FK Partizan [2013/14]

Da li ste zadovoljni pojacanjima do sad ?

Da
18
69%
Ne
8
31%

Укупно гласова: 26

Корисников грб
Tokelara
World Class Manager
Поруке: 7828
Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
Место: SU/NS
Status: Није на вези

Порука од Tokelara »

Nije potrebno da me pita neko nesto, ja sam moderator zaduzen za ovaj deo foruma i lepo ti kazem da se opustis malo i da ne smaras toliko.
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

Слика
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

Kako te nije sramota da za trenera jednog kluba kažeš da je nerast. Ja jesam zvezdaš, ali nikada ne bih mogao da kažem tako nešto. Prvo i osnovno, ne pokazuje se ljubav prema svom klubu tako što mrziš, vredjaš i pljuješ po drugima, nego tako što neguješ svoje, a druge uvažavaš. I koje je to fora da želiš da se partizan ugasi, pa gde će onda biti derbi, sport gubi draž. Džaba ti celo prvenstvo, ako ne osetiš draž drebija, ma ko pobedio.

Malo je falilo da banujem ovaj post, ali neću, neka ljudi vide kakvih sve budala ima na ovom svet. Neka pročitaju i to da jedan navijač misli da je kul reći za trenera protvničkog kluba da je nerast.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Boske11
Assistant Manager
Поруке: 884
Придружен: 14 Апр 2013, 10:34
Место: Sr.Mitrovica/Beograd
Контакт:

Порука од Boske11 »

Smaram :lol: znas li ti sta je uopste smaranje ?? Da ne duzim ovo glupo dopisivanje sa momcima koji su tek usli u 18 i misle da su neki ....... ako su moderatori, porucujem opustite se vi ste clanovi kao i mi ostali i na vama je ne da govorite drugim clanovima da smaraju i da jedu ''govna'' i ostale ruzne stvari nego je na vama da nas upozoravate i ispravljate. Toliko od mene :poz:
Последње учитавање од Boske11 дана 06 Авг 2013, 17:55, учитано 1 пут укупно.
You''ll Never Walk Alone
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager

Порука од Tokelara »

Kakav si ti meni lik Bale, znaci tu si negde kao SlobaGrobar.

Jebi bugare!
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

Слика
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Ajde bre više, dosta sa prepucavanjem. Tema je FK Partizan, a ne Bale i koliko ko ima godina.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Boske11
Assistant Manager
Контакт:

Порука од Boske11 »

Tacno, IZVINJAVAM se Tokelari,Vladar i svim ostalima koji su bili uvredjeni nece se ponoviti :cheers: :poz: ovde sam ipak zbog fm-a a ne da se svadjam zbog nebitnih stvari
Последње учитавање од Boske11 дана 06 Авг 2013, 18:12, учитано 1 пут укупно.
You''ll Never Walk Alone
Корисников грб
paske
World Class Manager
Поруке: 4230
Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
Место: S.Mitrovica/Novi Sad

Порука од paske »

zele пише:
Kako te nije sramota da za trenera jednog kluba kažeš da je nerast. Ja jesam zvezdaš, ali nikada ne bih mogao da kažem tako nešto. Prvo i osnovno, ne pokazuje se ljubav prema svom klubu tako što mrziš, vredjaš i pljuješ po drugima, nego tako što neguješ svoje, a druge uvažavaš. I koje je to fora da želiš da se partizan ugasi, pa gde će onda biti derbi, sport gubi draž. Džaba ti celo prvenstvo, ako ne osetiš draž drebija, ma ko pobedio.
Svaka cast zele, delimo isto misljenje. Ja to pokusavam svima da objasnim ali udaraju kompleksi i sa jedne i sa druge strane brda tako da nas ima malo da bi se borili sa "vetrenjacama". :noway:
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

Ako damo gol u prvih 30 minuta imamo sanse :fanman:
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
Keyser Söze
World Class Manager
Поруке: 3053
Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
Место: Bogatic

