Filmovi

Корисников грб
RASMC
Assistant Manager
Поруке: 698
Придружен: 09 Апр 2012, 14:57
Место: Niš
Been thanked: 1 time
Status: Није на вези

Порука од RASMC »

Umro je Džejms Gandolfini .
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame
Поруке: 5943
Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
Место: Arandjelovac
Has thanked: 2 times

Порука од Vladar »

Velika faca. Imao je nekoliko dobrih uloga, ali je jedan Toni Soprano.

Слика
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Поруке: 7064
Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
Место: Jabucki Rit
Klub koji vodite: Frankfurt
Formacija: 3-5-2
Mood:
Has thanked: 1 time

Порука од Dule93 »

Odgledao sam sinoc Usual suspects. Ne verujem da takvo remek delo nisam ranije video.
Корисников грб
neme93
World Class Manager
Поруке: 11002
Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
Место: Valjevo/Beograd

Порука од neme93 »

Ispiti u toku, pa sam ja pre pocetka ucenja uvek morao da odgledam neki film da se oraspolozim i pripremim, nakupilo ih se, evo nekih:

Odgledao sam Afteshock na Simicev predlog, nije los film, ima par kul obrta na kraju. Ali me nije drzao non stop, cesto sam pauzirao. Zemljotresi, moglo je malo agresivnije da se odradi.

The Rum Diary, kul film za bleju. Radnja je smestena u prelepi Puerto Riko, gomila prelepih scena. Tu je i neprejebivi Ribisi.

Deveta kapija, preporuka. Fantastican film. Trazi dosta guglanja kad ga odgledate.

Ne znam dal sam pominjao Crazy, Stupid Love, dovoljno dobra komedija obzirom na danasnje gluposti koje rade.

Into the blue, takodje film koji sam gledao samo da bih osetio jos vise leto. Film nista posebno, osim gomile scena na plazi i moru koje oduzimaju dah.

This is 40, film je predstavljen kao komedija, ali nije komedija. Gledao mi se Paul Rudd, pa sam ga zato skinuo. Ali je kul drama, mada opet, preskociti.

ABC ubistva, preskociti. Japanci svojim bolesnim umovima usrali film. Mada opet, ima kul prica, ako mozete da pretrpite bolesne zutace, odgledajte.

Mama, los horor. Ni jednom se nisam najezio. Preskociti.

Odgledao sam i Identity Thief, Bateman mi nije nesto gotivan lik, par puta su mi izmamili smeh, ali preporucujem da preskocite.

I prisetio sam se nekih starijih komedija, Mrak Film 1, 2 i Weekend At Bernies, Starsky and Hutch, The Whole Nine Yards. Nikad ne dosade. Ko ih nije gledao, nek se ziv zakopa.

I za kraj, odgledao sam RRRrrr, odbijalo me to sto sam mislio da film nema dijaloga, ne znam odakle se taj trip stvorio pre par godina. Definitivno preporuka od mene, mnogo dobra komedija, mnogo su bolesni, valjao sam se od smeha.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Ja znam kako Simic izgleda.
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

Najavljen film Red Lights na rts1 veceras u 21:10. Nije los film, De Niro u solidnoj ulozi, daleko ispod mojih ocekivanja, ali ipak fin film. Nema fudbala veceras, pa ko bude raspolozen nek isprati.
Последње учитавање од Vladar дана 21 Јун 2013, 20:56, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
TSG
World Class Manager
Поруке: 4557
Придружен: 11 Нов 2010, 18:47
Место: Banja Luka

Порука од TSG »

Preporučite mi par filmova na fazon 300 i Gladijatora...
Корисников грб
neme93
World Class Manager

Порука од neme93 »

Gledaj Spartaka. U prvoj sezoni borbe u areni, kasnije se pretvara u 300 kad pobegnu iz okova.

Ako ti se ne gleda serija, imas Braveheart, Troy, Kingdom of Heaven, Alexander, Robin Hood, 10,000 B.C. Uskoro izlazi i nastavak za 300.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

Odgeldah dva filma prethodnih dana, rekoh da poselim utsike, mozda neko iskoristi.

The girl with a dragon tattoo - Dobar film. Ne znam zasto ga tek skoro pogledah, ali nemam sta lose da kazem. Cak je i onaj seronja Denijel Kreg uspe da me kupi, dobra uloga. Znao sam da sam na putu da odgledam nesto dobro jos kada sam pustio film i cuo Trenta Reznora. Nema greske sa ovim filmom.

