KK Crvena zvezda [2013/14]
- JasminPetkovic
- Assistant Manager
- Поруке: 655
- Придружен: 19 Јун 2012, 20:00
- Место: Surdulica
- Has thanked: 1 time
- Status: Није на вези
- bubi.ue
- World Class Manager
- Поруке: 8508
- Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
- Место: Užice / Novi Sad
Управу си, јесте, и то велики. Али не желим више да причам овде о томе, него боље попричај са родитељима дал то тренутно треба да ти буде приоритет у животу. А и кад већ причаш о нечему (као ти о политици), пожељно би било да нешто знаш о њој, а не само који политичари навијају за Звезду а који за Партизан, јер су њима и једни и други последња рупа на свирали.Sinke пише:to sto ja pricam o politici,to je moj problem
Да не буде спам, што се тиче групе, баш нисмо имали среће, биће клања за пролазак, нема ниједне екипе која је далеко слабија од осталих. Са Кахом се можемо надати нечему, а против Реала и Панатенаикоса, баш тешко и кући да можемо шта урадити...
- Convict
- First Team Coach
- Поруке: 429
- Придружен: 29 Нов 2010, 09:21
- Место: Montenegro,Serbia
Tek kad se izvuku grupe vidi se koliko je EL u stvari za`ebano takmicenje. Bice nam gusto za prolaz, kljuc ce biti odbraniti domaci parket tj iskoristiti ga sto vise+makar 1 pobjeda u gostima. Motiv vise za igrace treba da bude igranje u Areni u slucaju eventualnog prolaska u top16, koja ce to ludnica da bude, ne smijem ni da zamislim 
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
Ja pricam o politici u sportu i pre svega kosarci,jer kao neko ko evo vec sigurno 10-ak godina prati i igra(doduse ne treniram toliko),ali od vrtica igram basket,jednostavno neke od ovih stvari znam i moram nekima od njih da se bavim,a sa druge strane kao neko koga zanima istrorija,i ko se bavi time,svakako da opet moram da poznajem politiku,a to sto si naveo da im je sport poslednja rupa na svirali,to i stoji i protiv toga se treba boriti,ko da ja ne znam kakva su gamad svi oni.
I da zavrsimo pricu,ja sam ovde u tu raspravu o politici usao prilikom duela Vujosevic-Covic,cisto iznoseci cinjenice da je besmisleno porediti najtrfejnijeg trenera u istoriji KKP,velikog trenera i psihologa,sa jednim obicnim lopovom,koji je u kosarci samo da bi zgrnuo neke pare,i uvideo je odlican nacin da zamaze oci vecini Srbije,vama Delijama,tako da evo i sad napustam ovu diskusiju sa istim stavom,pozdrav i srecno u EL,trebace vam,napisao sam vec u EL temi,Lokomotiva mnogo jak tim,iz kvalifikacija Himki ili Lijetuos,bice vam bas tesko,ali lopta je okrugla i uz sportsku srecu sve je moguce
I da zavrsimo pricu,ja sam ovde u tu raspravu o politici usao prilikom duela Vujosevic-Covic,cisto iznoseci cinjenice da je besmisleno porediti najtrfejnijeg trenera u istoriji KKP,velikog trenera i psihologa,sa jednim obicnim lopovom,koji je u kosarci samo da bi zgrnuo neke pare,i uvideo je odlican nacin da zamaze oci vecini Srbije,vama Delijama,tako da evo i sad napustam ovu diskusiju sa istim stavom,pozdrav i srecno u EL,trebace vam,napisao sam vec u EL temi,Lokomotiva mnogo jak tim,iz kvalifikacija Himki ili Lijetuos,bice vam bas tesko,ali lopta je okrugla i uz sportsku srecu sve je moguce
- Dule93
- World Class Manager
- Поруке: 7064
- Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
- Место: Jabucki Rit
- Klub koji vodite: Frankfurt
- Formacija: 3-5-2
- Mood:
- Has thanked: 1 time
Sinke пише:Ja pricam o politici u sportu i pre svega kosarci,jer kao neko ko evo vec sigurno 10-ak godina prati i igra(doduse ne treniram toliko),ali od vrtica igram basket,jednostavno neke od ovih stvari znam i moram nekima od njih da se bavim,a sa druge strane kao neko koga zanima istrorija,i ko se bavi time,svakako da opet moram da poznajem politiku,a to sto si naveo da im je sport poslednja rupa na svirali,to i stoji i protiv toga se treba boriti,ko da ja ne znam kakva su gamad svi oni.
Da treniras od 4. godine to i ajde ali da pratis basket od 4. godine, pa nemoj da se zajebavas.
- Vul3
- World Class Manager
- Поруке: 3033
- Придружен: 13 Апр 2011, 12:09
- Место: Trst
Hhahaahhahaha, kakav Teo...
Proverena informacija: Igor Rakocevic najverovatnije napusta Crvenu Zvezdu, ne zna se oko cega je spor ali se nagadja da mu je nudjeno smanjenje plate na sta on naravno nije pristao, moracemo da saslusamo obe strane price pa da zakljucimo, niko ne treba da bude ispred Zvezde pa ni kapiten ako je tako, ali i Covic preteruje sa svojom kontrolom svega u klubu, ponasa se bukvalno (kao) da je njegov privatni klub.
Proverena informacija: Igor Rakocevic najverovatnije napusta Crvenu Zvezdu, ne zna se oko cega je spor ali se nagadja da mu je nudjeno smanjenje plate na sta on naravno nije pristao, moracemo da saslusamo obe strane price pa da zakljucimo, niko ne treba da bude ispred Zvezde pa ni kapiten ako je tako, ali i Covic preteruje sa svojom kontrolom svega u klubu, ponasa se bukvalno (kao) da je njegov privatni klub.
- Berserk
- Manager
- Поруке: 1289
- Придружен: 25 Дец 2011, 22:04
- Место: Petrovgrad
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
А није ?Vul3 пише:Hhahaahhahaha, kakav Teo...
Sir Alex Ferguson, A Knighted Champion
So Many Years the boss and we adore him
Simply The Best, United through and through
Forever we will be his Red Army
So Many Years the boss and we adore him
Simply The Best, United through and through
Forever we will be his Red Army