Premier League Fantasy 2013/14
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
Nemeu stavi nemeovu sliku, da vide ljudi kako izgleda neznalica.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Berba dobio partnera u napadu, Fulam potpisao Darena Benta.
Walkot spreman, Profesor rekao da će početi, Remzi isto tako. Monreal se vraća uskoro, možda sledeće ili ono tamo kolo. Tako da ko je uzeo Gibsa, moraće da ga menja verovatno.
Mertesaker nosi traku ovo kolo, ko prati Arselan? Ko im je redovni kapiten?
Aly Sisoko prelazi na pozajmicu u Lpool.
Scot Parker iz Totenhema ide u QPR.
Walkot spreman, Profesor rekao da će početi, Remzi isto tako. Monreal se vraća uskoro, možda sledeće ili ono tamo kolo. Tako da ko je uzeo Gibsa, moraće da ga menja verovatno.
Mertesaker nosi traku ovo kolo, ko prati Arselan? Ko im je redovni kapiten?
Aly Sisoko prelazi na pozajmicu u Lpool.
Scot Parker iz Totenhema ide u QPR.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
After Manchester United's Shinji Kagawa, Southampton's Maya Yoshida and Gaston Ramirez, and Liverpool's Sebastian Coates went on a 11,632 mile round-trip to Japan for a friendly (Japan 2 Uruguay 4, if you're interested), will any of them start on Saturday? Unlikely.
And Spaniards David Silva, Alvaro Negredo, Jesus Navas (Man City), Cesar Azpilicueta (Chelsea) and Santi Cazorla (Arsenal) flew 11,794 miles to get to Ecuador and back.
And Spaniards David Silva, Alvaro Negredo, Jesus Navas (Man City), Cesar Azpilicueta (Chelsea) and Santi Cazorla (Arsenal) flew 11,794 miles to get to Ecuador and back.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
Ja znam kako Simic izgleda.
- zele
- SFM Hall Of Fame
Sanja igra, rekao Profesor. Mert i Košilni u tandemu, levo Gibs. Odbrna sasvim ok. Kazorlu sam izbacio, a stavio Wolkota, ali i to mi je sumnjivo, jer je Prof. rekao da će igrati, a šta mu to koji qrac znači?! Igraće 90, 60 ili 30 minuta?! Možda ga i ostavim zato što ne bih hteo da trošim free transfer da ga vratim.
Benteke fail.
Benteke fail.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Mora da te uvaci u ligu, iskopiraj kod, pa ga pejstuj, probaj više puta, ali liga radi, ja sam morao dva puta da probam.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 5943
- Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
- Место: Arandjelovac
- Has thanked: 2 times
Prestani da se sramotis. Njih trojica su ionako vrlo retko igrali i prosle sezone, sto zbog povreda sto zbog lose forme. Sanja ne lici na igraca od pre par godina, Vermalen ne moze da se oporavi od povrede, dok Monrela nije los ali jos uvek nije u punoj formi. Mertesaker, Kosilni, Gibs, to su njuske koje su najcesce igrale prosle sezone, evo, rece ti i zele da ce Sanja igrati, znaci ne strahuj ti za njih puno.neme93 пише:Arsenal bez odbrane. Povredjeni Monreal, Sanja, Vermelen.
Ja sad gledam da vratim Teo u tim, Santija van, brine me to oko tih prijateljskih, citao sam i ja da Je Arsen rekao da ce videti kakva je situacija sa Kazorlom. Istovremeno, citao sam i da su Volkot i Remzi fit, spremni kao zveri, da najvise rade i da Arsen od njih ocekuje puno, tako da cu morati da razmislim jos malo.
...ne mozes njemu nista da stavljas, bice prvi.neme93 пише:Simicu stavi Simi, oh, wait...
I da, koji ti je maternji jezik?
Последње учитавање од Vladar дана 16 Авг 2013, 14:52, учитано 2 пута укупно.
- zele
- SFM Hall Of Fame
Teo u tim, Santija van,
Uradio to jutros, em je jeftiniji, em je Prof. rekao da će igrati, a i ne bih da gubim free transfer u nekom sledećem kolu da bih ga stavio u tim, biće ovo njemu dobra sezona.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 5943
- Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
- Место: Arandjelovac
- Has thanked: 2 times
Ja bih obojicu stavio, Teo je napadac, Santi vezni, to bi mi otislo u 334 formaciju, sto je idealno. Ali to ce cekati Negreda da bljesne, ovo kolo mi je Lukas u napadu, Kieran u odbrani, nema vise mesta za Profesorove pulene.
Na kraju nisam ni jednog ni drugog ubacio, stavih Remzija i ustekah malo peona za naredno kolo.

Gotovo. Kraj. Nema vise.
Ubacio sam Gradjane, imaju mnogo lagan raspored prvih 5 kola, njih necu menjati, samo cu im pridruziti Negreda ili Navasa, koji nadje formu prvi. Junajtedovce cu da iskuliram dok im prodje ovaj pakao od rasporeda. Prvo kolo, mahom su mi svi domacini, trebalo bi da prodje dobro. I u poslednjem trenutku sam izbacio Podolskog a ubacio Staridza, ako ne bude igrao ubicu N. J. (93), Valjevo.
Na kraju nisam ni jednog ni drugog ubacio, stavih Remzija i ustekah malo peona za naredno kolo.

Gotovo. Kraj. Nema vise.
Ubacio sam Gradjane, imaju mnogo lagan raspored prvih 5 kola, njih necu menjati, samo cu im pridruziti Negreda ili Navasa, koji nadje formu prvi. Junajtedovce cu da iskuliram dok im prodje ovaj pakao od rasporeda. Prvo kolo, mahom su mi svi domacini, trebalo bi da prodje dobro. I u poslednjem trenutku sam izbacio Podolskog a ubacio Staridza, ako ne bude igrao ubicu N. J. (93), Valjevo.
Последње учитавање од Vladar дана 16 Авг 2013, 16:46, учитано 2 пута укупно.