FK Partizan [2013/14]
- Velja93
- Manager
- Поруке: 2692
- Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
- Место: Beograd
- Been thanked: 2 times
- Status: Није на вези
SlobaGrobar, Ko zna kako je u tom tvom svetu?Samo ti uzivaj.Da si mi ti ziv i zdrav to je najvaznije. 
Flasica je odskocila ka tribini? 
Код: Изаберите све
http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/237026/Izvinjenje-Grubora-nisam-gadjao-navijace-flasicom-sama-je-odskocila-ka-tribini
Последње учитавање од Velja93 дана 25 Јул 2013, 12:36, учитано 1 пут укупно.
Um caruje, snaga dobro dodje.
- Karna
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 1156
- Придружен: 13 Окт 2011, 22:13
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 37 times
Promenjena su pravila pre par sezona. U kvalifikacijama se ne gleda rezultat vec prolaz. Tako da Partizan nevezano za rezultat dobija 1.5 bodova, s tim sto se u naredna 2 kola ne dobija niti jedan bod jer ekipa koja ispadne igra LE a druga nastavlja LS (Ovo vazi za LS kval. u LE se dobijaju bodovi do kraja).zele пише:Neko reče bitan je prolaz, samo to se piše. Neće biti tako, piše se rezultat, odnosno koeficijent, za nerešeno ide 0,25 bodova, a za pobedu 0,5, što znači da ste vi očajnom igrom izgubili pola boda, od maksimalnih 1 vi ste uzeli 0,5, a doći će dani kada će tih 0,5 biti važno.
Tek se u grupnoj fazi (pored 2 boda koja sigurno dobijaju) dodaju bodovi u zavisnosti od rezultata. Isto vazi i za Zvezdu, samo sto LE nosi manje bodova, pa tako ako Zvezda prodje IBV, imace 0.5.
Последње учитавање од Karna дана 25 Јул 2013, 13:32, учитано 1 пут укупно.
- paske
- World Class Manager
- Поруке: 4230
- Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
- Место: S.Mitrovica/Novi Sad
Moze vas spasiti samo odlazak SPS sa vlasti. A i to mozda nece nista promeniti jer Djura lize Vucica samo da ga ostavi na celu partizana. A sto se tice fizicke spreme svake godine sanjamo o nekoj Evropi.
Kojoj Evropi kad nam se pripreme svode na JSL? Kada odrade bar 5 trkackih treninga kao neki srednji klubovi u Premijer ligi ili neki osrednji klubovi LS/LE onda mozemo da sanjamo od necemo. I kada udje neko u grupe sve bude zavrseno u 60 minutu kada krecu problemi sa disanjem igraca. Nije tema Zvezda al napomenucu proslogodisnji poraz od Bordoa. Lazovic i jos neki nisu mogli da disu u 75 minutu.
Ludogorec ima da vas opere. Nece vam pomoci nikakav Grbic kladionicar niti Ninkovic. Propascete zbog kriminala na tribinama. Kontam da sinoc kad je pocelo Uprava napolje vodje na jugu cutale i mozda pokusale da povedu neku drugu pesmu.
Ludogorec ima da vas opere. Nece vam pomoci nikakav Grbic kladionicar niti Ninkovic. Propascete zbog kriminala na tribinama. Kontam da sinoc kad je pocelo Uprava napolje vodje na jugu cutale i mozda pokusale da povedu neku drugu pesmu.
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Mislim da su najveći problemi, što se tiče fizičke spreme, nestručnost trenera, kasniji početak prvenstva i pauza izmedju dva dela.
1. Nestručnost trenera.
Krajnje jednostvano, lik pojma nema kako da pripremi ekipu, mali mu je repertoar vežbi, a ne zna kako da dozora intezitet. I onda se desi to što se desi.
2. Kasniji početak prvenstva.
Moramo prestati da živimo u snovima i da shvatimo da je naša realnost igranje sa istočnoevropskim klubovima. Nismo mi englezi pa da nam šampionat počinje u avgustu. Braći Hrvatima počelo prevenstvo pre dve nedelje, a mi čekamo ko zna šta. Kada bi početak bio malo ranije i pripreme bi bile malo ranije započeta, pa bi i ekipa možda bila bolje fizički pripremljena.
3. Prevelika pauza izmedju dva dela.
verovatno kondicioni treneri imaju u vidu sledeće. Ide u decembru pauza, pa će ekipa i tada malo da radi na kondiciji i snazi, ne mora baš sve u julu. u fazonu su da spreme ekipu da jedva izdrži do decembra, a posle će lako, opet idu pripreme. Nažalost ovaj problem se ne može rešiti bez para i ulaganja u stadione(uvesti grejanje, drenažu i ostalo).