Dead man down - Takodje dobra stvar, solidna makar. Kolin Farel je njuska koju volim da gledam u ovakvim ulogama, stoji mu. Prica nije losa, tipicno preterana, ali, svi smo tolerantni prema takvim sranjima pa se nece niko zaliti.
Корисников грб
mmladja
World Class Manager
Поруке: 6483
Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
Место: Ваљево
Been thanked: 11 times

Порука од mmladja »

Знао сам пар инсерата, али никада нисам одгледао цео филм. Савршен!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3sZssn34drY[/youtube]
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

Последње учитавање од Vladar дана 22 Јун 2013, 19:03, учитано 2 пута укупно.
Корисников грб
neme93
World Class Manager

Порука од neme93 »

Ne mogu da docekam. Film o mom idolu. Coveku koji je zauvek promenio nas svet.

Корисников грб
Socivar
World Class Manager
Поруке: 4235
Придружен: 08 Јун 2012, 21:47
Место: Beograd

Порука од Socivar »

Neme, ako si zainteresovan za Jobsa, pogledaj ovo. Noah Wyle pokidao...

Код: Изаберите све

http://www.imdb.com/title/tt0168122/
Trust me, i'm the Doctor
Корисников грб
neme93
World Class Manager

Порука од neme93 »

Video sam to. Rece mi ortak da su zaboravili neke jako bitne stvari da pomenu u celom tom dogadjaju, pa sam odlucio da preskocim.

Корисников грб
westlife92
World Class Manager
Поруке: 3952
Придружен: 26 Мај 2011, 17:59
Место: Nis

Порука од westlife92 »

svidja mi se ovaj Aftershock, upravo ga odgledao. bas sam se iznervirao kod jednog dela filma, pogledajte bolje da vam ne pricam
Корисников грб
hostile_bg
Manager
Поруке: 2335
Придружен: 20 Окт 2011, 21:46

Порука од hostile_bg »

Odgledao Dark Skies, nije los filmic, kakve sam sve horore gledao u skorije vreme ovaj je jos i remek delo...

Код: Изаберите све

http://www.imdb.com/title/tt2387433/?ref_=tt_rec_tt
PS. Bacicu i ja pogled na taj Aftershock
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

Secam se i ja malo toga Dark Skies, ne znam da li sam pisao ovde o njemu, ali znam da je i on prosao sa polarizovanim utiscima. Bilo je tu dobro izgradjenih scena, napetosti, ali je prica preveliki jebeni klise da bi me kupila, nista novo. Da, zavrsnica je bila solidna i izvukla konacan sud o filmu na pistojan.
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Поруке: 7064
Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
Место: Jabucki Rit
Klub koji vodite: Frankfurt
Formacija: 3-5-2
Mood:

Порука од Dule93 »

Odgledao sam sinoc The Blind Side, The Sixth sense, Silver Lining Playbook i Place beyond the pines. Sve odlicni filmovi, svaki je razlicitog zanra pa ne mogu da uporedjujem ali su vrh svi.
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

Al si napravio maraton. Ovaj prvi nisam gledao, za ostale potpisujem da su dobri. Sesto culo izdvajam medj odlicne.
Последње учитавање од Vladar дана 23 Јун 2013, 15:32, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
neme93
World Class Manager

Порука од neme93 »

Cuj odlican, Sesto culo je jedan od najboljih trilera koje sam gledao. The Blind side je odlican film, Sandra pokupila oskara za ulogu.

Ja sam odgledao sinoc ovo:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EFEou3MBLi4[/youtube]

Sta znam, Soderberg ispod proseka. Cini mi se da nije uspeo da iznese pricu do kraja. Film je previse spor, vozi lepo prvih 45minuta, ali se onda da primetiti da radnja ne napreduje dovoljno brzo, i to ubija svu neizvesnost koja se gradila u prvoj trecini, prica dosta traljavo napreduje, Soderberg davi. Format price podseca dosta na neke filmove radjene pre 40-50 godina. Tako da, ako ste gledali neke starije filmove, i izgledali su vam previse sporo, preskocite ovo. Meni licno smeta kada vidim da je neki film mogao da se skrati za citavih 20minuta, ili pola sata. Isto tako nisam mogao da uzivam npr. u Hickokovim Pticama, jer sam osecao da tih 2 sata koliko film traje, moglo je da se pretvori u nekih sat i po konstantne napetosti.

Корисников грб
hostile_bg
Manager
Поруке: 2335
Придружен: 20 Окт 2011, 21:46

Порука од hostile_bg »

Vladar пише:Secam se i ja malo toga Dark Skies, ne znam da li sam pisao ovde o njemu, ali znam da je i on prosao sa polarizovanim utiscima. Bilo je tu dobro izgradjenih scena, napetosti, ali je prica preveliki jebeni klise da bi me kupila, nista novo. Da, zavrsnica je bila solidna i izvukla konacan sud o filmu na pistojan.
Naravno da je prica preveliki klise kad je u stvaranju filma ucestvovao isti lik koje je radio Paranormal activity...ja ne znam da li covek ima jos neku ideju u svojoj glavi...kao sto si rekao, kraj je malo izvukao film, kao i glumci...
Пошаљи Одговор

Повратак на “Obrazovanje - Kultura - Umetnost”