FK Crvena zvezda [2013/14]
-
kiba
- World Class Manager
- Поруке: 3915
- Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
- Место: Pirot
- Status: Није на вези
Moje neko misljenje je da i posle ovih pojacanja Dauda treba da ostane, a mi da promenimo formaciju sa 2 spica, Dauda ima odlican prijem lopte i asistenciju ove sezone,a Onjilo strasan sut i dosta ga sere u poslednje vreme. Mrdja ce tu biti kao neki dzoker, kao i Mihajlovic za kog mislim da uvek ima mesta u prvoj postavi pre svig ali dobro trener se pita a ne ja.
Kad bi igrali sa 2 spica a da ih Nine uposljava bilo bi super. Nesto kao 4-2-4 ... mada ne verujem jer Milijas mora uvek da pocne utakmicu, a bez igraca kao sto je Kovacevic ne mozemo.
Ne znam sta sad planiraju, videcemo protiv Jagodine gde ce debitovati i Onjilo i Omega
Kad bi igrali sa 2 spica a da ih Nine uposljava bilo bi super. Nesto kao 4-2-4 ... mada ne verujem jer Milijas mora uvek da pocne utakmicu, a bez igraca kao sto je Kovacevic ne mozemo.
Ne znam sta sad planiraju, videcemo protiv Jagodine gde ce debitovati i Onjilo i Omega
- Orthodox
- Ćale s' Bagdale
- Поруке: 18983
- Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
- Место: Kruševac
- Klub koji vodite: Napredak
- Formacija: 5-4-1 WB
- Steam: OrthodoxSFM
- Has thanked: 250 times
- Been thanked: 263 times
- Контакт:
To samo trener ne vidi da je Zvezda 4-4-2 sigurno ubojitija i jača...ne razumem ga kao ni prethodnike.
Da igramo u rombu kao nekad, diamond 4.4.2 sa dmc (Kovacevic( i amc (Nine) i Lutajucim krilima koji drze pri odbrani romb u sredini a napadaju sa bokova...tako smo igrali uvek i imali dobre rezultate (Muslin era i Zenga).
Da igramo u rombu kao nekad, diamond 4.4.2 sa dmc (Kovacevic( i amc (Nine) i Lutajucim krilima koji drze pri odbrani romb u sredini a napadaju sa bokova...tako smo igrali uvek i imali dobre rezultate (Muslin era i Zenga).
-
kiba
- World Class Manager
- Поруке: 3915
- Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
- Место: Pirot
A gde ces Milijasa da smestisOrthodox пише:To samo trener ne vidi da je Zvezda 4-4-2 sigurno ubojitija i jača...ne razumem ga kao ni prethodnike.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Pa na splav, da se napije. Alkos jedan.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- paske
- World Class Manager
- Поруке: 4230
- Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
- Место: S.Mitrovica/Novi Sad
Zalazem se 1000% za 4-4-2 dajmond. Tenk dmc, Nine amc, Vukan i Sone mc. S tim da se Sone povremeno ubacuje napred posto je strasno spor. Dobitna kombinacija.
Onjilo pun pogodak sigurno. Prizeljkivao sam ovaj transfer i pre tekme. Zelja mi je ostvarena i hvala im. O Daudi necu piskarati posto vrvt vecina zna moje misljenje o njemu.
A sto se tice Cavrica. Dosta mi je tu sumnjivo. Napravite paralelu jednu i skontacete.
FSS, Tole -------- Terza
Cavric tu dodje kao neki poklon Zvezdi a za uzvrat Terza trazi podrsku na izborima ako dodje. Trebalo bi uzeti Golubovica. Prvo zato sto je nase dete a drugo zato sto nemamo beka krstenog. Vesovic nikako vise na dr. Za tu poziciju je potrebna tehnika centarsuta koju on nema.
Onjilo pun pogodak sigurno. Prizeljkivao sam ovaj transfer i pre tekme. Zelja mi je ostvarena i hvala im. O Daudi necu piskarati posto vrvt vecina zna moje misljenje o njemu.
A sto se tice Cavrica. Dosta mi je tu sumnjivo. Napravite paralelu jednu i skontacete.
FSS, Tole -------- Terza
Cavric tu dodje kao neki poklon Zvezdi a za uzvrat Terza trazi podrsku na izborima ako dodje. Trebalo bi uzeti Golubovica. Prvo zato sto je nase dete a drugo zato sto nemamo beka krstenog. Vesovic nikako vise na dr. Za tu poziciju je potrebna tehnika centarsuta koju on nema.
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
-
Rossobianco
- World Class Manager
- Поруке: 3468
- Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
- Место: Jagodina
Mrdja u Zvezdi na 2 godine.Meni nije jasno ko je zaduzen za prodaju igraca da li on razmislja o tome da Dauda ne dobija lopte,da li on vidi koliko je Dauda kvalitetan napadac ? Zasto da dovodimo rovitog Mrdju,kad Dauda dobro igra.Ako ga prodaju bice to slucaj Barcos,daj Boze da se varam.
Последње учитавање од Rossobianco дана 14 Авг 2013, 10:46, учитано 1 пут укупно.
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
Dauda potpisuje za Macvu iz Bogatica
Kako nezvanicno saznaje Neseritebre.com sportski list sa sedistem u Bogaticu,Abiola Dauda, Nigerijski napadac sjajnih fizickih sposobnosti,izuzetnog njuha za gol potpisuje za Macvu iz Bogatica koja se takmici u Macvanskoj okruznoj ligi.
Portparol ovog fudbalskog kluba N.N. izjavio je za nase novine sledece: "Oduvek smo prizeljkivali ovakav profil igraca u spicu napada,verujemo da ce nam Abiola D. pomoci da odemo u visi rang"
Vrednost transfera nije poznat mada se veruje da je lokalni rostiljdzija A.P. na adresu Ljutice Bogdana poslao 50 mesanih mesa,dok ce se primanja A.Daude kretati oko 500 evra po polusezoni (takodje ce imati smestaj u lokalnom hotelu,kao i sva tri obroka u istom,uzinu ce morati sam da kupi)
Kako nezvanicno saznaje Neseritebre.com sportski list sa sedistem u Bogaticu,Abiola Dauda, Nigerijski napadac sjajnih fizickih sposobnosti,izuzetnog njuha za gol potpisuje za Macvu iz Bogatica koja se takmici u Macvanskoj okruznoj ligi.
Portparol ovog fudbalskog kluba N.N. izjavio je za nase novine sledece: "Oduvek smo prizeljkivali ovakav profil igraca u spicu napada,verujemo da ce nam Abiola D. pomoci da odemo u visi rang"
Vrednost transfera nije poznat mada se veruje da je lokalni rostiljdzija A.P. na adresu Ljutice Bogdana poslao 50 mesanih mesa,dok ce se primanja A.Daude kretati oko 500 evra po polusezoni (takodje ce imati smestaj u lokalnom hotelu,kao i sva tri obroka u istom,uzinu ce morati sam da kupi)
Последње учитавање од Keyser Söze дана 14 Авг 2013, 14:11, учитано 1 пут укупно.
-
Rossobianco
- World Class Manager
- Поруке: 3468
- Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
- Место: Jagodina
Nisi samo spomenuo da su Drvo i Sale Vinjak takodje dosli u Bogatic, u paketu.Keyser Söze пише:Dauda potpisuje za Macvu iz Bogatica
Последње учитавање од foloW дана 14 Авг 2013, 14:34, учитано 2 пута укупно.
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic