FK Crvena zvezda [2013/14]
- Orthodox
- Ćale s' Bagdale
- Поруке: 18983
- Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
- Место: Kruševac
- Klub koji vodite: Napredak
- Formacija: 5-4-1 WB
- Steam: OrthodoxSFM
- Has thanked: 250 times
- Been thanked: 263 times
- Контакт:
- Status: Није на вези
Da rezimiram, ekipa je skroz ali skroz nespremna fizicki. Susta uprotnost onome od prosle godine kad smo ludovali u kvalifikacijama sto se tice trcanja.
E sad, Bajkovic...pogubljen. Vesovic i Mijailovic najbolji u timu, odlicno se krecu , strasno agilni i ofanzivni, svidja mi se kako igraju. Centarhalfovi korektni, mali Lazic je inace odlican..onaj jedan kiks,nebitno,celu utakmicu drzi konce u rukama i smiren je.
Kovacevic dobar, Milijas nedorecen, Ninkovic najslabiji. Vidi se da zna sa loptom i da ima osecaj za igru ali van forme brutalno.
Kasalica odlican standardno, on je inace za mene motor ove ekipe i od kad je izasao delujemo neprobojnije. Dakle, to je kljucni igrac. Pecnik, za mene odlican . Pravi tehnicar, zna fudbal, spor u pm ali odlicno odradjuje posao, mislim da je on veliko pojacanje. Bez obzira na gol, celu utakmicu igra odlicno, zna da ode u prostor sto je odlicna karakteristika svakog igraca. Dauda...klupa. Vukan Savicevic je zlato suvo, taj igrac treba da se cuva i da igra sto vise.
Pocetak sezone osrednji, protivnik preslab, mi labavi. Mora ovo mnogo bolje tj mora da se trci i da se ima snage mnogo vise.
E sad, Bajkovic...pogubljen. Vesovic i Mijailovic najbolji u timu, odlicno se krecu , strasno agilni i ofanzivni, svidja mi se kako igraju. Centarhalfovi korektni, mali Lazic je inace odlican..onaj jedan kiks,nebitno,celu utakmicu drzi konce u rukama i smiren je.
Kovacevic dobar, Milijas nedorecen, Ninkovic najslabiji. Vidi se da zna sa loptom i da ima osecaj za igru ali van forme brutalno.
Kasalica odlican standardno, on je inace za mene motor ove ekipe i od kad je izasao delujemo neprobojnije. Dakle, to je kljucni igrac. Pecnik, za mene odlican . Pravi tehnicar, zna fudbal, spor u pm ali odlicno odradjuje posao, mislim da je on veliko pojacanje. Bez obzira na gol, celu utakmicu igra odlicno, zna da ode u prostor sto je odlicna karakteristika svakog igraca. Dauda...klupa. Vukan Savicevic je zlato suvo, taj igrac treba da se cuva i da igra sto vise.
Pocetak sezone osrednji, protivnik preslab, mi labavi. Mora ovo mnogo bolje tj mora da se trci i da se ima snage mnogo vise.
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- JasminPetkovic
- Assistant Manager
- Поруке: 655
- Придружен: 19 Јун 2012, 20:00
- Место: Surdulica
- Has thanked: 1 time
Zbog Bajka(bolji od bufona)
,sam za zadnje 2 -3 godine izgubio zivce!svaki put kad lopta krene prema nasem golu bilo od nasih ili protivnickih igraca,ja zanemim od straha da ce ludak napraviti neko sr.nje!!!a sto se tice igre i novih igraca necu nista da komentarisem,ipak su ovi mucenici (islandjani) preslabi,imam osecaj kao da sam gledao lav kup utakmicu protiv nekih nizeligasa,koji se ceo mec brane sa 10 igraca i imaju neka 2-3 suta za ceo mec
,sam za zadnje 2 -3 godine izgubio zivce!svaki put kad lopta krene prema nasem golu bilo od nasih ili protivnickih igraca,ja zanemim od straha da ce ludak napraviti neko sr.nje!!!a sto se tice igre i novih igraca necu nista da komentarisem,ipak su ovi mucenici (islandjani) preslabi,imam osecaj kao da sam gledao lav kup utakmicu protiv nekih nizeligasa,koji se ceo mec brane sa 10 igraca i imaju neka 2-3 suta za ceo mec
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
Jos mi imamo srece, dok ne stave one stvari na liniji i golu, e onda cemo da sluzimo i ovima za razgibavanje! JBT ne mogu da verujem da je covek pokusao 1 rukom da uhvati loptu
manijak 
manijak ▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
- JasminPetkovic
- Assistant Manager
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6LTjUxkOg3k[/youtube]
i meni se cini da je lopta presla...ali sudije ih nema nigde,pomocni je bio na 20 metra od korner zastavice,a glavni na 40 metara od gola
i meni se cini da je lopta presla...ali sudije ih nema nigde,pomocni je bio na 20 metra od korner zastavice,a glavni na 40 metara od gola

- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
- JasminPetkovic
- Assistant Manager
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
axaxaxaxaxaxaxaxa ne ali pazi sad gledam tekmu, sigurica kapiras, doduse kad je izaso Kasalica malo pao tempo, ali ono siguran sam koknuce im zvezda jos 2 komada i cao.
I pazi sad neka dubinska lopta onaj celondra je spusta i sutira i ja se mislim ovo ide na sever za vodju navijanja kad away Bajko Macka izigrava Iguitu i dobro je sto je Koki to uradio ko zna sta bi bilo da je sudija bio prisutan

