FK Partizan [2013/14]
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
- Status: Није на вези
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=69LzZmXnRDc[/youtube]
Kakav klip,narocito prvi deo
Jebote ja sam zaboravio sta je pravi Partizan,zbog jebenih podela i lopova,tacno mi dodje da krenem sad sejv,al prvo da sklonim mutavog i govna u editoru i dovedem nekog postenog Grobara coveka tipa Mijatovica
Kakav klip,narocito prvi deo
Jebote ja sam zaboravio sta je pravi Partizan,zbog jebenih podela i lopova,tacno mi dodje da krenem sad sejv,al prvo da sklonim mutavog i govna u editoru i dovedem nekog postenog Grobara coveka tipa Mijatovica
- Tik'al
- World Class Manager
- Поруке: 13282
- Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
- Место: Petén
- Been thanked: 5 times
Paljevina nasa mala 
Ja sam zadovoljan sa igrom do sada u pripremama, samo da ne bude pripreme dobro, takmicarske lose. Voleo bih nekog stopera da vidim u timu, naravno da igracki kadar ostane ovakav, tj. da niko ne ode. Lukac mi se ne dopada kao golman, ja bih dao sansu Zivku, takodje Jagodina ima najperspektivnijeg golmana na ovim prostorima, kul bi bilo da ga uzmemo.
Ja sam zadovoljan sa igrom do sada u pripremama, samo da ne bude pripreme dobro, takmicarske lose. Voleo bih nekog stopera da vidim u timu, naravno da igracki kadar ostane ovakav, tj. da niko ne ode. Lukac mi se ne dopada kao golman, ja bih dao sansu Zivku, takodje Jagodina ima najperspektivnijeg golmana na ovim prostorima, kul bi bilo da ga uzmemo.
Jusqu'ici tout va bien…
-
Rossobianco
- World Class Manager
- Поруке: 3468
- Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
- Место: Jagodina
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=T2njT9BbpjA[/youtube]
meni ovo djeluje prilicno dobro za ovu fazu, samo je Lukač definitivno daleko od Stojketa, Stojke ovakve golove ne bi primio... Bolje Živka staviti na gol, a pored toga treba nam još 1 štoper da bude starter umjesto Ostojića.
meni ovo djeluje prilicno dobro za ovu fazu, samo je Lukač definitivno daleko od Stojketa, Stojke ovakve golove ne bi primio... Bolje Živka staviti na gol, a pored toga treba nam još 1 štoper da bude starter umjesto Ostojića.
И душа и тело, све је црно бело...
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт: