Pormjenio sam ekipu vec 100 puta do sada, trenutno sam dosao do toga da imam 3 vrhunska beka i 3 spica dok mi je vezni red malo tanji, evo kako izgleda:

Clint Eastwood пише:Zele,jel moguce da ce Roberge da igra startnu u Sanderlendu a ne Diakite?
A Rouz ce igrati beka u Totenhemu a ovde je stavljen kao veznjak.E skroz ste mu zbunili,sad ne znam vise sta da promenim a taman sam sve lepo uklopio

Ja ne menjam De Heu, verujem ja u moj Junajted.zele пише:Junajted ima jako zajeban raspored, tako da je de gea skup i loš izbor, ne vredi rizika. Uzmi Harta ili Minjolea.
U odbrani Klišija zameni za nekog čelzijevog defantivca, Bane ili Teri, a može i Kol.
Vitaker će biti rezerva cele sezone, uzmi nekog drugog.
Miču ti je preskup za raspored koji imaju, a i pitanje je koliko je moguće da ponovi prošlu sezonu.
Briton defanzivni vezni, krljač, neće doneti mnogo poena, ali će igrati.
Jelavić nije 100% siguran. Martinez rekao da još nije odlučio, a doveo je sa sobom Konea iz Vigana, pa je moguće da će ovaj početi ili da će se bar menjati ili po 45 ili 60-30 minuta igre.
Ako ti je Sise treći napadač, a skup je, što ti onda nije u startnih 11 umesto Witninegma.
Ok, znam to za free transfere, nego te pitam, jel nemam poziciju manje za bodovanje u sledecem kolu, ako mi u ovom kolu jedan igrac odigra dve tekme?zele пише:Pazi neme, ti sveko kolo dobiješ po jedan free transfer s tim što možeš da akumuliraš najviše dva free transfera(u prevodu ako ništa ne menjaš deset kola NEĆEŠ imati prevo na deset free transfera, već samo na dva), sve preko jednog(ili ako sačuvaš FT od prošle nedelje-dva) moraš da platiš sa -4 poena.