Premier League 15/16
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
- Status: Није на вези
Izgleda da je dogovoreno sve sa Kavanijem i Napolijem.
Последње учитавање од neme93 дана 25 Јун 2013, 14:09, учитано 1 пут укупно.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
- C.RONALDO7
- Manager
- Поруке: 2135
- Придружен: 31 Јан 2011, 23:43
- Место: SRB (SD) - ITA
- xavi
- World Class Manager
- Поруке: 4004
- Придружен: 11 Авг 2011, 09:07
- Место: Zajecar
Код: Изаберите све
http://www.chelseafc.com/chelseatv-article/article/2738430?WT.mc_id=CmpType:Display*Asset:MP*CmpID:SchurrleTeaser*Other:CTVODosta se ocekuje od njega ove sezone.
- dramit
- Manager
- Поруке: 1483
- Придружен: 28 Авг 2011, 10:57
- Место: Beograd
- Been thanked: 3 times
Potpisao Mignolet!

http://www.liverpoolfc.com/news/latest-news/mignolet-completes-liverpool-switch
Последње учитавање од dramit дана 25 Јун 2013, 22:59, учитано 1 пут укупно.
YOU'LL NEVER WALK ALONE 6*
1977. (Rome, Italy) 1978. (London, England) 1981. (Paris, France) 1984. (Rome, Italy) 2005. (Istanbul, Turkey) 2019. (Madrid, Spain)
1977. (Rome, Italy) 1978. (London, England) 1981. (Paris, France) 1984. (Rome, Italy) 2005. (Istanbul, Turkey) 2019. (Madrid, Spain)
- C.RONALDO7
- Manager
- Поруке: 2135
- Придружен: 31 Јан 2011, 23:43
- Место: SRB (SD) - ITA
- TheBlues
- Manager
- Поруке: 2419
- Придружен: 21 Сеп 2011, 12:07
- Formacija: 4-3-3
- Been thanked: 5 times
Nema boljeg napadaca koji se mogao dovesti (mada jos nije zvanicno, da ne ureknem) i ubedjen sam da ce se odlicno uklopiti u Murinjov sistem. Jos na krilima Mata i Azar da ga hrane loptama, pa to je zagarantovanih 20+ golova u PL.
"Football is simple. But the hardest thing is to play football in a simple way." Johan Cruyff
- Tokelara
- World Class Manager
- Поруке: 7828
- Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
- Место: SU/NS

Defanzivac PSŽ-a na meti LIverpula
Mamadu Sako, defanzivac PSŽ-a, bi vrlo lako mogao da se preseli u Liverpul u narednom prelaznom roku.
Situaciju pažljivo posmatra Liverpul, koji je na mestu centralnog defanzivca već doveo Kolo Turea,a li zbog neizvesne sudbine Martina Škrtela i Sebastijana Koatesa, Sako bi mogao lako da se preseli na "Enfild".
Ipak, u PSŽ su rešeni da zadrže ovog igrača, i već su mu ponudili novi dvogodišnji ugovor sa uvećanom platom.
Ukoliko se izjalovi dolazak Tijaga Ilorija iz Sportinga, Liverpul će morati da se okrene drugim opcijama, a sigurno je da je Sako jedna od njih.
Последње учитавање од Tokelara дана 27 Јун 2013, 22:55, учитано 1 пут укупно.
- Tokelara
- World Class Manager
- Поруке: 7828
- Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
- Место: SU/NS

Pelegrini dovodi Pepea?
Defanzivac Real Madrida mogao bi karijeru da nastavi na „itihadu“. Mediji pominju da 'Građani' nude 30 miliona evra za ovaj transfer.

Novi menadžer Mančester sitija, Manuel Pelegrini, tokom svoje trenerske karijere je već sarađivao sa Pepeom u Realu, a sada bi želeo da svoj novi tim pojača portugalskim defanzivcem.
Uprava Sitija daće mu na raspolaganje 30 miliona evra kako bi realizovao ovaj transfer.
Na „Santjago Bernabeu“ su najavili 'renoviranje' tima, pominje se da će Anćeloti više prostora dati mladim snagama, te je realno očekivati da Real proda Pepea, koji je i kod Murinja bio u drugom planu u drogom delu sezone kada je 'eksplodirao' mlađani Varan.
Mančester Siti je u ovom prelaznom roku ostao bez Kolo Turea, koji je otišao u Liverpul, a neizvestan je i ostanak Džulijena Leskota.
uuu ovo bi bilo dojajno!
EDIT: 'ladno sam procitao upravo sada na jednoj Liverpulovoj stranici da su dogovorili uslove sa Markom Rojsom i da se kao ceka samo obestecenje Dortmunda.
Bilo bi prekul, ali da je istinaaa, ovako mislim da je obicna sprdnja.
EDIT: 'ladno sam procitao upravo sada na jednoj Liverpulovoj stranici da su dogovorili uslove sa Markom Rojsom i da se kao ceka samo obestecenje Dortmunda.
Bilo bi prekul, ali da je istinaaa, ovako mislim da je obicna sprdnja.
Последње учитавање од Trle дана 28 Јун 2013, 03:56, учитано 2 пута укупно.
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
http://sportinfo.co.rs/arsenalova-grupa-gej-tobdzije-ucestvuje-na-londonskom-prajdu/Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
- Juvenino86
- Manager
- Поруке: 1148
- Придружен: 20 Нов 2012, 16:53
- Место: Srbija
- Klub koji vodite: Kyoto Sanga
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 2 times
- Keyser Söze