Premier League 15/16
- Juvenino86
- Manager
- Поруке: 1148
- Придружен: 20 Нов 2012, 16:53
- Место: Srbija
- Klub koji vodite: Kyoto Sanga
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 2 times
- Status: Није на вези
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 5943
- Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
- Место: Arandjelovac
- Has thanked: 2 times
Ostadosmo i bez Lorena. Dobro poluvreme, pomalo nezainteresovano deluju u zavrsnici, pomalo uzdrzano, ali dosta su bolji od Turaka. Inace, od Fenera sa ovakvom ekipom sam ocekivao mnogo vise, nema ih nigde na terenu, totalno neorganizovano su delovali u prvih 45.
Mnogo lepo za gledanje, mada su Turci stvarno neorganizovani, ne znam da li sam skoro video slabiju igru od tako dobre ekipe. Ocigledno da je sklopnjena bez neke posebne ideje, samo nagomilano.
Rosicki ponovo razocarao, jedan mec dobar-drugi ne lici ni na sta, definitivno je tu prvo mesto za zamenu. Mozda bi cak i Kazorla mogao vise da uradi sa tog mesta, a da levo ide neko drugi, Okslejd je sad povredjen, znaci opet kupovina. Spic ostjae moja nada najveca, treba nam top klasa na tom mestu.
Mnogo lepo za gledanje, mada su Turci stvarno neorganizovani, ne znam da li sam skoro video slabiju igru od tako dobre ekipe. Ocigledno da je sklopnjena bez neke posebne ideje, samo nagomilano.
Rosicki ponovo razocarao, jedan mec dobar-drugi ne lici ni na sta, definitivno je tu prvo mesto za zamenu. Mozda bi cak i Kazorla mogao vise da uradi sa tog mesta, a da levo ide neko drugi, Okslejd je sad povredjen, znaci opet kupovina. Spic ostjae moja nada najveca, treba nam top klasa na tom mestu.
Последње учитавање од Vladar дана 21 Авг 2013, 22:29, учитано 1 пут укупно.
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 5943
- Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
- Место: Arandjelovac
- Has thanked: 2 times
Remzi je spreman kao zver, Vilsir isto. Samo nek nam ostanu zdravi. Gibs takodje odlican, Volkot moze i vise, a Zirua necu komentarisati, samo bi bilo lepo da vise ne puca penale.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AzQL17U6xDc[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AzQL17U6xDc[/youtube]
Последње учитавање од Vladar дана 21 Авг 2013, 23:26, учитано 1 пут укупно.
Ceo Liverpul je vesla sisao, ovde postoje strucnjaci veceg kalibra.Sinke пише:Realno Aly je dobar igrac,i dobar bek,kad je igrao u Portu bio je odlican,malo je zatajio u poslednje vreme,ali odlican igrac![]()
“I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”
― Michael Jordan

― Michael Jordan

- Tik'al
- World Class Manager
- Поруке: 13282
- Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
- Место: Petén
- Been thanked: 5 times
Sigurno, kada nemaju titulu drzavnog prvaka 20+ godina.
Razumem da volis neki klub, ali ne budi at i gurati pravolinijski. Pratim Valensiju dugo vremena, i on se nije pokazao kao najbolje resenje, nego Zeremi Matije. To sto pricas za pare je reseno, samom prodajom Soldada i ende.
Razumem da volis neki klub, ali ne budi at i gurati pravolinijski. Pratim Valensiju dugo vremena, i on se nije pokazao kao najbolje resenje, nego Zeremi Matije. To sto pricas za pare je reseno, samom prodajom Soldada i ende.
Jusqu'ici tout va bien…
- Juvenino86
- Manager
- Поруке: 1148
- Придружен: 20 Нов 2012, 16:53
- Место: Srbija
- Klub koji vodite: Kyoto Sanga
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 2 times