Premier League Fantasy 2013/14
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
au, mislim da golman ne može da udje umesto outfield igrača, ali nisam siguran.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
svi kriju karte.
Kako me je ujebao Murinjo jebo ga pas, Lukakua sam trpeo, ali cena mu je pala, pa sam ti izgubio 0.3m, morao sam ga prodam. Hazarda još trpim, ali samo zato što igra 90minuta, ali kontam da ga menjam sledeće nedelje, videćemo. Imam još 1.2m u banci, što znači da mogu još da manevrišem. A vidim da sam prvi u h2h ligi
Kako me je ujebao Murinjo jebo ga pas, Lukakua sam trpeo, ali cena mu je pala, pa sam ti izgubio 0.3m, morao sam ga prodam. Hazarda još trpim, ali samo zato što igra 90minuta, ali kontam da ga menjam sledeće nedelje, videćemo. Imam još 1.2m u banci, što znači da mogu još da manevrišem. A vidim da sam prvi u h2h ligi
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 5943
- Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
- Место: Arandjelovac
- Has thanked: 2 times
Losa ti je ovo nedelja za takvu izmenu, Crveni igraju sa Junajtedom. Mada, i Volkot igra derbi, a Azar ne igra uopste tako da mozda i nije los potez.
Ja sam se nasao u problemu za ovo kolo, pored toga sto sam imao dva Plavca morao sam da sredim ekipu u kojoj su bila po dvojica iz Arsenala, Totenhema i Liverpula. Potroseno 8 poena, ali je moralo da se uradi. Long umesto Staridza, Nolan umesto Kutinja, Vitaker(sa klupe) umesto Azara i Jaskalainen umesto Ceha(stavio bih Harta ali sam imao previse Gradjana). Ne ocekujem previse.
Ja sam se nasao u problemu za ovo kolo, pored toga sto sam imao dva Plavca morao sam da sredim ekipu u kojoj su bila po dvojica iz Arsenala, Totenhema i Liverpula. Potroseno 8 poena, ali je moralo da se uradi. Long umesto Staridza, Nolan umesto Kutinja, Vitaker(sa klupe) umesto Azara i Jaskalainen umesto Ceha(stavio bih Harta ali sam imao previse Gradjana). Ne ocekujem previse.
- zele
- SFM Hall Of Fame
Nadam se da će ovo kolo kapiten da mi poentira, prethodna dva kolo su bila očajna što se tiče toga.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
nemam aguera.
Kolarov i Nastasić starteri, ostalo je sve isto kao u prošlom meču Sitija.
Kod Hala, Grejam u napadu umesto Sagboa. Sve ostalo isto.
Kolarov i Nastasić starteri, ostalo je sve isto kao u prošlom meču Sitija.
Kod Hala, Grejam u napadu umesto Sagboa. Sve ostalo isto.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- arseNal-serbia
- Manager
- Поруке: 1063
- Придружен: 15 Мај 2012, 17:51
- Место: Smederevo