocigledno ne ide jer bari je sve dalje i dalje i sve ce teze i teze pridrzavati zvezdu da ne propadne skroz na skroz.....zvezda hoce ove klince da ubaci u vatru naredne sezone, a daju im sansu tek u zadnjoj utakmici da se pokazu i steknu iskustvo!!?? Nista tu ozbiljno nema to je totalna nesposobnost....moja puna podrska :zelenko:
Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Контакт:

Порука од Orthodox »

Činjenice govore da je Zvezda u svim mladjim selekcijama ispred Partizana, pa kako god izgledala naša budućnost onda je vaša još gora. No ovde nije bitno to već se razmišljam kakve veze imaju Kralj, Stamenković i ovi ostali klipovi sa temom Crvene Zvezde. Ni jedan ni drugi nisu u Zvezdi i nisu bitni za ovu temu uopšte.

Što se tiče same igre, ubedjen sam da Zvezda može puno bolje sa bilo kojim igračima koje poseduje ali se mora izmeniti sistem igre. Jedan napadač u fomaciji je dovoljno kad imaš nekog strašnog napadača , što se kaže kompletnog, a i tada moraš sa strane da imas dva dobra krila koje se pridodaju i jednog poluspica koji je majstor.

Kad nemas kvalitetne igrače, onda igras sistem koji je ustaljen kao onaj koji najbolje pokriva teren i daje mogucnost da vise ljudi ucetvuje i u napadu i u odbrani a to je 4.4.2. Zato mi to ne igramo, ja i dalje ne znam niti razumem.

Iskreno se nadam da će ovaj Bojic iz napretka doći jer je igrač kakvog mi trenutno nemamo i jedini u zadnjih 15 godina koji podseca na pravu 10ku kakav nedostaje posle Stankovica i eventualno Acimovica. Sve posle toga je propast i sve sami defanzivni vezni ili trkački konji koji ne znaju da predriblaju, dodaju i sl.
srbinho

Порука од srbinho »

Cinjenica je da se dobar rad omladinske skole ne meri rezultatima omladinskih ekipa vec time koliko je dobrih mladih igraca klub sposoban da izedri i odari ih prvom timu....a tu je sve jasno vec godinama....
Rossobianco
World Class Manager

Порука од Rossobianco »

Слика
Са Пинто је сат времена пре почетка утакмице изашао на терен да поздрави навијаче Звезде.
[/quote]
Последње учитавање од Rossobianco дана 26 Мај 2013, 21:39, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Joca
World Class Manager
Поруке: 4764
Придружен: 27 Окт 2010, 21:00
Место: Novi Beograd

Порука од Joca »

Mando veruj mi, nemoj da te mnogo zanose rezultati, Partizanova skola je realno mnogo bolja od Zvezdine, u poslednjih 5-6 godina Zvezda ima dosta vise trofeja u mladjim kategorija, a Partizan ko zna koliko miliona od svojih klinaca :yesko:
Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Контакт:

Порука од Orthodox »

Pa koje je merilo necije vrednosti ako nije rezultat. To sto prodaju fudbalere za vece pare to je stvar organizacije kluba, upravljanja, snalazljivosti i menadzmenta . Možda je bolje organizovanje sto se tice davanje prilika mladjim fudbalerima u prvom timu, medjutim to sve polazi od saznanja da oni uzimaju titule redovno a Zvezda ocekuje sad i odmah rezultat, pa nekako ne sme da rizikuje sa omladincima. To je glavnio problem.

A merilo uspeha rada jedne skole je uvek bio i bice rezultat koji pruzaju te mladje kategorije. Prodaja klinaca je menazderski posao i star pregovarackog znanja i pravljenja od igraca kalibar. Rezultat je ono sto klasifikuje jedan tim.
Корисников грб
fanst[E]
Manager
Поруке: 1365
Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
Место: svud' po malo

Порука од fanst[E] »

I nije realno porediti rezultate jer vecina boljih igra za Teleoptik.

Sto se tice ovog Bojica,slucajno sam gledao neku emisiju na SOS kanalu pre neki dan i neverovatno koliko ga ljudi hvale u klubu.Cak pricaju da je mozda i najtalentovaniji sto meni deluje suludo.
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”