Da li znaš sad šta si napisao ali ozbiljno?
srbinho пише:Pa brate sto se u zadnjih par sezona nije prodao neki klinac koji je ponikao u zvezdi ako je rezultat merilo??
Kako sam i govorio već gore, Zvezda je usled nedostatka rezultata bila prinudjena da pokaze manje strpljenja i lufta da bi davala šansu nekim mladjim igračima koji bi zablistali u prvom timu, dok Partizan nije imao to opterecenje. Mnogo drugacije bi bilo da je Zvezda osvajala titule , sad bi veruj pričali o Zvezdinim izdancima škole ali je relanost druačija. Zar je malo jedan Nemanja Vidić? Filip Đuričić? Stanković? Pantelić? Žigić? Boško Janković? Luković?
Znam šta ćeš mi napisati u startu ali to je ono što ja upravo i pričam, dok je Zvezda osvajala titule imala je i mesta za razvoj dečaka. Od kad nema titula samo kupovina već spremnih igrača je nužno zlo jer navijači traže rezultat, ne stvaranje igrača.
srbinho пише:ta generacija pobedjuje partizan i osvaja ta prvenstva a iz te generacije partizana iskoce 2-3 talentovana igraca koja odskacu od svih, a zvezda s druge strane od te generacije nijednog ne uspe da spremi za prvi tim
Dakle i ovde i u nastavku rečenice kažeš da iskoče 2,3 igrača. OK slažem se, i kod Zvezde možda iskoce 2,3 igrača ali nemaju priliku da pokazu to isto u prvom timu zbog gore navedenog razloga. Sad ovaj mali Mihajlović možda kida ali mi ga ne vidimo jer nema 2 utakmice u seniorima. Dalje, Jankovica nismo uspeli da vidimo kako igra u kontinuitetu, Savicevica, Radakovic je otisao u Bolonju, Stojkovica takodje nismo videli, Despotovic igra odlicno a u Zvezdi nije mogao da dobije sansu, i jos brdo tih klinaca je odlazilo koji su vredeli tipa Ćosić, pa sada Jovanovic...zasto - zato sto dobiju pare za inostranstvo i priliku da pokazu ono sto u zvezdi ne mogu jer Zvezda nema strpljenja za svoju decu..jel to toliko tesko da se shvati.
I posle sve priče sad ti i jos par vas navijaca Partizana hoce da me ubedi da Partizan ima bolju skolu u Zvezda u svim selekcijama prva?! Pa dobro zar treba da pricamo o tome 3 dana a činjenice govore ovo sto ja kazem..ne razumem. Ko izbacuje bolje talente sad je diskutabilno ali slozicu se da je to Partizan ali nije skola necega to vec rezultati te skole. Zasto Barselona ima najbolju skolu, zato sto njeni klinci gaze redom sve,a vecito je Ajax izbacivao najbolje talente, pa ne mozemo sad mi da kazemo da Ajax ima najbolju skolu kad Barsa gazi. I najvise igrača Ajaxa posle ode da kida po evro klubovima ali mladje kategorije Barse sve dobijaju. To znaci da Barsa ima najbolju skolu i to je cinjenica.
srbinho пише:A taj Bojic je prosecan igrac kojeg Binic hoce da vam uvali ne bi li izvukao neku licnu korist od njegovog transfera....pa Napredak namesta cele ove sezone da udje u SL tako da mi te njegove partije nisu bas nesto merodavne
Od svega, ovo si najvise lupio. Jel moguce da pises o necemu sto nisi video nikad, a ja gledam svaka 4 dana? Pa kako moze da se namesti da fudbaler igra bolje nego sto ume?! Nekad se iznenadim kolicinom gluposti koje se napisu. Napredak igra za 3 klase bolji fubal od svih timova iz PLS i dve klase bolje od pojedinih timova iz JSL. Inače Binic uopste nema biitnu funkciju u klubu za informaciju.
Fanste - nisam siguran za Sopot, ne mogu da lupam, ali nisam video da su pojedini igrači u omladincima, pa verujem da su jos uvek tamo.