Alexandar_81 пише:Jeste 99% nas ne poznajemo fudbal a ti sve znas! Tako da aj cao!
Upravo to.
Elem, čim ti govoriš da nećeš navijati za Partizan ako Babović dođe nemamo mi o čemu da pričamo "Grobaru".
Imam pitanje za sve je*ale vas vođe.. i zabranjenih i alkatraza.. jel vi navijate za Partizan ili za (protiv) Đurića ? Ako navijate za Partizan navijajte za Partizan kao i generacije starijih navijača, budite Partizanov navijač, a ne Anti-Đurin. Đurić ima titule i vi mu ne možete NIŠTA pomirite se sa njim, nebitni ste i niko vas ništa ne pita.. ništa vi ne možete Đuriću kao ni BBB Mamiću. Jadni su ti pokušaji da se smeni ova uprava, ako oni ne odu sami nećete ih smeniti vi anti-grobari. Da vas vide generacije sada stidele bi se vas zbog toga o čemu pričate i gde ide ovaj svet kada vidim da neki navijaju za zvezdu u evropi prosto me sramota što su navijači Partizana.. gde je onaj pravi duh grobarstva??? Vi današnji klinci ga očito nemate ili tako da se izrazim klinci, bez uvrede. Hvala Bogu mene je deda od malena vaspitivao u pravom smeru i slično razmišljamo (mada on nije ni za ni protiv Đurića, jedino Nađa što baš ne voli)..
Navijajte za Partizan. Pružite podršku Partizanu, a ne navijati protiv Đurića, pružite podršku i igračima.. danas su oni tu i oni predstavljaju Partizan, sutra će neki drugi.. nisu najbolji, ali su naši!
PARTIZAN ĆE JEDINO POSTOJATI ZAUVEK I JA ĆU UZ NJEGA BITI DO KRAJA ŽIVOTA, NE UZ ĐURIĆA, NE UZ BILO KOJEG DRUGOG POJEDINCA, UZ PARTIZAN MA ŠTA GOD DA SE DOGODI.. VOLIM JSD PARTIZAN !
'Samo je pristrasnost objektivna.' Božo Koprivica