Premier League Fantasy 2013/14
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
Brate onda nemam pojma, gledam ova pravila i ništa ne kontam. Ja sam uvek furao 3-4-3. Tako da je meni umesto veznog ulazio vezni, a da li je bio prvi na listi, pojma nemam. Sad čitam pravila i piše ako ne krši "formation rules", pa J***m li ga. Da li to znači da ne krši samo formacio koju je igrač stavio ili da ne krši pravila da moraju biti najmanje 3 defanzivca i jedan napadač u startnih 11. Videćemo, što više čitam sve više mislim da si više upravu.TSG пише:Jeste igrao je za svoj klub, i opet je ovaj veznjak prvi usao.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Androsito
- World Class Manager
- Поруке: 3025
- Придружен: 11 Јун 2011, 20:06
- Место: Krusevac
If any of your outfield players play 0 minutes in the Gameweek, they will be substituted by the highest priority outfield substitute who played in the Gameweek and doesn't break the formation rules
Kao što rekoh negde... Izmene se vrše po prioritetu, a u slučaju kršenja formacijskih pravila ubaca se igrač na poziciji na kojoj je igrač koji se menja...
Kao što rekoh negde... Izmene se vrše po prioritetu, a u slučaju kršenja formacijskih pravila ubaca se igrač na poziciji na kojoj je igrač koji se menja...
- zele
- SFM Hall Of Fame
Znači Neme će se omastiti za Šouvih 13p. Izvinite za zabunu, nšto se ja nisam dobro skontao, a moguće je da sam pomešao nešto i sa pravlima iz LŠ fantazija. J***m li ga.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Šta bi sam opkladom, jel to stoji? I kakva je opklada bila, menjanje avatara na 7 dana, ali ko kome. Pobednik poraženom u duelu ili?
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
E sad najbolji u običnoj ili h2h ligi?
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Čekaj jel ima gol razlike, mislim da se tu pišu samo poeni.
team score points
npr. 1. XXXX ### 3
2. yyyy ## 3
itd.
Oni tu ubace i pobede, poraze, nerešene, ali mislim da nema klasične gol razlike.
team score points
npr. 1. XXXX ### 3
2. yyyy ## 3
itd.
Oni tu ubace i pobede, poraze, nerešene, ali mislim da nema klasične gol razlike.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Hteo sam da kažem da nema oduzimanja broja tvojih poena od broja "primljenih" poena. Nego samo sabiraju tvoj skor.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu