FK Partizan [2013/14]

Da li ste zadovoljni pojacanjima do sad ?

Da
18
69%
Ne
8
31%

Укупно гласова: 26

Корисников грб
hostile_bg
Manager
Поруке: 2335
Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
Место: Beograd
Status: Није на вези

Порука од hostile_bg »

Da, ali tamo nema tu cast da igra sa Scepovicem!
Корисников грб
Gagi
SFM Hall Of Fame
Поруке: 12107
Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
Место: Heimaey
Has thanked: 4 times
Been thanked: 29 times

Порука од Gagi »

Слика
Корисников грб
A.Boghossian
Manager
Поруке: 1121
Придружен: 05 Нов 2010, 03:15
Место: Parma, Italy
Been thanked: 1 time
Контакт:

Порука од A.Boghossian »

Слика
buffon, thuram, benarrivo, sensini, cannavaro, fuser, baggio, boghossian, veron, chiesa, crespo
Sloba
Global Moderator
Поруке: 11325
Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
Место: Београд
Has thanked: 215 times
Been thanked: 58 times

Порука од Sloba »

Fofana dolazi što se tiče napada. Očekujem još jedno pojačanje napred pošto ovaj ne može u Evropi da igra. :)
Sloba
Global Moderator
Поруке: 11325
Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
Место: Београд
Has thanked: 215 times
Been thanked: 58 times

Порука од Sloba »

Praštajte dupli post.

Elem ne mogu da verujem da krivite sudije.. ja realno mogu da kažem da je sudija solidno odradio posao.. malo je bio lakši na kartonima za nas, ali je i oprostio dosta. Po meni Jojić kao i Volkov prethodno zasluženo isključeni. Tako mogu da udaraju igrače po ovim našim poljanama, ne u Evropi.

Sve je čisto kao suza. Naravno ostaje žal što nekada njima pre progleda nego nama, ali budimo srećni i zahvalimo sudiji jer sam i sinoć stekao utisak da je rival oštećen u nekoj situaciji za penal kao protiv Shiraka.

Jojićev start je za mene kriminalan i haosalan. Da je to uradio na fm bio bi kažnjen sa dve plate kod mene..

Inače vidim da imamo šanse da prođemo, po meni nisu oni neki bauk kao ni Anderleht pre.. ali moramo da damo gol i po mogućstvu ŠTO KASNIJI!!! Negde 85-86 min. idealno..

Imamo šansi. VOLIM PARTIZAN ! :shy:
Корисников грб
laza95
Manager
Поруке: 1875
Придружен: 11 Јул 2011, 10:55
Место: Kladovo

Порука од laza95 »

НЕШТО ЈЕ ТРУЛО У УЛИЦИ ХУМСКОЈ: Сад и Пантић затеже око уговора?

Јанковић у – Олимпијакос, Јокић у – Црвену звезду, Живковић у – омладинце, а Данило Пантић?

Слика

Талентовани везиста, најсјајнији изданак „класе 1996”, није био на списку путника у Бугарску, разлог – компликације око потписивања професионалног уговора.
Када су у питању бисери из „Земунела” и озваничење прве верности Партизану – нешто је „труло” у Улици Хумској…
Последње учитавање од laza95 дана 02 Авг 2013, 09:25, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Clint Eastwood
Manager
Поруке: 1183
Придружен: 13 Нов 2010, 21:38
Место: Kragujevac
Klub koji vodite: Brighton
Mood:

Порука од Clint Eastwood »

SlobaGrobar пише: Inače vidim da imamo šanse da prođemo, po meni nisu oni neki bauk kao ni Anderleht pre.. ali moramo da damo gol i po mogućstvu ŠTO KASNIJI!!! Negde 85-86 min. idealno..
Kakav si ti fudbalski duduk...Kako li igras FM kad ovolko nista ne znas?

Elem,u utorak nam samo Bog (Mitar) moze pomoci ako ga buljavko uposli nekim dobrim pasom :smeker:
Слика
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Место: Leskovac
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Код: Изаберите све

http://www.transfermarkt.co.uk/en/ismal-fofana/profil/spieler_39184.html
Ismael Beko Fofana novi igrac Partizana! Ugovor na 4 godine! Dobrodosao u crno belu familiju! :ole:
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Корисников грб
hostile_bg
Manager
Поруке: 2335
Придружен: 20 Окт 2011, 21:46

Порука од hostile_bg »

Vise volim da gledam Afrikance u napadu nego neke Brazilce...jedva cekam da ga vidim na delu, zanima me da li ce pokazati nesto kod nas...
Корисников грб
Keyser Söze
World Class Manager
Поруке: 3053
Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
Место: Bogatic

Порука од Keyser Söze »

Nadam se da ce biti slucaj kao i sa Medom Kamarom pa da bude tandem sa mitrom u napadu,mozda bi mogao da igra i nekog insajd forvarda da iskoristi brzinu
kiba
World Class Manager
Поруке: 3915
Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
Место: Pirot

Порука од kiba »

NIsta nece pokazati, jedino sto je brz, ali finishing 0

Lepo se vi drzite Mitra i nece biti problema, a ove panjeve sto ih zovete Scepovic nek idu u Iran da igraju fudbal.

