Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tik'al, I meni je jako žao to. Moja neka filozofija je da trenera treba istrpeti uvek i u svakoj prilici. Pravi primer je trener Slobode koji je već 5 godina u Užicama ili Ćurčić dok je bio u Javoru. Nikad veliki rezultati, ali opstajali su u ligi, a njima je to bilo dovoljno.
Stvarno ponekad Partizan, C. zvezda, Vojvodina i neki ostali klubovi preteruju sa ovim smenama trenera. Kao da su treneri odgovorni za sve, pogotovo za smešnu transfer politiku i lošu situaciju u klubovima. Strašno..
Ko god da dodje isto ce biti sve dok uprava ne uvede klauzulu u ugovoru da mora - MORA da se vrati sistem 4-4-2 bez imitiranja Barselone i prejakih klubova koji igraju u ovoj formaciji 4.3.3 tj 4.1.4.1.
Zvezda je za života (dok je igrala fudbal) uvek g8irala 4-4-2 i imala dva dopunjujuca spic igrača i formiranu odbranu koja se brani sa 9 , a napada sa 6,7 igrača i igrala uz brzu transformaciju. Ovo sada je nesto sto su moderni trenei gledali na EUROsportu a ne shvataju da nemaju na krilima igrače tipa Messi, Nejmar, Ronaldo itd.
Danas Zvezdu mogu i ja da vodim, verujem da nista gore rezultate ne bih imao.
Nama je pravio probleme, ne znaci da je dobar igrac. Ja sam ga juce prvi put gledao, brz je za svoju visinu, imao je i par finih rezona, dobrih dodavanja. Ne smem da sudim na osnovu samo tog meca, videcemo.
Meni Nine deluje kao da je za dve klase bolji od svih u timu, nema covek sa kim da igra. Sjebo se sto je dosao ovde, ne znam koja sila treba njega da zadrzi i naredne sezone.
Pazite ove njuske. Ostavlja puno prostora za sprdnju, face same govore.
a taman sam kontao neku 4-2-4 formaciju aml-vešović, amr-pečnik. TM-Onjilo i Poacher-Dauda. Prodam Milijaša, kupim krštenog DR-a dva centralna vezna Ninković i Kovačević... Imaćemo zajebanu ekipu, bar na fm-u.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Dauda kad bi imao neko dobro krilo igrao bi ok, mada sad trenutno ne pokazuje nista, a vidi se da zna da igra fudbal. Onjilo, pojma nemam. Nas je sabio, sad kako ce inače da igra,cekacemo. Nine nema s kim definitivno.
Ninkovic nije igrac koji moze da igra sam.Uz dobre saigrace moze da pokaze svoj kvalitet koji poseduje,a trenutno takvih nema u Zvezdi.A sto se tice Daude mislim da gresimo sto ga prodajemo.On je odlicno igrao u tandemu sa Lazovicem nekoliko utakmica,a mi trenutno nemamo takvog igraca u ekipi.Umesto sto kupuju napadace neka kupe 2 krstena krila.Cak ako treba nek prodaju i Daudu,jer uz 2 dobra krila(ako vec igramo takvu formaciju)i mutavi Mihajlovic ce da postize golove.Umesto da predjemo na formaciju sa 2 napadaca(zato sto nemamo nijedno krilo u ekipi)mi glumimo neku formaciju sa 2 priucena krila i sa 2 zadnja vezna,a to Milijas nikako nije.Lepo stavimo 2 napadaca i 4 igraca u sredini(bez Milijasa) i odmah ce se videti napredak.Mislim da bi Dauda bio odlican u tandemu s nekim napadacem,jer je koristan za nasu igru.Cak i kada se vrati Lazovic ne bih ga stavljao na krilo vec bi ga stavio kao lutajuceg napadaca(da ima potpunu slobodu u igri) u tandemu sa Daudom .Za ove formacije koje treneri vec godinama pokusavaju moras da imas bar 2 igraca kao sto je Lazovic da bi igra na nesto licila.
Sećam se samo Kupa protv partizana sa dva napadaca u formi 4-4-2 i kako smo dobro igrali i koliko je bolje izgledalo. Napadali smo sa najmanje 5 igraca dok sad u ovoj formaciji 4 i to je to.