I pazi sad neka dubinska lopta onaj celondra je spusta i sutira i ja se mislim ovo ide na sever za vodju navijanja kad away Bajko Macka izigrava Iguitu i dobro je sto je Koki to uradio ko zna sta bi bilo da je sudija bio prisutan

▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
Ja sam mislo da sam jedini zbog svog grobarskog instikta mislio da je lopta presla gol liniju,sad sam uveren da je bio gol,inace ovi islandjani sa ovim Heidersonom kao trener/igrac,secam ga se iz vremena kad sam pikao sa Portsmutom,a i Dzejms legenda,bas mi sad doslo da igram sa tako nekim banana timom iz neke banana drzave,ovi su bas kul,ali daleko od ozbiljnog protivnika,cak i za srpske uslove,da se razumemo
Inace,ja nisam ni znao da vam je Srdjan Mijailovic otisao,a da je dosao ovaj neki drugi,pa gledam,kad je ovaj pustio bradu i kad se ofarbao ovako,sta uradi covek od sebe,kad ono drugi lik skroz

Vucic medj masom na istoku,dobro je i sto ste 2-0 pobedili,kad vas gledaju ovi baksuzi,ned'o Bog nekoga predsednik da obidje da gleda
Inace,ja nisam ni znao da vam je Srdjan Mijailovic otisao,a da je dosao ovaj neki drugi,pa gledam,kad je ovaj pustio bradu i kad se ofarbao ovako,sta uradi covek od sebe,kad ono drugi lik skroz

Vucic medj masom na istoku,dobro je i sto ste 2-0 pobedili,kad vas gledaju ovi baksuzi,ned'o Bog nekoga predsednik da obidje da gleda
Последње учитавање од Sinke дана 19 Јул 2013, 01:02, учитано 1 пут укупно.
- paske
- World Class Manager
- Поруке: 4230
- Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
- Место: S.Mitrovica/Novi Sad
Organizujmo neku akciju skupljanja para za avio kartu do Turske. Vreme je da dzojstik igraca kome upravlja je*eni svedski menadzer krene put Turkis Superlige! Neshvatljivo je da lik ne zna da se krece kao jedan, ako se moze reci, skolovan spic. Paljba dzojstiku i Mihajlovica u prvu, makar cu znati zasto ne zna da da gol. Sve pare zaradjene od njega uloziti u Abua i cao.
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
Tesko da ce Abu u Zvezdu ono realno! Igrao je za Vosu u Evropi sto znaci vama ne znaci nista osim za domace livade, gde ce i Mihajlovic i Ozegovic pa i Kasalica i Pecnik da pune nase kese! Bilo bi dobro onog klinca da ubacite iz juniora ja mislim ne znam kako se preziva inace decko pravi malu decu! 
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
- JasminPetkovic
- Assistant Manager
- Orthodox
- Ćale s' Bagdale
- Поруке: 18983
- Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
- Место: Kruševac
- Klub koji vodite: Napredak
- Formacija: 5-4-1 WB
- Steam: OrthodoxSFM
- Has thanked: 250 times
- Been thanked: 263 times
- Контакт:
Nece sad zvezda uzeti Abubakara sigurno. DAuda neka ide slobodno, tu je MIhajlovic, evo sad stize i Mrdja, on je totalno nepotreban.
Ninkovic kada se spremi kako vaja i kada se vrati u formu bice odlican. Posle duze vremena mi se svidja da imamo u sredini ''tehnicare'' a ne trkacke konje (Guma,Nikolic,Milovanovic - Pizon era). Ako je tada Piza mogao da bude prvi sa tom sredinom, ova mora da ujeda!
Ninkovic kada se spremi kako vaja i kada se vrati u formu bice odlican. Posle duze vremena mi se svidja da imamo u sredini ''tehnicare'' a ne trkacke konje (Guma,Nikolic,Milovanovic - Pizon era). Ako je tada Piza mogao da bude prvi sa tom sredinom, ova mora da ujeda!
- Karna
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 1156
- Придружен: 13 Окт 2011, 22:13
- Место: Beograd
- Been thanked: 37 times
Lopta bila u golu metar i po, nema dileme...
Sto se tice novih igraca, Mrdja mi se nekako ne svidja, em zbog povreda em zbog toga sto nam ne treba vise napdaca. On ce verovatno igrati neko krilo. Bolje da smo onda doveli Odonkora... Jeste i on bez nogu al bar igra to i brz je.
Sto se tice vecerasnje utakmice, Mijailovic, Vesovic, Pecnik su bili super, Lazic me prijatno iznenadio (osim onog kiksa, al boze moj), Bajko se ne komentarise, on se voli
Dauda, da se ponovim, mora da leti iz kluba. Sacuvaj me boze!
Sto se tice novih igraca, Mrdja mi se nekako ne svidja, em zbog povreda em zbog toga sto nam ne treba vise napdaca. On ce verovatno igrati neko krilo. Bolje da smo onda doveli Odonkora... Jeste i on bez nogu al bar igra to i brz je.
Sto se tice vecerasnje utakmice, Mijailovic, Vesovic, Pecnik su bili super, Lazic me prijatno iznenadio (osim onog kiksa, al boze moj), Bajko se ne komentarise, on se voli
Dauda, da se ponovim, mora da leti iz kluba. Sacuvaj me boze!