Filmovi
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
- Status: Није на вези
Prometheus - Par ljudi mi reklo da je film tesko sranje, pa nisam hteo da gledam.
Shanghai - Nisam gledao.
The Sitter je ok film, ima scena za smejanje, ali ne previse. Ipak prednost dajem Crazy Stupid Love. Secam se da mi je film bio gotivan, ali ne secam se sto xD. Ja mislim da sam cak rekao Simicu da mi se svideo i da me on nije napljuvao.
Shanghai - Nisam gledao.
The Sitter je ok film, ima scena za smejanje, ali ne previse. Ipak prednost dajem Crazy Stupid Love. Secam se da mi je film bio gotivan, ali ne secam se sto xD. Ja mislim da sam cak rekao Simicu da mi se svideo i da me on nije napljuvao.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
Ja znam kako Simic izgleda.
- Socivar
- World Class Manager
- Поруке: 4235
- Придружен: 08 Јун 2012, 21:47
- Место: Beograd
Prometeja gledaj samo ako si gledao i sve ostale delove Aliena, mnogo ces bolje shvatiti film. Nije los film, sta znam, nije najbolje od Ridlija Skota, ali je zanimljiv, moze da se pogleda. Sangaj nisam gledao, kao ni Sitera, ali CSL je dobar, interesantan film. Nije bas ono ha-ha komedija, da se kidas, vec je malo suptilnija, sa elementima drame i romantike. Stiv Karel je dovoljna preporuka za ovaj film, da si cura pricao bih ti o Rajanu Goslingu, koji je i u ovom filmu pravi smeker, ili o Emi Ston, da si neki nalozeni pubertetlija. Mada ni Marisa Tomei nije za bacanjeTik'al пише:Prometheus?
Shanghai?
The Sitter?
Crazy, Stupid, Love.?
Trust me, i'm the Doctor
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
Код: Изаберите све
http://www.imdb.com/title/tt0190590/?ref_=sr_1
Последње учитавање од uros дана 26 Авг 2013, 16:17, учитано 1 пут укупно.
We'll keep the Red flag flyin' high!
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Socivar пише:Prometheus?
SF horor/akcij, najgori žanr ikada izmišljen. Bljak. Imam osećaj da će mi se komp. pokvariti ako pustim tako nešto.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu