FK Partizan [2013/14]
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
Kako te nije sramota da za trenera jednog kluba kažeš da je nerast. Ja jesam zvezdaš, ali nikada ne bih mogao da kažem tako nešto. Prvo i osnovno, ne pokazuje se ljubav prema svom klubu tako što mrziš, vredjaš i pljuješ po drugima, nego tako što neguješ svoje, a druge uvažavaš. I koje je to fora da želiš da se partizan ugasi, pa gde će onda biti derbi, sport gubi draž. Džaba ti celo prvenstvo, ako ne osetiš draž drebija, ma ko pobedio.
Malo je falilo da banujem ovaj post, ali neću, neka ljudi vide kakvih sve budala ima na ovom svet. Neka pročitaju i to da jedan navijač misli da je kul reći za trenera protvničkog kluba da je nerast.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Boske11
- Assistant Manager
- Поруке: 884
- Придружен: 14 Апр 2013, 10:34
- Место: Sr.Mitrovica/Beograd
- Контакт:
Smaram
znas li ti sta je uopste smaranje ?? Da ne duzim ovo glupo dopisivanje sa momcima koji su tek usli u 18 i misle da su neki ....... ako su moderatori, porucujem opustite se vi ste clanovi kao i mi ostali i na vama je ne da govorite drugim clanovima da smaraju i da jedu ''govna'' i ostale ruzne stvari nego je na vama da nas upozoravate i ispravljate. Toliko od mene 
Последње учитавање од Boske11 дана 06 Авг 2013, 17:55, учитано 1 пут укупно.
You''ll Never Walk Alone
- zele
- SFM Hall Of Fame
Ajde bre više, dosta sa prepucavanjem. Tema je FK Partizan, a ne Bale i koliko ko ima godina.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Boske11
- Assistant Manager
- Поруке: 884
- Придружен: 14 Апр 2013, 10:34
- Место: Sr.Mitrovica/Beograd
- Контакт:
Tacno, IZVINJAVAM se Tokelari,Vladar i svim ostalima koji su bili uvredjeni nece se ponoviti
ovde sam ipak zbog fm-a a ne da se svadjam zbog nebitnih stvari
Последње учитавање од Boske11 дана 06 Авг 2013, 18:12, учитано 1 пут укупно.
You''ll Never Walk Alone
- paske
- World Class Manager
- Поруке: 4230
- Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
- Место: S.Mitrovica/Novi Sad
Svaka cast zele, delimo isto misljenje. Ja to pokusavam svima da objasnim ali udaraju kompleksi i sa jedne i sa druge strane brda tako da nas ima malo da bi se borili sa "vetrenjacama".zele пише:Kako te nije sramota da za trenera jednog kluba kažeš da je nerast. Ja jesam zvezdaš, ali nikada ne bih mogao da kažem tako nešto. Prvo i osnovno, ne pokazuje se ljubav prema svom klubu tako što mrziš, vredjaš i pljuješ po drugima, nego tako što neguješ svoje, a druge uvažavaš. I koje je to fora da želiš da se partizan ugasi, pa gde će onda biti derbi, sport gubi draž. Džaba ti celo prvenstvo, ako ne osetiš draž drebija, ma ko pobedio.
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
Ne prihvatamo izvinjenje! Povredjeni smo duboko,ja placem ne znam za ovu dvojicu,(mada ne znam zasto se izvinjavas Vladaru al ajde) ne znam sta cu od sebe,u ambis zivota sam paoBALE11 пише:Tacno, IZVINJAVAM se Tokelari,Kayser Soze,Vladar i svim ostalima koji su bili uvredjeni nece se ponoviti![]()
ovde sam ipak zbog fm-a a ne da se svadjam zbog nebitnih stvari
- zele
- SFM Hall Of Fame
ja se samo plašim da će Rašović tražiti od igrača da igraju, strpljivo, da ne napadaju previše i da će biti preslikana utakmica kao ona sa AEL-om.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Clint Eastwood
- Manager
- Поруке: 1183
- Придружен: 13 Нов 2010, 21:38
- Место: Kragujevac
- Klub koji vodite: Brighton
- Mood:
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
http://www.sr.partizan.rs/68823-fofana- ... -4-godine/
Ismael Beko Fofana potpisao pred utakmicu za FK Partizan! Ugovor na 4 godine!
Sutra ili do petka stize Lartey a ako se prodju Bugari veceras sutra potpisuje Simon Vukcevic! Ipak cemo imati repektabilan sastav!
Posel kvalifikacija Ivan Ivanov i Aleksandar Mitrovic odlaze a dolazi Slobodan Rajkovic (Jagos Vukovic) i kazu Uros Djurdjevic ma da ja ne verujem (decko izjavio da hoce u CZV i za mene je posteno! Ako volis klub idi i zelim ti sve naj naj)
Ismael Beko Fofana potpisao pred utakmicu za FK Partizan! Ugovor na 4 godine!
Sutra ili do petka stize Lartey a ako se prodju Bugari veceras sutra potpisuje Simon Vukcevic! Ipak cemo imati repektabilan sastav!
Posel kvalifikacija Ivan Ivanov i Aleksandar Mitrovic odlaze a dolazi Slobodan Rajkovic (Jagos Vukovic) i kazu Uros Djurdjevic ma da ja ne verujem (decko izjavio da hoce u CZV i za mene je posteno! Ako volis klub idi i zelim ti sve naj naj)
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
- zele
- SFM Hall Of Fame
Za odlazak Mitra odmah treba nekog streljati. Nego jel' ima neko ss Fofane, da vidimo kakav je na fm-u.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
- A.Boghossian
- Manager
- Поруке: 1121
- Придружен: 05 Нов 2010, 03:15
- Место: Parma, Italy
- Been thanked: 1 time
- Контакт:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QN96iQpWC80[/youtube]
buffon, thuram, benarrivo, sensini, cannavaro, fuser, baggio, boghossian, veron, chiesa, crespo