Transferi [2013/2014]
- Convict
- First Team Coach
- Поруке: 429
- Придружен: 29 Нов 2010, 09:21
- Место: Montenegro,Serbia
- Status: Није на вези
Kad smo vec kod, toga, moja razmisljanja na tu temu, tj. gdje mi pojedine nacionalnosti i shvatanja fudbala jednostavno ,,ne stimaju,,:Sinke пише:Sugav transfer,ne lezi mi da Nemac igra u Italiji nikako(inace moja shvatanja o strancima u pojedinim ligama niko nece razumeti,mozda Mladja,on ima osecaj za sugavo)
Brazilac ---> Ostrvo
Ostrvljanin--->Spanija
Svabo--->bilo dje osim Svabije
Zabar-->bilo dje osim Italije i Premijersipa
Cast izuzecima:)
- C.RONALDO7
- Manager
- Поруке: 2135
- Придружен: 31 Јан 2011, 23:43
- Место: SRB (SD) - ITA
- TheBigOneFCB
- Manager
- Поруке: 2159
- Придружен: 02 Мар 2012, 20:16
- Место: Београд
Бони мајстор.Једино што ми је жао од скорашњих трансфера је то што Алкантара иде у Бајерн, шугав клуб, али ајде и то, њему је ок клуб, него што ће још мање играти, а онда одлазак нема поенте.Једино ако нема баш јаку жељу да попво сарађује са Пепом, али жртвовати минуте, мноооого минута због тога је конфузно.
- Tokelara
- World Class Manager
- Поруке: 7828
- Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
- Место: SU/NS
Real je na kraju ipak morao da isplati otkupnu klauzulu za ovog igrača, koja je iznosila 30 miliona evra.
Ceo transfer bi mogao da košta Real i do 39 miliona evra, ukoliko mladi igrač svojim igrama ispuni dodatne stavke ugovora, koji su ova dva kluba potpisala.
Ceo transfer bi mogao da košta Real i do 39 miliona evra, ukoliko mladi igrač svojim igrama ispuni dodatne stavke ugovora, koji su ova dva kluba potpisala.
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.