1. Nestručnost trenera.
Krajnje jednostvano, lik pojma nema kako da pripremi ekipu, mali mu je repertoar vežbi, a ne zna kako da dozora intezitet. I onda se desi to što se desi.
2. Kasniji početak prvenstva.
Moramo prestati da živimo u snovima i da shvatimo da je naša realnost igranje sa istočnoevropskim klubovima. Nismo mi englezi pa da nam šampionat počinje u avgustu. Braći Hrvatima počelo prevenstvo pre dve nedelje, a mi čekamo ko zna šta. Kada bi početak bio malo ranije i pripreme bi bile malo ranije započeta, pa bi i ekipa možda bila bolje fizički pripremljena.
3. Prevelika pauza izmedju dva dela.
verovatno kondicioni treneri imaju u vidu sledeće. Ide u decembru pauza, pa će ekipa i tada malo da radi na kondiciji i snazi, ne mora baš sve u julu. u fazonu su da spreme ekipu da jedva izdrži do decembra, a posle će lako, opet idu pripreme. Nažalost ovaj problem se ne može rešiti bez para i ulaganja u stadione(uvesti grejanje, drenažu i ostalo).
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Eldin96
- Assistant Manager
- Поруке: 775
- Придружен: 19 Феб 2012, 15:06
Velja93 пише:SlobaGrobar, Ko zna kako je u tom tvom svetu?Samo ti uzivaj.Da si mi ti ziv i zdrav to je najvaznije.
Flasica je odskocila ka tribini?Код: Изаберите све
http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/237026/Izvinjenje-Grubora-nisam-gadjao-navijace-flasicom-sama-je-odskocila-ka-tribini
Pio Koka-Kolu pa pisalo Podeli radost sa navijacima,nemoj da mu zameras

- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Admine nisi upućen. 
Nemam živaca da se raspravljam jer sam upravu kao i uvek. Kad smo pre par godina eliminisali HJK doveli smo od njih Medu i ako je on nastupao za njih mogao je kasnije i za nas jer su ispali iz Evrope. Uefino pravilo.
Nemam živaca da se raspravljam jer sam upravu kao i uvek. Kad smo pre par godina eliminisali HJK doveli smo od njih Medu i ako je on nastupao za njih mogao je kasnije i za nas jer su ispali iz Evrope. Uefino pravilo.
Последње учитавање од Sloba дана 25 Јул 2013, 23:27, учитано 1 пут укупно.
- Orthodox
- Ćale s' Bagdale
- Поруке: 18983
- Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
- Место: Kruševac
- Klub koji vodite: Napredak
- Formacija: 5-4-1 WB
- Steam: OrthodoxSFM
- Has thanked: 250 times
- Been thanked: 263 times
- Контакт:
A Ivanov nije hteo da igra prvu jer ga je mrzelo da igra za Bazel pre zime, bez obzira da li bi Partizan prosao ili ne ? Mislim da nisi u pravu ali ne mogu da tvrdim posto nisam siguran, mada mislim da to nije tacno sto ti kazes.SlobaGrobar пише:Kad smo pre par godina eliminisali HJK doveli smo od njih Medu i ako je on nastupao za njih mogao je kasnije i za nas jer su ispali iz Evrope. Uefino pravilo.
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Tačno je 100% i upravu sam. 
Ivanov je znao da ako odigra za Partizan neće moći za Bazel jer će Partizan sa verovatnoćom 50%-50% igrati neke grupe i onda ne bi imao pravo da igra za Bazel osim ako Partizan ne ispadne. Posle bi imo šansu tek da igra na proleće ako Bazel prezimi u Evropi, a Partizan ne.
Pravila su pravila i tako je kako je.
Ivanov je znao da ako odigra za Partizan neće moći za Bazel jer će Partizan sa verovatnoćom 50%-50% igrati neke grupe i onda ne bi imao pravo da igra za Bazel osim ako Partizan ne ispadne. Posle bi imo šansu tek da igra na proleće ako Bazel prezimi u Evropi, a Partizan ne.
Pravila su pravila i tako je kako je.
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
Pravilo je promenjeno! Ivanov zato nije hteo da igra I utakmicu, ako odigra jednu, ne moze da se preregistruje za drugi klub! Bar ne do polusezone! Jedan prelazni rok, jedna ekipa u Evropi! 
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!