FK Partizan [2013/14]
Auu kolko je nama suplja odbrana sa sve zadnjim veznim, prevashodno stoperi, mada se ni Aksentijevic nije nesto istakao posebno, jedini Volkom iz zadnje linije, mada ni veza ne blista. Nadam se da ce biti bolje, tj mi moramo mnooooogoooo bolje protiv ovih bosonogih bre! AJDE INDIJANCE OVE ZAJEDNO DA JEBEMOO!!!
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
- Status: Није на вези
Au pa ovaj Širak se sprdao sa nama prvo poluvreme, srecom pa ni oni mucenici numeju, inace smo mogli da primimo 2-3 komada...Odbrana suplja na sve strane, Fofana lomi kicmu Stankovicu vise puta, kod Aksentijevica se vidi da nije igrao godinu dana, vezni red isto slab, Luka me ni prosle sezone nije nesto odusevio, Jojic se ne vidi, kapiten sa svojih 36 godina nema sta da trazi po ovakvom vremenu, Kojic se trudi, ali nema lopti za njega, jer ni Ninkovica nema nigde... Valjda ce malo da se probude u drugom poluvremenu, i valjda ce ova raspala uprava da dovede nekog krstenog igraca, inace ce biti kriticno i u prvenstvu...
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
- Clint Eastwood
- Manager
- Поруке: 1183
- Придружен: 13 Нов 2010, 21:38
- Место: Kragujevac
- Klub koji vodite: Brighton
- Mood:
-
Rossobianco
- World Class Manager
- Поруке: 3468
- Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
- Место: Jagodina
- Juvenino86
- Manager
- Поруке: 1148
- Придружен: 20 Нов 2012, 16:53
- Место: Srbija
- Klub koji vodite: Kyoto Sanga
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 2 times
- arseNal-serbia
- Manager
- Поруке: 1063
- Придружен: 15 Мај 2012, 17:51
- Место: Smederevo
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
Aksent loptu nije video godinu dana! Ali VOJA je igracina, jebote koju rupu mi cuvamo u timu! Pa bolje da su doveli Marinka iz Dubocice moje MATORI CE MU PREDAVA kako se kod nas kaze!!!
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Aksent je trenirao redovno sa Viteseom, a svakog ponedeljka je igrao za rezervni tim tako da ima utakmice u nogama. E sad, naravno, ta rezervna liga ne moze da bude zamena za utakmice u prvom timu gde se igra mnogo kvalitetnije, ali svakako da protiv jednog Siraka to ne sme i ne treba da se oseti.Alexandar_81 пише:Aksent loptu nije video godinu dana!
Partizan prolazi to je sigurno, ne sumnjam da ce ih ispratiti sa 3,4 gola u mrezi nazad, ali je pitanje ako nastavi ovako da igra da li ce doziveti debakl vec neku narednu utakmicu..