Iskreno mnogo mi je drago zbog Mitra, juce je jeo ove francuze svaku loptu primio, jedino da ga Djura ne proda sto pre da bi punio svoj sef. Za nekoliko godina moze otici kao Bejl u Real :xD:
Корисников грб
Velja93
Manager
Поруке: 2692
Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
Been thanked: 2 times

Порука од Velja93 »

Nije realno da Mitrovic ostane.Jedino ako Partizan udje u LS,inace cim Partizan ispadne,Mitrovic ce potpisati za neki drugi klub.To je realnost.Inace steta je takvog talenta prodati ispod 15,20 miliona.Decko je doktor sa 19 godina.Vec sad treba da bude prvi spic reprezentacije.
Um caruje, snaga dobro dodje.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

Da je Mitrović u Dinamu, Mamić ga ne bi dao ispod 30 mil. Ali je zato Djura mutavac obećao Anderlehtu, a kako kaže masni Jestrović, Anderleht ne plaća preko 5 miliona za igrača, on je plaćen 3.3m i to je rekord.(Glupi Jestrović, kad god priča o transferu Mitrovića uvek kaže koliko su za njegov transfer dali para, a to bilo pre xyz godina.)
Последње учитавање од zele дана 02 Авг 2013, 15:47, учитано 1 пут укупно.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Velja93
Manager
Поруке: 2692
Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
Been thanked: 2 times

Порука од Velja93 »

Kako moze da bude glup i da kaze da je obecao igraca Anderlehtu za 5 miliona,i jos da izjavi da ima ponude od 15 miliona?Gde je tu logika?Pa zar nije u interesu Partizan da zaradi jos 10 miliona vise?Ne znam kako moze biti glup da ovako nesto izjavi.A ovaj Jestrovic mentol je imao 25 godina kad je presao u Anderleht,dok Mitrovic ima 19 godina i vec sada je bolji igrac nego sto je Jestrovic bio u najboljim godinama.Ako Anderleht ne placa igrace vise od 5 miliona onda nek nadje neke igrace koji su jeftiniji.Sto mora da uzme Mitrovica?Njegova cena ne sme da bude manja od 15 miliona,to se sad videlo na EP do 19 g.Najbolji napadac je bio uz Djurdjevica na prvenstvu.Dizali su u nebo i Benziju i jos neke igrace,a ovi nasi napadaci klasa za njih.
Um caruje, snaga dobro dodje.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

Samo bih voleo da znam da li je taj Jestrović prirodno glup ili trenira.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
neme93
World Class Manager
Поруке: 11002
Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
Место: Valjevo/Beograd

Порука од neme93 »

Dovedosmo jos jednog napadaca koji ne zna da da gol, kul.

Jel Pantic bese ona desetka sto kida?
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Ja znam kako Simic izgleda.
Корисников грб
Keyser Söze
World Class Manager
Поруке: 3053
Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
Место: Bogatic

Порука од Keyser Söze »

da,desetka po poziciji inace nosi broj 55
Последње учитавање од Keyser Söze дана 02 Авг 2013, 16:54, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
laza95
Manager

Порука од laza95 »

Doktor fudbalske igre. #55 :cheers:
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Место: Leskovac
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Danas sam pricao sa Pantom! Decko kaze da ga ucenjuju da potpise za 1000 evra mesecno! I ima moju podrsku da zbrise negde jer ovo je necuveno da Kojic STABLO i Luka musica bez glave imaju 10 puta vecu platu od najveceg bisera srpskog fudbala posle Dragana Dzajica i Dragana Stojkovica!!! On se nada da ce ostati u Partizanu i da ce uprava ipak popustiti! Inace i Latrey potpisuje na 4 godine! Kaze jos da se spremaju jos 2 igraca kad se prodje Ludogorets! Nevezano da li ce se igrati LS ili LE! Ivanov nas nazalost napusta 101%
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Корисников грб
laza95
Manager

Порука од laza95 »

Brate ako ne potpise Daca za Partizan ja idem da J***m mater upravi. Ne znam sta da kazem bre mora bre takva IGRACINA da ostane kod nas. Garantujem da kljuc uspeha lezi u njemu i Andri Zivkovicu. Neki ce kazati neiskustvo ali sam 1000% siguran u to. Treba neko da ubrza igru, tj. da je stvori. :cheers:
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”