Premier League Fantasy 2013/14
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
- Status: Није на вези
Kasnite. Ta klauzula za Felainija je istekla pre nedelju, dve. Da su hteli da ga dovedu, doveli bi ga tada. Ne dolazi nam Felaini. Levo imamo Fabija, Evru i Bitnera. Evra moze da izgura jos jednu sezonu na zadovoljavajucem nivou, usao je u formu pred kraj prosle, tako da mi te price da Baines dolazi ne piju vodu.
U tripu sam da ce Fabio dobijati dosta sansi ove sezone. On je pravi jebac, Rafael nije bolji igrac od njega, nego Fabio jednostavno nije imao srece, povredjivao se previse. I nije mi jasno kako, procitah ovo, nevezano za mesto u Junajtedu: za mladi tim Brazila(U17), dao je 10 golova na 13 meceva, a dok je igrao za rezervni tim Junajteda, dao je 5 golova na 8 utakmica.
Andrej, ne znam zasto si toliko ubedjen za Gigsa. Prosle godine je poceo 10ak meceva.
U tripu sam da ce Fabio dobijati dosta sansi ove sezone. On je pravi jebac, Rafael nije bolji igrac od njega, nego Fabio jednostavno nije imao srece, povredjivao se previse. I nije mi jasno kako, procitah ovo, nevezano za mesto u Junajtedu: za mladi tim Brazila(U17), dao je 10 golova na 13 meceva, a dok je igrao za rezervni tim Junajteda, dao je 5 golova na 8 utakmica.
Andrej, ne znam zasto si toliko ubedjen za Gigsa. Prosle godine je poceo 10ak meceva.
Последње учитавање од neme93 дана 19 Авг 2013, 14:08, учитано 1 пут укупно.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
Ja znam kako Simic izgleda.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Sinoć sam gledao nešto transfere i palo mi je na pamat da, kada budem trošio WC(tamo oko sedmog, osmog kola), uparim u napadu RvP, Soldada i Žirua ili Staridža. Malo ću da oslabim vezu i gledaću da prodjem jeftinje na odbrani, Ivanovic->Terry i Zabaleta->Nastasić će mi uštedeti 1.0m, a uzeću i nekog golmana da mogu da ga rotiram sa Minjoleom. Nešto ovako ili slično.

Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Džeko starter, Pelgrini nije izdao.

Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
saka9394
- Youth Team Coach
- Поруке: 198
- Придружен: 30 Јул 2011, 22:28
- Место: Aleksandrovac
'ocu bre. 2 asistencije za edina
Edit
E dobi' mi Džeko žuti
Edit
E dobi' mi Džeko žuti
Последње учитавање од saka9394 дана 19 Авг 2013, 21:34, учитано 1 пут укупно.
Every champion was once a contender that refused to give up!