Порука од Keyser Söze »

BALE11 пише:Tacno, IZVINJAVAM se Tokelari,Kayser Soze,Vladar i svim ostalima koji su bili uvredjeni nece se ponoviti :cheers: :poz: ovde sam ipak zbog fm-a a ne da se svadjam zbog nebitnih stvari
Ne prihvatamo izvinjenje! Povredjeni smo duboko,ja placem ne znam za ovu dvojicu,(mada ne znam zasto se izvinjavas Vladaru al ajde) ne znam sta cu od sebe,u ambis zivota sam pao :(
kiba
World Class Manager
Поруке: 3915
Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
Место: Pirot

Порука од kiba »

Слика

GROBLJE GASI SEEEE :zelenko:
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

ja se samo plašim da će Rašović tražiti od igrača da igraju, strpljivo, da ne napadaju previše i da će biti preslikana utakmica kao ona sa AEL-om.

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Boske11
Assistant Manager
Контакт:

Порука од Boske11 »

Vladar zna sto se njemu izvinjavam a nzm uopste sto sam tebe i nabrojao :slap:
You''ll Never Walk Alone
Корисников грб
Clint Eastwood
Manager
Поруке: 1183
Придружен: 13 Нов 2010, 21:38
Место: Kragujevac
Klub koji vodite: Brighton
Mood:

Порука од Clint Eastwood »

Jel ovo neki fudbaler?Nisam video da je negde igrao.
Слика
Корисников грб
hostile_bg
Manager
Поруке: 2335
Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
Место: Beograd

Порука од hostile_bg »

Ocekujem mrtvu igru u prvom poluvremenu, bez suta na gol...i onda poslednjih pola sata pokusavanje da se na silu umulja gol...nadam se da gresim, i nadam se samo prolazu dalje!
Корисников грб
Gagi
SFM Hall Of Fame
Поруке: 12107
Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
Место: Heimaey
Has thanked: 4 times
Been thanked: 29 times

Порука од Gagi »

Počeću da lupam banove (zabranja postovanja u sportskom delu) ako nastavite sa proviciranjem (kiba) i spamom (BALE11)

Nema potrebe da odgovarate na ovaj post. Držite se teme. Poštujte forum i ljude koji ga vode.
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Место: Leskovac
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

http://www.sr.partizan.rs/68823-fofana- ... -4-godine/

Ismael Beko Fofana potpisao pred utakmicu za FK Partizan! Ugovor na 4 godine!
Sutra ili do petka stize Lartey a ako se prodju Bugari veceras sutra potpisuje Simon Vukcevic! Ipak cemo imati repektabilan sastav!
Posel kvalifikacija Ivan Ivanov i Aleksandar Mitrovic odlaze a dolazi Slobodan Rajkovic (Jagos Vukovic) i kazu Uros Djurdjevic ma da ja ne verujem (decko izjavio da hoce u CZV i za mene je posteno! Ako volis klub idi i zelim ti sve naj naj) :yesko:
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Za odlazak Mitra odmah treba nekog streljati. Nego jel' ima neko ss Fofane, da vidimo kakav je na fm-u.

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager

Порука од Tokelara »

Слика

Слика
Корисников грб
hostile_bg
Manager
Поруке: 2335
Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
Место: Beograd

Порука од hostile_bg »

zele пише:Za odlazak Mitra odmah treba nekog streljati. Nego jel' ima neko ss Fofane, da vidimo kakav je na fm-u.
Ko da ga strelja? Siguran sam da je na jugu legla plata...
Корисников грб
A.Boghossian
Manager
Поруке: 1121
Придружен: 05 Нов 2010, 03:15
Место: Parma, Italy
Been thanked: 1 time
Контакт:

Порука од A.Boghossian »

buffon, thuram, benarrivo, sensini, cannavaro, fuser, baggio, boghossian, veron, chiesa, crespo
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”