Premier League Fantasy 2013/14
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
Ja sam prošle godine menjao dosta, mislim da sam zbog toga izgibio preko 100p, znači baš sam menjao, ganjao nekad DGW, pa mi se nije isplatilo i slično. Ovo godine ću probati sa minimalnim gubicima da prodjem, pa ćemo da vidimo kako će to ići.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- arseNal-serbia
- Manager
- Поруке: 1063
- Придружен: 15 Мај 2012, 17:51
- Место: Smederevo
- Socivar
- World Class Manager
- Поруке: 4235
- Придружен: 08 Јун 2012, 21:47
- Место: Beograd

Moj tim za drugo kolo. Samo jedna promena, sutnuo sam Kolkera, kupio ovog Vitakera. Izbacio sam Dzeka iz spica, cisto sumnjam da ce ga Pelegrini opet pustiti da igra posle onih promasaja protiv Njukastla. Ocekujem dosta bolje partije od Bejnsa, Felainija i Vilsira, nadam se da ce Boni poceti protiv Pevaca a osecam da ce Aspas oploditi protiv Vile, pa sam ga zato stavio za kapitena. Valjda cu proci bolje nego prosli put, Zele me bas ponizio u duelu...
Trust me, i'm the Doctor
- arseNal-serbia
- Manager
- Socivar
- World Class Manager
- Поруке: 4235
- Придружен: 08 Јун 2012, 21:47
- Место: Beograd
Slazem se sa Arsenalom, sto je mnogo, mnogo je. A i Villa ce sigurno biti iscrpljena ovim jakim mecevima sa Celsijem i Arsenalom, tesko da ce moci protiv Liverpulove tiki-take. Mada, iznenadili su nas vec 2 puta... Sad se opet dvoumim, da li da vratim Dzeka u spic ili ostavim Bonija?! Jeli gledao neko nesto oko sastava Sitija, zna li se ista za sigurno?
Trust me, i'm the Doctor
- arseNal-serbia
- Manager
- Andrej
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 8212
- Придружен: 10 Јун 2011, 20:49
- Место: Kotor , Crna Gora
Ja sam mnogo zasro za proslu nedelju, pa sam vec iskoristi "divlju karticu" i promenio sve zivo i mrtvo. Nadam se da ce ovo da urodi plodom

Ipak sam zamenio Barklija i Bentekea sa Dzekom i Sinklerom, prvi ce iskoristiti sanse igrao i 20 minuta po mecu, a drugi ce sada imati priliku da pokaze sta ume.

Ipak sam zamenio Barklija i Bentekea sa Dzekom i Sinklerom, prvi ce iskoristiti sanse igrao i 20 minuta po mecu, a drugi ce sada imati priliku da pokaze sta ume.
Последње учитавање од Andrej дана 24 Авг 2013, 00:23, учитано 2 пута укупно.

E ako me opet Bejns i Felaini zajebu skacem u Kolubaru.