Premier League Fantasy 2013/14
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
Ma šipak, meni tri igrača čelzija donela 13p isto koliko i Coleman, a Minjole 15p. Ali zadovoljan sam 69p, + Lukaku, Hazard(C), Bane. Već rekoh, nadam se preko 80p, a uz malo sreće preko 85p.Androsito пише:E sad oni koji su igrali na bezobrazno i stavili 3 igrača čelsija verovatno dobijaju ove nedelje.
Последње учитавање од zele дана 20 Авг 2013, 02:37, учитано 1 пут укупно.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Andrej
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 8212
- Придружен: 10 Јун 2011, 20:49
- Место: Kotor , Crna Gora
I meni isti trio ostao sad za sredu. Valjda sakupe ljudi zajedno 15 poena, staje to za njih. Bane ce verovatno imati 6, mozda i koji poen vise, Eden mi je kapiten i nadam se njegovoj eksploziji, a Lukaku ako dobije sansu od starta ce se sigurno truditi da pokaze da zasluzuje mesto startera. Mogao bih ja na kraju i dobro da prodjem, recimo nekih lepih 55+ poena bi bilko sjajno obzirom da sam fejlovao sa 4 startera a ni klupa mi nije imala neki ucinak.
- Tik'al
- World Class Manager
- Поруке: 13282
- Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
- Место: Petén
- Been thanked: 5 times
Ja imam 43 boda + sa klupe, ako mi ne ture MeGregora koji je pokidao i ima 7 bilo bi super, posto na klupi imam dva stopera i napadaca, a nije mi igrao veznjak, a ako ne onda ocekujem 2, 1 ili -1 bod, hahah. A nemojte se radovati tim Celzijevim igracima, jer oni ce samo brze odigrati svoj mec. Eto, mene je subota ukanalila sa igracima, ali nedelja i ponedeljak izvukli.
Jusqu'ici tout va bien…
- zele
- SFM Hall Of Fame
Kolemanu i Barkliju skočila cena za 0.1m, večeras će verovatno sločiti i Šou, Vitakeru, Bentekeu, Minjoleu, Kolu, a možda i Velbeku. Najbliži padu cene su Lukaku i Košelni. Možda večeras, a možda i sreda uveče.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 5943
- Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
- Место: Arandjelovac
- Has thanked: 2 times
Ja racunam na Ceha da ne primi gol, to bi trebalo da su sigurni poeni. Eden dosta drzi loptu, slabije je ulazio u sanse od Oskara i De Brujnea, ali moze lako da pribelezi asistenciju. Romelu nista nije pokazao ni kada je usao, ali, takav je mec bio. Ukoliko startuje, ocekujem dobru partiju, naravno, krunisanu golom.
Последње учитавање од Vladar дана 20 Авг 2013, 12:19, учитано 1 пут укупно.
- zele
- SFM Hall Of Fame
Idealan scenario: Čelzi dobija 3-0, Hazard gol i asistencija, Lukaku dva gola i Bane jedna ili dve asistencije i na to sve idu i bonusi.
Ali naravno da neće biti ovako. Verovatno Hazard neće ni početi, pitanje je da li će Čelzi izdržati da ne primi gol i da li će ga Lukaku dati.
Tanka je linija izmedju uspeha i neuspeha.
Ali naravno da neće biti ovako. Verovatno Hazard neće ni početi, pitanje je da li će Čelzi izdržati da ne primi gol i da li će ga Lukaku dati.
Tanka je linija izmedju uspeha i neuspeha.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Androsito
- World Class Manager
- Поруке: 3025
- Придружен: 11 Јун 2011, 20:06
- Место: Krusevac
Sa klupe ti ulazi igrač koji ti je prvi po prioritetu... Tako da gledaj ko je to i taj ulazi...Tik'al пише:Ja imam 43 boda + sa klupe, ako mi ne ture MeGregora koji je pokidao i ima 7 bilo bi super, posto na klupi imam dva stopera i napadaca, a nije mi igrao veznjak, a ako ne onda ocekujem 2, 1 ili -1 bod, hahah. A nemojte se radovati tim Celzijevim igracima, jer oni ce samo brze odigrati svoj mec. Eto, mene je subota ukanalila sa igracima, ali nedelja i ponedeljak izvukli.